Az Év Irodája

Jófogás HQ

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Váci út 49

Átadás éve: 2015 Q4

Ingatlan mérete: 506 m²

Irodában dolgozók száma: 40

Bérlő cég: Schibsted Classified Media Hungary Kft.

Világítástechnika

Ambi Light Kft.

Irodabútor

Arkhenea

Irodabútor

Smart Office Solutions Kft. --

Tervezés / belsőépítészet

TÉR Alkotó Tervező Stúdió Kft.

Projektmenedzsment

FERCOM Ingatlanhasznosító Kft

Irodabútor

Hannabi

Irodabútor

Febrill Bútor KFT

Kivitelezés / Fitout

Artaco PM KFT

Kivitelezés / Fitout

Józsa és Tsa Kft

Kivitelezés / Fitout

Wall Trend S.R.O

Mobil és üvegfalak

GMB Stúdió Kft

Kivitelezés / Fitout

Bakó Gipsz BAU KFT

Növénydekoráció

Kisvakond-Park KFT

Kivitelezés / Fitout

Scorpio KFT

Rövid bemutatkozás

Tér Alkotó Stúdió:


"A Jófogást senkinek nem kell bemutatni, a Jófogás.hu jelenleg Magyarország piacvezető apróhirdetési oldala. Dinamikus fejlődésük miatt kinőtték az előző irodájukat. Így keresték fel stúdiónkat, hogy alakítsunk ki nekik egy olyan új munkakörnyezetet, amely minden igényüket kiszolgálja, és egyben játékos inspiráló környezet is biztosít. Egy nagyon jó együttműködés eredményeként jöttek létre az iroda tervei.


Az iroda kialakítása az egyterű irodák koncepcióját veszi alapul, amely közös légtérből csak bizonyos funkciók szakadnak ki.Ilyen a középső–már meglévő–vizes-és gépészeti tér blokkja, de a tárgyaló funkciók és a vezetői szoba is lezárható.
A többi irodai funkció a már említett belső mag köré van felfűzve, oly módon, hogy a közlekedő tér a főbejárattól egyenesen vezetve, körül öleli ezt az épített blokkot, és a közvetlen irodai és egyéb kiegészítő funkciók pedig erről a közlekedőről nyílnak.


A belsőépítészeti koncepcióval a Jófogás.hu részéről megfogalmazott, a munkahelyi komfortra magas hangsúlyt helyező, a cégnél dolgozó alkalmazottak munkavégzési szokásait messzemenően figyelembe vevő elképzeléseit ültessük át belső téri megoldásokká, hogy a fiatal csapat a sajátjának érezze az irodateret, és alkalmazkodni tudjon az itt dolgozók flexibilitást igénylő elvárásaihoz.


Az iroda hangulatát a dinamika, a nyersesség és őszinteség, a ma divatos„home office” alapjegyei adják: álmennyezet nélküli nyers vasbeton födém, eltakarás nélküli látszó gépészeti és elektromos berendezések és vezetékek, sima felületű gumi padlók, faburkolatok, növény szigetek, kevés, de rendkívül intenzív szín, néhol ipari hatású megjelenés, differenciált ültetés, a világítótestek belsőépítészeti elemként való alkalmazása.
A megjelenő anyagok: beton,gumi padlóburkolatok,faburkolatok,fehér bútorok,acél kiegészítők.
Ezt a kissé nyers belső világot hivatott oldani az élő növények koncentrált használata, valamint a grafikák megjelenése a falakon és az árnyékolókon."


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Jófogás csapata:


"Olyan munkahelyet szerettünk volna, amit teljesen a sajátunknak tudhatunk és ami segíti a közös munkát. Az iroda minden szeglete a csapat igényeihez és szokásaihoz lett kialakítva /a lámpák, a színek, a bútorok és növények stb. /


A közösségi terek kialakítására különösen sok időt fordítottunk, fontos volt, hogy együtt le tudjunk ülni ebédelni, filmet nézni, vagy akár forgózni a ping pong asztalnál. Az írható falak és egyedileg kialakított bútorok és boxok mind-mind azt a célt szolgálják, hogy egy olyan kreatív és ingergazdag környezetben töltsük a napi munkát, ami inspirálóan hat ránk. Az iroda minden szempontból a Jófogás csapatának szellemiségét tükrözi, ahova szeretünk bejárni."