Az Év Coworking Irodája Kategória

Kategóriagyőztes

KAPTÁR

A KAPTÁR olyan újdonságokat kereső dolgozóknak lett tervezve, akik fényes, tágas és barátságos irodát keresnek a belváros szívében. Itt biztosan megtalálsz mindent, amit egy irodától elvársz: nyomtatót, szkennert, projektort, gyors wifit, tárgyalókat, flipchart táblát és írható falat is. Napi, havi vagy éves tagként a KAPTÁRban tudsz a saját munkádra koncentrálni, napközben nyugodtan elmerülni benne, és ha úgy érzed, pihennél, akkor itt találsz olyat, akivel ihatsz egy kávét, együtt ebédelhetsz, vagy épp beszélgethetsz spontán egy jót. Ide amellett, hogy jó bejárni dolgozni, hangszigetelt tárgyalóinkba, coaching szobánkba büszkén lehet ügyfelet hívni, mert aki egy ilyen helyet választ irodának, vagy alkalmankénti találkozási helyszínnek, biztosan jó pár lépéssel mások előtt jár! A helyi használókon túl, budapesti ügyeik intézésekor vidékről vagy külföldről érkező ügyfelek is gyakran használják bázisként a KAPTÁRt, hiszen belvárosi lokációjának köszönhetően innen gyorsan és könnyen elérhető a város minden pontja, az autó mellett akár biciklivel vagy tömegközlekedéssel is. Számos cég tisztel meg minket azzal, hogy székhelyét a KAPTÁRba helyezi, hiszen nálunk erre is van lehetőség. A KAPTÁR számos lehetőséget kínál az ismerkedésre akár szakmai, akár kulturális téren, ugyanis funkcióját tekintve több mint egy iroda: találkozási pontként szolgál, közösségeket épít. Hogy mindezt hogyan teszi lehetővé a tér? Számos kulturális és szakmai programot szervezünk, legyen szó a feltörekvő művészeket támogató galériamegnyitókról, zenei programsorozatokról, vagy a kapcsolati háló bővítésére, a tudás-, és tapasztalatcserére épülő Vállalkozó női reggelikről. Saját szervezésű programjainkon kívül a KAPTÁR külsős eseményeknek is előszeretettel ad otthont. Ilyenek többek között a havonta megrendezésre kerülő JAM-HReggelik, az előadói készségeket fejlesztő, heti rendszerességű Retorika Klub estek, a Prezimagyarul tréningek, vagy a nagyobb cégek egész napos vezetői elvonulásai, workshop-jai. A tér egyszerre attraktív és praktikus, de a legnagyobb értéke az itt dolgozók alkotta közösség. Ez a hely tehát ettől új: az otthonról dolgozás és a kávézó kedves keresztezése, ahol a közösség részeként te is írod a közösségi szabályokat, hiszen a házirendünk mottója, hogy „itt bármit lehet, ami nem zavarja a közösség többi tagját.”

Kategória döntősei

thehub.hu

Megnézem

KOHÓ CoWorking House Pécs

Megnézem

Az Év Irodaháza közönségdíj Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

Corvin Offices

Megnézem

Bartók Udvar 1.

Megnézem

Az Év Irodája Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

Lexmark

Megnézem

Jones Lang LaSalle

Megnézem

Az Év Irodája Design díj Kategória

Kategóriagyőztes

Az Év Irodája Különdíj Kategória

Kategóriagyőztes

Tolnagro Kft.

A Tolnagro cégcsoport Magyarország legnagyobb állatgyógyászati termékekkel kereskedő vállalata. A szekszárdi anyacég 15 éve működik ugyanazon a székhelyen, a vállalkozás dinamikus fejlődésének a 2013-as arculatváltás, a terület és létszám bővülése is fő következményei voltak. Telephelyét a cég a szomszédos, több éve használaton kívüli, elhanyagolt állapotú, félkör alaprajzú, korábban autószalonként működő épülettel bővítette 2013-ban. Valódi kihívás volt az építészek számára a funkcióváltás. Az épület átalakítás után egy új szinttel bővült,így 510 négyzetméter hasznos alapterületű lett. Karaktere kívül és belül megváltozott. Az épület szokatlan formáját tekintve jó példája lehet annak, hogy egy atipikus belső tér minden zugát élhetővé lehet tenni egy kis kreativitással. A tulajdonos és a belsőépítész együttes ötletei és munkája tükröződik a kész épületen. A cégcsoport működéséhez a több külön irodára bontott elrendezés ideális, a terek kialakítása is ennek megfelelően alakult. A külön szakmai területen dolgozó munkatársak önálló irodát kaptak. A munkahelyeket egy tízfős, videokonferencia-hívásokra felkészített tárgyaló, és egy impozáns terasszal ellátott tetőszinti, mobilfallal kettéosztható 70 m2-es előadóterem egészíti ki. A terasz az előadások szünetében a szekszárdi dombságra nyújt szép kilátást, tiszta időben pedig a másik oldalon a Duna vonala is látszik. A belső tér központi eleme a faburkolatos, integrált világítású lépcsőtér és közlekedő. Az irodák erről a közlekedőről nyílnak sugárirányban. Több helyen visszaköszön a faburkolat, a teljes belsőn végigvonuló természetes anyag egyszerre sugároz eleganciát és otthonosságot. Az irodaház a megjelenésével a cég által képviselt minőséget is tükrözi mindamellett, hogy a benne dolgozók kényelmét és nyugodt munkavégzését is kiszolgálja. A vállalkozás a megyeszékhelyre bevezető főút mellet található, s az erre járókban azt az érzést kelti, hogy a város él, folyamatosan fejlődik és növekszik. A cég jelenleg is építkezik, így az épület a jövő évben kap majd megfelelő külső környezetet.

