Az Év Irodaháza Bérlői díj

Alkotás Point

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás 50

Átadás éve: 2002

Ingatlan mérete: 25100 m²

Rövid bemutatkozás


  • Az Alkotás Point Buda központi részén, a XII. kerületben helyezkedik el az Alkotás utca, a Győri út és a Csörsz utca által határolva. A Déli pályaudvar és a Novotel Hotel közötti lokáció következtében könnyen megközelíthető a pesti oldalról az Erzsébet hídon és a Margit hídon keresztül, csakúgy, mint Budaörsről, valamint Bécsből az M1/M7-es autópályán keresztül.

  • A XII. kerületben bevásárló központok, számos fitneszterem, étterem, kávézó és hotel található a közelben, melyek kiegészítik az épület által nyújtott szolgáltatásokat.

  • Átadás dátuma: 2002

  • A modern, „A” kategóriás irodaépület 2003-ban elnyerte a Budapesti Építészeti Nívódíjat.

  • A 2013 és 2015 között megvalósult korszerűsítéseknek köszönhetően az Alkotás Point újra élhető környezetet teremtett a bérlők számára


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a látogató friss, fiatalos előtérbe érkezik, ahol modern recepciós pult és egy új kávézó fogadja, árnyékos zöld terasszal. A közösségi területek, a mellékhelyiségek, valamint az energia és épületfelügyeleti rendszer is modernizálásra került. A tetőn lévő szabad területeken csodálatos kilátással rendelkező, élhető zöld teraszok kaptak helyet. Az elmúlt két és fél év munkájának köszönhetően, a korábbinál költséghatékonyabb irodaterekben, az épület minden idők legmagasabb bérbeadottsági szintjén üzemel.