Nevezési útmutató

1 Regisztráció

Ha pályázni szeretnél, kérjük, regisztrálj. Ha már regisztráltál, kérjük, lépj be.

2 Nevezési adatlap kitöltése

Válaszd ki, hogy melyik kategóriában szeretnél nevezni, és töltsd ki az űrlapot. Több pályázatot is beadhatsz ingyenesen. A pályázatok beadási/publikálási határideje december 15. Az adatlapot elmentheted és egészen december 31-ig módosíthatod az adatokat, képeket.

Az Év Irodája főkategória mellett, az alábbi alkategóriákat fogjuk díjazni a versenyen. Ezekre külön nevezni nem lehet, Az Év Irodája fődíj nevezői között adjuk át a különdíjakat.

Az Év Irodája alkategóriái:

  • Kisvállalati Díj
  • Nagyvállalati Díj
  • Design Irodája
  • Office Branding különdíj
  • Családbarát Díj

AZ ÉV IRODÁJA KATEGÓRIÁI

Az Év Irodája Az Év Közösségi Tere Az Év Irodaháza Az Év Belsőépítész cége


A REAL ESTATE AWARDS KATEGÓRIÁI

Az Év Tervezett Projektje Az Év Asset Management Cége Az Év Facility Management Cége Az Év Ingatlanfejlesztése Az Év Property Management cége Az Év Fejlesztő Cége Az Év Tanácsadó Cége Az Év Irodakivitelező cége Az Év Kivitelező Cége Az Év Feltörekvő Személyisége Az Év Ingatlanpiaci Személyisége Az Év Tranzakciója

A regisztrációmmal/feltöltésemmel kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam, azevirodaja.hu weboldalra feltöltött képeket és szövegeket Az Év Irodája Kft. az "Év irodája" verseny során folytatott kampánya során felhasználja és szavatolom, hogy azokon nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely e felhasználást korlátozhatná vagy jogellenessé tenné.

Olyan fotókat amiken emberek látszanak nem használunk fel külső külső kommunikációra, hirdetésekhez. ezeket a fotókat három évig tároljuk de a feltöltő / nevező cég bármikor törölheti az adatlapjáról az admin felületen.

A zsűri fenntartja a jogot, hogy a beérkezett nevezések alapján módosítsa a kategóriákat (újakat hozzon létre vagy amennyiben egy kategóriába nem érkezik értékelhető nevezés, megszüntesse a kategóriát) a beérkezett pályázatokat más kategóriába sorolja

3 Közönségszavazás

A közönségszavazást a nevezés zárása után, január 3-al nyitjuk meg. Bárki leadhatja voksát kedvencére a honlapon. Ennek eredménye legfeljebb 10%-kal számít bele a végeredménybe.

4 Zsűri értékelése

A végső sorrendet minden kategóriában független szakmai zsűri alakítja ki, több lépcsőben. Az online pályázati adatlapon kívül decemberben egy szakmai kérdőívet is kiküldünk a résztvevőknek. A zsűri személyesen is ellátogat az egyes kategóriákban kiválasztott irodákba.

5 Díjátadó Gála

A verseny zárásával két külön díjátadón hirdetjük ki a győzteseket. Az Év Irodája verseny díjait egy egésznapos eseménnyel, az OfficeUP konferenciával egybekötve adjuk át este Az Év Irodája Díjátadón. Tervezett időpont: 2022. április.

Az ingatlanpiaci és vállalati kategóriákat a prominens Real Estate Awards Gala esten hirdetjük ki a Pesti Vigadóban ahol a a kereskedelmi és lakó ingatlanpiac vezető szereplői találkoznak. Tervezett időpont: 2022. február

Kérdésed van? Keress minket.

Jakabfi Adrienn
Projekt menedzser
+36 30 443 78 66
jakabfi.adrienn@azevirodaja.hu

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!