Az Év Design Irodája Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

Cheppers

Megnézem

Google iroda

Megnézem

SOLINFO Lighting & Home

Megnézem

Az Év Irodája Kategória

Kategóriagyőztes

Profession.hu

A Profession.hu Magyarország piacvezető állásportálja és toborzási szakértője, amely mára közel 10,000 céget és több mint félmillió álláskeresőt támogat éves szinten. A honi egyik legsikeresebb online üzlet mögött közel 100 kreatív, a maga területén kiemelkedően tehetséges fiatal dolgozik minden nap azért, hogy minél könnyebbé tegye sok ezer jelölt és cég életét. Ringier- Axel Springer AG-hez (német- svájci médiakonszern) való csatlakozásunk és a szervezet dinamikus növekedése miatt új otthont kerestünk és választásunk az igazán impozáns Krisztina Palace-ra esett. Célunk volt egy magas esztétikai élményt nyújtó, de közben praktikus, ránk és a tevékenységünkre jellemző, barátságos enteriört létrehozni, amely egyszerű és finom energiákkal rendelkezik. A fa, tégla, a fehér és pasztell színek élő növényzettel kombinálva dominálnak. Hatalmas konyha, rekreációs terem masszázsszékkel, csocsóval, zenehallgatásra alkalmas puffokkal, belső kávézóval és egyedi tárgyalókkal teszi a tereket egyedivé és izgalmassá. Az egész laza, szellős, ablak alatt futó paddal, több magas oldal- és háttámlájú szófákkal, kanapékkal és fotelekkel, amelyek melegséget és nyugalmat sugároznak. Lehet dolgozni a tér bármely részén, ahol a csak kedvünk van. A plafonról logó falikarok sajátos hangulatot kölcsönöznek sötétedés után is. Az iroda nem egy stílusos, tervezett valami, hanem így ahogy van MI vagyunk- és ez a legfontosabb. Kötődünk hozzá, minket képvisel.

Kategória döntősei

Skyscanner Budapest

Megnézem

Jófogás HQ

Megnézem

CBRE Kft.

Megnézem

Az Év Irodája Különdíj Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

MagNet Közösségi Pont

Megnézem

Dome Facility Services Group

Megnézem

H&M Support Office

Megnézem

Az Év Legzöldebb Projektje Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

100 lakásos passzívház

Megnézem

Prologis Park Budapest-Sziget DC6

Megnézem

Krisztina Palace irodaház

Megnézem

Az Év Ingatlanfejlesztése Kategória

Kategóriagyőztes

Váci Greens C épület

A Váci Greens a Váci úton az egyik legnépszerűbb irodai negyedében található. Autóval és tömegközlekedéssel minden irányból egyszerűen megközelíthető. Kitűnő közlekedési kapcsolatai a Váci Greens gyors és egyszerű megközelítését biztosítják a munkavállalók számára. Két fő autóbuszvonal és egy metróállomás teremti meg a kapcsolatot a városközponttal. Könnyen megközelíthető autóval, gyalog vagy biciklivel. • Az M3 (kék) metróvonal Gyöngyösi utcai megállója rövid sétatávolságra van az irodától. • A 105-ös, a 950-es és a 950A jelzésű autóbuszok a szomszédos utcákban állnak meg. A Váci Greens minden egyes épületében számos biciklitároló található. A Váci Greens a 2010 és 2013 között Budapesten épült legnagyobb irodaépület komplexum. Az ATENOR GROUP legnagyratörőbb munkái közé tartozik, arra tervezték és építették, hogy kiállja az idők kihívását. • International Property Award (nemzetközi ingatlan díj) építészet kategóriában • International Property Award (nemzetközi ingatlan díj) 2011 legjobb irodafejlesztése kategóriában • BREEAM Excellent besorolás • Környezetbarát technológiák a fejlesztés során • Kiváló építési anyagok • A bontási és a mélyépítési hulladék különös körültekintéssel történő kezelése. • Újrahasznosított víz használata a zöld területek fenntartásában, valamint a toalettekben és egyéb célokra. • A kitűnő szigetelés megakadályozza a hőveszteséget. • A szőnyegpadlók 85%-a újrahasznosított anyagokból készült. • Igény szerint szabályozható szellőzés az üléstermekben. • alacsony energiafogyasztású berendezések • Könnyű elérhetőség tömegközlekedési eszközökkel Az épület bizonyította, hogy találkozik a bérlők igényeivel és gazdasági sikerességét 100%-os bérbeadottsága is jelzi, igényes nemzetközi bérlők számára.

