Nevezés

Az Év Irodaháza Bérlői díj

Krisztina Palace

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.

Átadás éve: 2010

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Irodabútor

Europa Design

Tervezés / belsőépítészet

Sárosdi-Mádi Krisztina, Láncos Áron

Rövid bemutatkozás

A Krisztina Palace a budai hegyek lábánál helyezkedik el a XII. kerület egyik fő közlekedési csomópontjánál, a Déli pályaudvar közelében, lakóházakkal övezett környezetben.
Az idei évben az irodaház bérbeadottsága eléri a 77 százalékot.

Az ismert francia építész, Dominique Perrault, továbbá Ekler Dezső főépítész által tervezett irodaépület 2 fő részre tagolódik, melyek között nagy alapterületű, parkosított belső kert helyezkedik el.

A Krisztina Palace egy elegáns, modern irodaépület, amely magas színvonalú üzemeltetéssel, mindenre kiterjedő biztonságtechnikával és energia hatékony és környezetbarát hűtés/fűtés rendszerrel (mely a hőmérséklet változását az ablakok nyitásával, illetve csukásával ellensúlyozza) szolgálja a Bérlők kényelmét.

A Krisztina Palace jellemzői:
• Egyedi építészeti megoldások
• Teljes szint magasságú üvegezés, és természetes kő homlokzat
• Természetes fénnyel ellátott irodaterületek
• Függesztett akusztikus mennyezet

A 2015. évben az irodaház két kategóriában is megkapta a BREEAM In-Use “nagyon jó” minősítést a minőségi szolgáltatásainak, környezetbarát működésének, a szervezett közlekedéshez közeli elhelyezkedésének, fejlett műszaki hátterének, és az előrelátó ingatlan üzemeltetésének köszönhetően. A BREEAM In-Use minősítéssel tovább emelkedett az épület hírneve, és még vonzóbb lett a lehetséges Bérlők számára.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Krisztina Palace irodaházban a 2015. évben több mint, 4,690 négyzetméter irodaterület került bérbeadásra és részben kialakításra, többek között az Eaton, és Innodox bérlőknek, továbbá az új étterem üzemeltetőnek.

Az idei év során felújításra került a recepciós terület és az előcsarnok az épület ergonómiai teljesítményének további javítása érdekében. A fejlesztések eredményeként az irodaház bejárata jól látható és könnyen megközelíthető, melybe belépve kényelmes, elegáns váróterületet kínál a látogatóknak, mely remek kilátást nyújt a zöld növényekkel dekorált nyitott belső kertre. Továbbá az előcsarnokba telepített egyedi zöld-fal megoldás a természetet jeleníti meg az épület belsejében a harmonikus munkakörnyezet biztosítása érdekében.