Az Év Irodapiaci Szereplője Kategória

Kategóriagyőztes

Az Év Üzemeltető Cége Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Megnézem

first facility Ingatlankezelő Kft.

Megnézem

Az Év Zöld Ingatlanprojektje Kategória

Kategóriagyőztes

Green House

A 2012 decemberében átadott Green House a magyar irodapiac egyik legsikeresebb ingatlanfejlesztési projektje, amelyet alátámaszt, hogy első budapesti irodaházként nyerte el a LEED tanúsítási rendszer legmagasabb Platina szintű minősítését, illetve kevesebb, mint egy évvel az átadása után elérte a 90% feletti bérbeadottságot. Az épület bérlői a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes előnyét élvezhetik. Az "A" kategóriás ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Kassák, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen épült, közvetlen szomszédságában található a Kassák Park. Az épület tervezője a magyar DPI Design Kft. és a svéd White Arkitekter AB építésziroda. A szakemberek célja volt, hogy munkavégzés szempontjából ideális, emberi léptékű tereket alakítsanak ki, miközben a mikro- és makro környezet megóvására is kiemelt hangsúlyt fordítottak. A fejlesztő Skanska a projekt valamennyi fejlesztési fázisában a legmodernebb környezetvédelmi megoldásokat és zöld technológiákat alkalmazta annak érdekében, hogy az épület ökológiai lábnyomát minimalizálja. Ennek köszönhetően a ház energiafelhasználása és CO2 kibocsátása az átlag épületekhez képest jelentős megtakarításokat mutat. A jelenleg 93%-os bérbeadottságnak örvendő Green House (bérlői a teljesség igénye nélkül: Avis Budget Group, MSCI, ABB, Deichmann, Skanska) 17.800 négyzetméternyi területet kínál bérlőinek 8 emeleten, valamint 252 parkolót a mélygarázs 3 szintjén. Az irodaház tetőterasszal, az „u” alakú épületnek köszönhetően védett gyönyörű belső kerttel, többszintes mélygarázzsal és biciklitárolóval is rendelkezik. A hetedik és az első emeleti belső udvarra néző biodiverz tetőkert növényalkalmazási koncepciója a fajok sokféleségének alapvető tényét kihasználva került megalkotásra. A koncepció elsődleges célja volt, hogy a zord tetőkerti körülményeknek ellenálló és végső soron a fenntarthatóság jegyében extenzív, a természetes társulások mintájára működő vegetáció alakuljon ki. Az egyszerű megközelíthetőség és a meglévő szolgáltatások széles skálája már a terület kiválasztásnál is fontos szempont volt és az elkészült projektnek is fontos értékei. A Váci út közvetlen közelében, mégis zöld környezetben található Green House tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthető. A környéken rendelkezésre álló szolgáltatások mellett a Skanska további kereskedelmi egységekkel (étterem, kávézó, autómosó, ATM, ingyenesen kölcsönözhető kerékpárok a bérlőknek) gazdagította az irodaház szolgáltatásait. A projekt során figyelmet kapott az épület közvetlen környezetének és a szomszédos Kassák Parknak a fejlesztése is, ahol ott játszó gyermekek és szülők örömére kültéri fitnesz gépek kerültek elhelyezésre.

Kategória döntősei

ELMŰ Hálózati Kft. épülete

Megnézem

Hegyvidék Bevásárlóközpont

Megnézem

Office Branding Különdíj Kategória

Kategóriagyőztes

Kategória döntősei

CIB Ingatlan Aukció

Megnézem