Az Év Ingatlanfejlesztése

Helvetic Clinics

Adatlap megosztása

Cím: 1065 Budapest, Révay utca 12.

Átadás éve: 2015 Q3

Ingatlan mérete: 3600 m²

Üzemeltetés

Accent Hotel Management

Kivitelezés / Fitout

DVM group

Ingatlanfejlesztő

DVM group

Rövid bemutatkozás

A Helvetic Clinics évek óta a világ élvonalába tartozik a csúcsminőségű fogászati szolgáltatások kategóriában. Komplex in-house szolgáltatásokat nyújtó budapesti klinikáját 2015-ben nyitotta meg. Az épület egy rebuilt-to-suit koncepció keretében került megújításra, amely építészeti megoldásaival, és átgondolt üzleti koncepciójával már a megnyitást követő első 3 hónapban visszaigazolta a tulajdonosok elképzeléseit.


A Révay utca 12. szám alatti épület a belváros szívében, az Andrássy úttal párhuzamosan, az Opera és a Bazilika közötti összekötő utcában található. A környezet a belvárosi lokáció minden előnyét nyújtja: megközelíthetősége ideális mind tömegközlekedéssel, mind autóval; magas szintű, sokrétű szolgáltatások teljes sora érhető el innen pár perces sétával; nem is beszélve a külföldi vendégek számára oly fontos turisztikai látványosságok közelségéről.


A tulajdonos, a fejlesztő és a kivitelező környezettudatosság iránti elkötelezettsége a beépített innovatív technológiák használatában is megmutatkozik: a tetőn elhelyezett napkollektorok hozzájárulnak a használati melegvíz előállításához, a LED lámpák az energiahatékony világítást, a perlátorok az optimalizált vízfelhasználást segítik. A központi épületfelügyeleti rendszer szobánként képes irányítani minden elektromos és gépészeti rendszerelemet.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A különböző szállodafoglalási oldalakon és a TripAdvisor-on olvasható visszajelzések, valamint az első hónapok üzleti sikerei egyértelműen jelzik, hogy az ingatlan lokációja, a kialakítás esztétikai és technikai értéke és a szolgáltatások sokrétűsége találkozik a legmagasabb felhasználói igényekkel.


Példaértékű, ahogyan a projekt megvalósítása során a régmúlt építészeti értékei találkoztak a modern, letisztult stílussal, a funkcionalitással, és a technikai kiválósággal. Mindez hozzájárult ahhoz is, hogy a Helvetic Clinics a nemzetközi klinikai rangsorban is világelsőként értékelt fogászati klinikává váljon. https://www.globalclinicrating.com/dental/hungary