Nevezés

Az Év Üzemeltető Cége

Dome Facility Services Group Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1023 , Lajos u. 28-32.

Átadás éve: 0000-00-00

Ingatlan mérete: 0 m²

Irodában dolgozók száma: 101

Bérlő cég: Főbb ügyfelek: Európa Befektetési Alapkezelő Zrt., Raiffeisen Ingatlan Üzemeltető, A-K Projekt Éplog Kft., Biggeorge's-NV, Graphisoft Park Services, Eston International, Főbb referenciák: Vértes Center Bevásárlóközpont, Parkway Irodaház, Bécsi Corner Irodaház, Audi Logisztikai Központ, magyarországi autógyárak, BFI Irodaház, Panorama Irodaház, N97 Irodaház, Graphisoft Park

Rövid bemutatkozás

A vevői elégedettséget és ügyfeleink bizalmát jelzi, hogy a meglévő megbízásaink terjedelme folyamatosan bővül, egyre több feladattal bíznak meg minket ügyfeleink.
Megoldás vagyunk nem csak létesítménygazdálkodási feladatok esetén, de energetikai és fit-out szolgáltatásaink minőségével is meggyőzzük ügyfeleinket arról, hogy jól választottak.
A szolgáltatás fejélesztés terén elért eredményeinket igazolja, hogy ügyfeleink mindinkább támaszkodnak az ingatlanok valamennyi költségének a tekintetében a Dome-ra, legyen az létesítménygazdálkodási-, energetikai-, átépítési/kialakítási szolgáltatás, vagy legújabban ingatlanszakmai biztosítási és adózási kérdések.
Szakembereink rendszeresen részt vesznek szakmai rendezvényeken meghívott előadóként, célunk, hogy partnereink hosszú távon, szakértőként, stratégiai partnerként számíthassanak ránk üzleti céljaik megvalósítása során.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Célunk elsősorban az, hogy ügyfeleink ne csupán egy menedzsment szolgáltatást vegyenek igénybe, ahol az egyes ingatlannal összefüggő karbantartási és üzemeltetési szolgáltatások egy kézben futnak össze, hanem olyan összetett szakmaiságot és know-how-t kapjanak tőlünk szolgáltatásként, amely során bizonyítjuk, hogy ügyfeleinkkel együtt gondolkodunk abban, hogy az ingatlanban hosszú távon teremtsünk értéket. Mi a Dome-ban ezt hívjuk Létesítménygazdálkodásnak!
Globális - pénzügyi, gazdasági, műszaki, jogi, fenntarthatósági- szemlélettel, proaktívan végezzük a munkánkat, amely az ingatlant és annak működését - akár mint befektetést, akár mint az üzlet tevékenység végzést biztosító/kiszolgáló eszközt- a használói számára biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá, komfortossá teszi.
Emellett elkötelezettek vagyunk, hogy támogassuk a szakma presztízsét, azt képviseljük és bizonyítjuk, hogy a létesítménygazdálkodó cégek olyan szakértők, akikre érdemes és kell támaszkodni!
A Dome alapító tagja a LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), és több munkatársai aktív résztvevője a különféle szakmai munkacsoportoknak. Ezen túl továbbra is elkötelezett hívei vagyunk a magyarországi Benchmarking kutatás fejlesztésének, hozzáadott munkával és anyagi támogatással is.