Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Corvin Technology & Science Park

Adatlap megosztása

Cím: 1082 Budapest, Bókay 36-42.

Ingatlan mérete: 25000 m²

Ingatlanfejlesztő

Futureal

Rövid bemutatkozás

Corvin Technology & Science Park


A Corvin Technology & Science Park kivitelezése 2015 év eleje óta nagy lendülettel halad és ezzel megkezdődött a nagyszabású Corvin Sétány program keleti lezáró tömbjének a beépítése. A 25 ezer négyzetméter bérbeadható alapterületű irodaház 2016 végére készül el. Az új központ ad majd helyet a Nokia Networks Globális Technológiai Központnak, így az ország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs K+F központja lesz. Ez az egyik legnagyobb bérbeadás a válság óta a hazai irodapiacon.


Az épületet a széleskörű nemzetközi alkotói közösség díjas (FIABCI, 2006) Zoboki-Demeter és Társai építész iroda tervezte. Különleges technológiai elvárásokat teljesít az A-kategóriás irodaházakon belül is; kiemelkedően magas elektromos kapacitással, kiépített kettős betáppal, ergonomikus, előválasztóval ellátott lift rendszerrel és BREEAM-tanúsítvánnyal. Az épület kimagasló kvalitásai, a hipermodern kutatólaboratórium a legkorszerűbb munkakörnyezetet nyújtja a kutatás-fejlesztési munkához. A parkolási igényeket a mélygarázson kívül külön a Nokia számára épülő parkolóház biztosítja, az épület földszintjén pedig éttermek foglalnak majd helyet. A földszinti nyitott terek a sétány gyalogosforgalma számára is átjárhatók lesznek, így az irodaház tökéletesen integrálódik a városi szövetbe. Az építkezés során a romos épületeket elbontják, az irodaház átadásáig a környék felújításra szoruló épületeinek renoválása is megtörténik. A sétányt lezáró új irodakomplexummal egyidejűleg jövőre elkészül az oda vezető parkosított sétányszakasz is Andor Anikó tájépítész tervei alapján. Ezáltal megvalósul a 800 méter hosszú gyalogos kapcsolat a József körút és a Szigony utca között.
A Corvin Technology & Science Park a különleges igények kiszolgálásában is ideális megoldást nyújt, hiszen a Corvin Negyedben 100 üzlet és a szolgáltatások széles köre megtalálható, köztük számos teraszos étterem, kávézók, pubok, fitnesz-wellness központ és mozi.OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Corvin-negyeden található a Corvin Technology & Science Park inspiráló munkakörnyezet.


-a belváros elhelyezkedés
-a kiváló megközelíthetőség
-a teljes körű szolgáltatások (vásárlás, étkezés,sport,kikapcsolódás
-az emberközpontú, modern munkakörnyezet
-a bővülési lehetőségek
-a környezettudatos, minősített, zöld irodaházak miatt ez a komplex fejlesztés egyedülálló és sikeres az ingatlan piacon.


A Corvin Negyed célja, hogy újjáélesszük a Budapest szívében található Józsefváros építészeti, szociális, gazdasági és kulturális életét a 22 hektáros, komplex területfejlesztés által.
A Corvin Sétány nemzetközileg elismert és díjazott helyszín, elnyerte az International Property Award Best Mixed Use Development Europe díját és első helyezést ért el a FIABCI magyarországi tagozatának ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatán. 2014-ben pedig Magyarországon elsőként nyerte el a város- és ingatlanfejlesztési szakma Oscar-díjaként emlegetett elismerést, az Urban Land Institute Global Awards for Excellence díját.