Nevezési útmutató

1 Regisztráció

Ha pályázni szeretnél, kérjük, először regisztrálj. Ha már regisztráltál, kérjük, lépj be.

2 Nevezési adatlap kitöltése

Válaszd ki, hogy melyik kategóriában szeretnél nevezni, és töltsd ki az űrlapot. Több pályázatot is beadhatsz ingyenesen. A pályázatok beadási/publikálási határideje december 15. Az adatlapot elmentheted és egészen december 31-ig módosíthatod az adatokat, képeket.

Az Év Irodája főkategória mellett, az alábbi alkategóriákat fogjuk díjazni a versenyen. Ezekre külön nevezni nem lehet, Az Év Irodája fődíj nevezői között adjuk át a különdíjakat. 

Az Év Irodája alkategóriái:

  • Az Év Irodája Kisvállalati Díj
  • Az Év Irodája Nagyvállalati Díj
  • Az Év Design Irodája
  • Az Év Irodája Evolúciós Díj
  • Az Év Irodája Office Branding Díj
  • Az Év Családbarát Irodája

Az Év Irodája Az Év Közösségi Tere Az Év Belsőépítész Cége

Az Év Tervezett Projektje Az Év Ingatlanfejlesztése Az Év Proptech Megoldása Az Év Fejlesztő Cége Az Év Asset Management Cége Az Év Facility Management Cége Az Év Property Management cége Az Év Tanácsadó Cége Az Év Kivitelező Cége Az Év Ingatlanpiaci Személyisége Az Év Feltörekvő Személyisége

A regisztrációmmal/feltöltésemmel kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam, azevirodaja.hu weboldalra feltöltött képeket és szövegeket az icom events Kft. az "Év irodája" verseny során folytatott kampánya során felhasználja és szavatolom, hogy azokon nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely e felhasználást korlátozhatná vagy jogellenessé tenné.

3 Közönségszavazás

A közönségszavazást a nevezés zárása után, december 1-el nyitjuk meg. Bárki leadhatja voksát kedvencére a honlapon. Ennek eredménye legfeljebb 10%-kal számít bele a végeredménybe.

4 Zsűri értékelése

A végső sorrendet minden kategóriában független szakmai zsűri alakítja ki, több lépcsőben. Az online pályázati adatlapon kívül decemberben egy szakmai kérdőívet is kiküldünk a résztvevőknek. A zsűri személyesen is ellátogat az egyes kategóriákban kiválasztott irodákba.

5 Díjátadó Gála

Az exkluzív díjátadónk után az OfficeUP új inspiráló fél napos eseményünkön mutatjuk be szakmai előadásokkal, kerekasztal beszélgetéseken és kiállítók segítségével, hogyan változik a munkahely, a munkáltatók és a munkavállalók kihívásai a jövőben és milyen megoldásokkal lehetünk minden nap az év irodája. Az Év Irodája díjakat az OfficeUP zárásaként adjuk át, ahol idén először győztest hirdetünk Az Év Családbarát Irodája Különdíj között is, iroda kategórián belül.

Az Év Irodája Díj vállalati kategóriák győzteseit egyedülálló és prominens eseményen, a Real Estate Awards Gala esten hirdetjük ki, ahol a a kereskedelmi és lakó ingatlanpiac vezető szereplői találkoznak és cserélnek névjegykártyát.

Kérdésed van? Keress minket.

Rendezvény & partnerség


Fodor Dániel
Brand & Project Leader
+36 70 620 9925
fodor.daniel@azevirodaja.hu

Nevezés & jegyvásárlás


Cserepes Anita
Customer Care Manager
+36 30 287 0315
cserepes.anita@azevirodaja.hu