Az Év Irodaháza Bérlői díj

Roosevelt 7/8

Adatlap megosztása

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.

Átadás éve: 2006

Ingatlan mérete: 29000 m²

Kivitelezés / Fitout

DVM group - RÉGI_törölni

Tervezés / belsőépítészet

DVM group - RÉGI_törölni

Ingatlantulajdonos

GLL Real Estate Partners

Rövid bemutatkozás

Kisfilm: https://www.youtube.com/watch?v=BiVnGksPplU


A Roosevelt 7/8 egy 'A' kagetóriás prémium irodaház Budapest szívében, amelynek környezetét a gyönyörűen helyreállított, történelmi Széchenyi István tér és a Duna közelsége határozza meg. Bérlői az üzleti belváros vibráló energiáit és széleskörű szolgáltatási palettáját egyaránt élvezhetik.


Az irodaépület ideális lokációjával, modern építészeti megoldásaival, tágas és hívogató közösségi tereivel, rugalmasan alakítható irodaszintjeivel, lélegzetelállító dunai panorámájával, a beépített anyagok kiváló minőségével, a nagymértékű természetes benapozottsággal és költséghatékony üzemeltetési díjaival emelkedik ki kategóriáján belül. A belvárosi elhelyezkedés a Szent István Bazilika és a Duna-korzó minden nyüzsgését: a kulturális, kulináris és társasági élmények közelségét garantálja.


Az 1980-ban épült Roosevelt 7/8 régi világoszöld színe miatt az épület 'Spenót-ház' néven volt sokáig ismert. Jelentős átalakítását követően az irodaház 2006-ban nyitotta meg újra kapuit. A Gresham Palotával és a Magyar Tudományos Akadémiával való közelségben több évszázad csodálatos építészeti elemeinek érdekes együttese valósul meg. A könnyű megközelíthetőség mind a tömegközlekedési eszközök (metró, busz, villamos, vízijárművek), mind az autósforgalom esetében kiváló adottság.


A tulajdonos saját kezdeményezésként létrehozott bérlői hűségprogramja (a CBD Loyalty Club) a belváros több mint 50 éttermében, kereskedelmi és szolgáltatási egységében biztosít jelentős kedvezményeket a házban dolgozóknak. A GLL Real Estate Partners a program weboldalán kívül (http://www.cbdloyaltyclub.hu) saját applikációs fejlesztésen keresztül is népszerűsíti a programot.


A nemrégiben kialakításra került 70 fős, 2 termes, belső teraszos, igényesen felszerelt konferenciaközpont, és az év során szervezett tematikus rendezvények (Nőnap, Húsvét, Mikulás, Karácsony) szintén a bérlők felé irányuló, odafigyelő tulajdonosi mentalitás megnyilvánulásai.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Roosevelt 7/8 - túlmutatva a lokáció/szolgáltatások/minőségi környezet hármasán - nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy meglévő bérlői minden szempontból a legmagasabb szintű bérlői élményt élvezhessék. Az épület műszaki állapotának és belsőépítészetének folyamatos megújítása mellett a tulajdonosnak a bérlői elégedettség 'emberi' oldalára is marad figyelme és energiája.