Az Év Ingatlanfejlesztése

Corvin Corner Tower

Adatlap megosztása

Cím: 1082 Budapest, Futó 31-33.

Átadás éve: 2015 Q1

Ingatlan mérete: 6122 m²

Ingatlantulajdonos

Futureal

Rövid bemutatkozás

Corvin Corner Tower


A Corvin Corner Tower a Corvin Sétány projekt harmadik iroda ütemének épülete, mely közvetlenül a Mediaworks Tower mellett található. A Futó és a Práter utca sarkán elkészülő irodaépület tervezésénél figyelembe vettük a minőség és a gazdaságos üzemeltetés lehetőségének ötvözését, így született meg egy gazdaságos, mégis 'A' kategóriás környezetet nyújtó épület terve, ami a BREEAM tanúsító rendszer szerinti "Very good" minősítést is elnyerte.


A Corvin Corner Tower gyorsan és egyszerűen megközelíthető, a Corvin Negyed szolgáltatásai (bevásárlás, sport, szórakozás, éttermek) pedig csak néhány lépésre találhatóak.


A sarki elhelyezkedés kiváló láthatóságot biztosít, a Corvin Corner Tower letisztult, sallangoktól mentes homlokzata decens eleganciát sugároz.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Corvin-negyeden található a Corvin Corner Tower irodaház inspiráló munkakörnyezet:


-a belváros elhelyezkedés
-a kiváló megközelíthetőség
-a teljes körű szolgáltatások (vásárlás, étkezés,sport,kikapcsolódás
-az emberközpontú, modern munkakörnyezet
-a bővülési lehetőségek
-a környezettudatos, minősített, zöld irodaházak miatt ez a komplex fejlesztés egyedülálló és sikeres az ingatlan piacon.


A Corvin Negyed célja, hogy újjáélesszük a Budapest szívében található Józsefváros építészeti, szociális, gazdasági és kulturális életét a 22 hektáros, komplex területfejlesztés által.
A Corvin Sétány nemzetközileg elismert és díjazott helyszín, elnyerte az International Property Award Best Mixed Use Development Europe díját és első helyezést ért el a FIABCI magyarországi tagozatának ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatán. 2014-ben pedig Magyarországon elsőként nyerte el a város- és ingatlanfejlesztési szakma Oscar-díjaként emlegetett elismerést, az Urban Land Institute Global Awards for Excellence díját.