ProInterier Kft.

Kategória döntősei

Helvetic Clinics

Megnézem

Corvin Corner Tower

Megnézem

Aria Hotel Budapest

Megnézem

Az Év Üzemeltető Cége Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

Dome Facility Services Group

Megnézem

SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft.

Megnézem

P.Dussmann Kft.

Megnézem

Az Év Ingatlanpiaci Személyisége Kategória

Kategóriagyőztes

Az Év Irodaháza Bérlői díj Kategória

Kategóriagyőztes

Váci Corner Offices

A Váci Corner Offices a HB Reavis Csoport első magyarországi beruházása, mely a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el, a budapesti irodapiac egyik legnagyobb ütemben fejlődő területén. Az egyedi megjelenésű, „A” kategóriás irodaházat Szász László, Ybl-díjas építész tervezte. A 9 szintes épület kiváló minőségben, minőségi anyagok felhasználásával épült és 8 szinten kínál A kategóriájú, modern irodaterületeket, a bérlők igényeihez mérten kialakítva. Emellett étterem, kávézó, illetve egy 1700 m2 területű, a Váci út zajától védett pihenőkert biztosítja a bérlők kényelmét. Az épület kerékpárral, autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. A Forgách utcai metrómegálló közvetlenül az épület előtt található és számos busz megállója is könnyen elérhető. A közelben található Duna-menti kerékpárút összeköttetést nyújt a biciklivel közlekedők számára, az irodaházban pedig biciklitároló, öltöző és zuhanyzó áll rendelkezésükre. A HB Reavis az iparág egyik vezető szereplőjeként beruházását a BREEAM minősítés követelményeinek megfelelően tervezte és valósította meg. A fenntartható gondolkodás az épület falain kívül is folytatódik, az épület előtt modern köztér és metrómegálló, valamint megújult közvilágítás biztosítja a gyalogosok kényelmét. A mikrokörnyezet megújítását a vállalat több mint 50 fa ültetésével is támogatta, melyek az irodaház parkosított kertjét és a környező utcákat díszítik. A bérlők környezetbarát megoldások széles körét élvezhetik, az épület kialakítása biztosítja a zéró karbon-kibocsátást, az esővíz összegyűjtését és újrahasznosítását, az elektromos autótöltő állomások elérhetőségét, emellett összesen 9 korszerű, LED világítású, a fékezési energiát visszanyerő lift szolgálja ki őket. A nyitható és nagy felületű ablakok minden irodában biztosítják megfelelő mennyiségű természetes fény bejutását. Az épület bérlői között megtalálható az MVM Partner, a GlobeNet Zrt., a Statlogics Szoftverfejlesztő Zrt., a Sony, valamint a General Motors is.

