Nevezési útmutató

1 Regisztráció

Ha pályázni szeretnél, kérjük, regisztrálj. Ha már regisztráltál, kérjük, lépj be.

2 Nevezési adatlap kitöltése

Válaszd ki, hogy melyik kategóriában szeretnél nevezni, és töltsd ki az űrlapot. Több pályázatot is beadhatsz ingyenesen. A pályázatok beadási/publikálási határideje december 14. Az adatlapot elmentheted és egészen december 31-ig módosíthatod az adatokat, képeket.

Az Év Irodája főkategória mellett, az alábbi alkategóriákat fogjuk díjazni a versenyen. Ezekre külön nevezni nem lehet, Az Év Irodája fődíj nevezői között adjuk át a különdíjakat.

Az Év Irodája alkategóriái:

  • Kisvállalati Díj
  • Nagyvállalati Díj
  • Design Irodája
  • Office Branding különdíj
  • Családbarát Díj

AZ ÉV IRODÁJA KATEGÓRIÁI

Az Év Irodája Az Év Közösségi Tere Az Év Belsőépítész cége Az Év Irodakivitelező Cége Office Branding Különdíj Az Év Üzlethelyisége


A REAL ESTATE AWARDS KATEGÓRIÁI

Az Év Tervezett Projektje Az Év Ingatlanfejlesztése Az Év Proptech Megoldása Az Év Asset Management Cége Az Év Property Management cége Az Év Facility Management Cége Az Év Fejlesztő Cége Az Év Tanácsadó Cége Az Év Kivitelező Cége Az Év Ingatlanpiaci Személyisége Az Év Feltörekvő Személyisége

A regisztrációmmal/feltöltésemmel kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam, azevirodaja.hu weboldalra feltöltött képeket és szövegeket az icom events Kft. az "Év irodája" verseny során folytatott kampánya során felhasználja és szavatolom, hogy azokon nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely e felhasználást korlátozhatná vagy jogellenessé tenné.

Olyan fotókat amiken emberek látszanak nem használunk fel külső külső kommunikációra, hirdetésekhez. ezeket a fotókat három évig tároljuk de a feltöltő / nevező cég bármikor törölheti az adatlapjáról az admin felületen.

3 Közönségszavazás

A közönségszavazást a nevezés zárása után, január 4-el nyitjuk meg. Bárki leadhatja voksát kedvencére a honlapon. Ennek eredménye legfeljebb 10%-kal számít bele a végeredménybe.

4 Zsűri értékelése

A végső sorrendet minden kategóriában független szakmai zsűri alakítja ki, több lépcsőben. Az online pályázati adatlapon kívül decemberben egy szakmai kérdőívet is kiküldünk a résztvevőknek. A zsűri személyesen is ellátogat az egyes kategóriákban kiválasztott irodákba.

5 Díjátadó Gála

A verseny zárásával két külön díjátadón hirdetjük ki a győzteseket. Az Év Irodája verseny díjait egy egésznapos eseménnyel, az OfficeUP konferenciával egybekötve adjuk át este Az Év Irodája Díjátadón.
Tervezett időpont: 2021. április 22.

Az ingatlanpiaci és vállalati kategóriákat a prominens Real Estate Awards Gala esten hirdetjük ki a Pesti Vigadóban ahol a a kereskedelmi és lakó ingatlanpiac vezető szereplői találkoznak.
Tervezett időpont: 2021. március18.

Kérdésed van? Keress minket.

Fodor Dániel
Üzletágvezető
+36 70 620 9925
fodor.daniel@azevirodaja.hu

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!