Az Év Üzemeltető Cége

Dome Facility Services Group

Adatlap megosztása

Cím: 1023 Budapest, Lajos 28-32

Rövid bemutatkozás

A Dome Facility Services Group (Dome FSG) több mint 12 éve nyújt teljes körű létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon.
A létesítménygazdálkodási üzletág mellett Dome Energy és Dome Fit-out márkanév alatt energetikai- és bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Mára, a folyamatos fejlesztéseinknek, komplex piacelemzéseinknek és stratégia mentén kialakított értékesítési tevékenységünknek köszönhetően, a Dome Csoport a létesítménygazdálkodási piac talán leggyorsabban fejlődő, és ennek eredményeként az egyik meghatározó szereplőjévé vált. 2014-ben a Dome FSG nyerte el a szakmai egyik legrangosabb elismerését, az „Év Üzemeltető Cége 2013” díjat.


A 2015-ös év meghatározó mérföldkő volt számunkra, ugyanis novemberben a Dome Csoport felvásárolta az integrált létesítménygazdálkodással foglalkozó SPIE Hungária Kft-t.
A bővüléssel 0,5 millió m2-ről 1 millió m2-re nőtt az általunk üzemeltetett portfólió az ipari, logisztikai, kereskedelmi és iroda piaci szegmensben, és az árbevételünk 820 millió forintról 2,0 Mrd forintra emelkedett. A tranzakció az alkalmazotti létszám tekintetében is jelentős növekedést eredményezett, hiszen jelenleg a Dome FSG közel 150 főt foglalkoztat.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az akvizíció mellett az idei évben is fontos volt számunkra, hogy megtartsuk meglévő megbízásainkat, és ügyfeleink elégedettségét növeljük.
Támogatjuk partnereinket abban is, hogy rugalmas, ügyfélre szabott szolgáltatásaink segítségével az üzleti tevékenységükhöz valóban csak a szükséges minőségű és mennyiségű szolgáltatásokat vegyék igénybe.
Folyamatosan bővülő szakember gárdánknak és folyamataink fejlesztésének köszönhetően az elmúlt 5 évben nem volt kiemelt ügyfél vesztésünk, ami a legfontosabb visszajelzés számunkra, hogy ügyfeleink hosszú távú stratégiai partnerként számítanak ránk.
2015 során nem csak Budapesten és vonzáskörzetében sikerült új megbízásokat elnyernünk, de a nyugat-magyarországi régióban is stabilizáltuk jelenlétünket, és kialakítottuk győri regionális központunkat.


A tavalyi évben bevezetett környezet irányítási rendszernek megfelelően kiemelt feladatként tekintünk a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontokra, és a jövő évtől teljes jogú tagságot vállaltunk a Business Council for Sustainable Development in Hungary (BCSDH) szervezetében, sok nagyvállalattal együtt kifejezve elkötelezettségünket a fenntartható fejlődés mellett.


Nem csak a saját üzleti eredményeink érdekében dolgozunk sokat, hanem pl. a LEO-ban való szakmai részvételünkkel is aktív tagként támogatjuk a hazai létesítménygazdálkodási iparág fejlődését. 2015-ben a Dome ügyvezetőjének vezetésével sikerült elkészíteni egy különleges, 200 épületből álló létesítménygazdálkodási kutatást FM Benchmarking I. címen, amely évtizedes hiányt pótol a magyarországi létesítménygazdálkodási piacon.


Emellett a Dome FSG szponzoráció keretében a kultúra területén is szívesen támogat fiatal tehetségeket, így az idei évben a New York-i Independent Music Awards legjobb latin dal kategóriában első díjat nyert magyar bossa nova énekesnő, Pátkai Rozina és zenekara 2016-ban megjelenő új lemezéhez is anyagi támogatást nyújtunk.


Referenciák

Audi - Audi Logisztikai Központ I-II.
Biggeorge Holding - Bécsi Corner
CA Immo - Duna Center
CBRE - Pólus Center, Liget Center, Andrássy Palace
ConvergenCE - Kálvin Center, Baross 52
Eston - BFI, Panoráma, N97
Európa Ingatlanbefektetési Alap - Vértes Center, Győri Logisztikai Központ
Flextronics - Budapest, Gyál
Fővárosi Törvényszék - Margit Irodaház
Quehenberger - Győri Logisztikai Csarnok
Raiffeisen Ingatlan Üzemeltető - Parkway Irodaház
RREEF - MOM Park Office Towers