Kategória döntősei

Krisztina Palace

Megnézem

Alkotás Point

Megnézem

Roosevelt 7/8

Megnézem

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje Kategória

Kategóriagyőztes

Campus Redevelopment Project 1. fázis

A Közép-európai Egyetem átalakítása során az egyetem 6 épületből álló, mintegy 35 ezer m2 területe kerül átalakításra, felújításra Budapest belvárosában. Az átépítési projektet a díjnyertes dublini székhelyű építésziroda, az O'Donnell & Tuomey magyar partnerével, az M-Teampannon Kft.-vel közösen tervezte. A projekt fő célja a jelenleg szétszórtan elhelyezkedő tudományos és adminisztratív egységek egy helyen való koncentrálása, ezáltal az egyetemi működés hatékonyabbá és racionálisabbá tétele. A projekt tervezése 2011-ben kezdődött, és a három éves tervezés követően 2014 végén indult meg a kivitelezés, mely jelenleg is tart. A projekt három fázisban, a tervek szerint 2019-re valósul meg. A széleskörű átalakítás részeként korszerűsítik és bővítik az oktatási területeket, valamint új közösségi tereket hoznak létre. A felújítás eredményeképpen a CEU egy, a technológia és a fenntartható energiafelhasználás terén élenjáró, Közép- és Kelet-Európában egyedülálló egyetemi komplexummá növi ki magát. A projekt modern, fenntartható és átfogó városi campust hoz létre, amely teret enged a hallgatói és a dolgozói létszám kismértékű növekedésének is. A CEU több mint két évtizede szolgál tudományos és kulturális csomópontként az egyetemet befogadó kerületben és Budapest belvárosában. A campus átépítési projekt lehetővé teszi az egyetem számára, hogy nagyszabású konferenciákat és nyilvános eseményeket szervezzen nagy érdeklődésre számot tartó előadásoktól kezdve a művészeti bemutatókig. A terv egyik kulcsfontosságú eleme az előadóterem rekonstrukciója és a közösségi terek kibővítése. Az építészeket Budapest belvárosa és elegáns belső udvarai ihlették meg. Az örökség iránti tisztelet igen fontos része a tervezésnek, ami elengedhetetlen is, hiszen a CEU Budapest belvárosában, az UNESCO világörökségi területének peremén található. A Budapesti Műemlékvédelmi Hatósággal egyeztetve a projekt megőrzi a városrész építészeti jellegét, és összhangban lesz a műemlékvédelmi előírásokkal is.

Market Építő Zrt.

Kategória döntősei

Corvin Technology & Science Park

Megnézem

Szervita téri fejlesztés

Megnézem

16 csoportos passzívház óvoda

Megnézem

Az Év Irodája Nagyvállalati díj Kategória

Kategóriagyőztes

GE Global Operations, GE Healthcare

A GE 2013-ban bérelt először területet a Váci Greens A épületében. Ekkor kapta a londoni TP Bennett az első megbízását a Váci Greens-re vonatkozóan. Az Anne Kuzyk által vezetett tervezőcsapat azóta közeli együttműködésben dolgozik Joerg Bauer vezérigazgatóval és a menedzsmenttel, akiknek egy világszínvonalú GE kampusz volt a víziója. Ehhez az Atenor Group által fejlesztett Váci Greens épületegyüttes tökéletes helyszínt biztosít. A C épület 6 emeletén 15.000 m2 irodatér, a földszinten pedig egy 900m2 területű labor, egy étterem és egy konferencia központ került kialakításra. A felső 3 emeleten található Healthcare terület megtervezése során a TP Bennett legfontosabb inspirációja a Váci út történelméből és jelenéből táplálkozott. A tervező erre reflektálva kijelölte az épület leghosszabb tengelyét, azon egy „utcát” hozott létre, és erre fűzte fel a legfontosabb közösségi tereket, a 6 különböző tematikájú teapointot, valamint a Healthcare területeket összekötő csigalépcsőt, mely a szervezeten belüli kommunikáció szimbóluma és eszköze. Az alsó 3 emeleten, a Global Operations szintjein a teapointok és az első emeleti közösségi tér, a Park, jóval nagyobb méretben kerültek kialakításra. Ezekben a terekben a dizájn a Váci Greens rendezett zöld kertjeire és a díjnyertes, környezettudatos, fenntartható beruházásra reflektál, egy parkot megidézve a belsőépítészeti eszközökkel. A Global Operations szinteken, a munkaállomások nagy, nyitott területeken kerültek elhelyezésre, melyet kisebb-nagyobb kollaborációs terek színesítenek – utóbbiak elvonulásra, telefonálásra, és ad hoc meetingek megtartására is alkalmasak. A Healthcare szinteken képdiagnosztikai eszközökhöz fejlesztenek szoftvereket. A szoftverfejlesztők munkája ún. scrum teamekben történik, melyek projektalapon kerülnek felállításra. A jellemzően 10 fős csapatok környezetének megtervezésekor a kreativitás, az innováció és a hatékony közös munka támogatása volt az előtérben.

Kategória döntősei

UPC Magyarország

Megnézem

Deloitte

Megnézem

NI Hungary

Megnézem