Mobil és üvegfalak

Kapcsolat

Cím: 6321 Újsolt
Táncsics M. u. 4.
Kapcsolat a szolgáltatóval

Magunkról

Rólunk

A SIMO cégcsoport magyar székhelyű vállalkozásként mára Europa szerte elismert szereplője a korszerű térelválasztás piacának. Vállalkozásunk múltja évtizedekkel vezethető vissza Németországba, aminek köszönhetően végigkövethettük a szakma evolúcióját, ismerjük annak történetét és tiszteljük annak kultúráját. Számunkra ez a tevékenység nem csupán üvegfalak megvalósításáról szól, mi komplett, valós igényekhez igazított megoldásokat dolgozunk ki az elérhető legmagasabb színvonalon. Kéz a kézben támogatjuk partnereinket végigkísérve projektjeiket, az igények felmérésétől, korszerű 3D tervdokumentációk készítésén át, a legmodernebb megmunkálási technológiákkal történő gyártásig, majd a végtermék professzionális beépítéséig. Minden folyamatunkat az állandó Németországi jelenlétünk során bevésődött magas minőség és szervezettség jellemzi. Fejlődésünk kollégáink alázatának, hatékonyságának és jövőbemutató szemléletének köszönhető. 

Termékeink


Termékpalettánk a legapróbb részletekig és igényekig szerteágazó, köszönhető ez fejlesztőmérnökeinknek és forgalmazott termékeinknek. Egyedüli magyar gyártóként és fejlesztőként magas minőség és tökéletes esztétikum megtartása mellett, költséghatékony újításokkal élénkítjük a hazai piacot. Rendszermegoldásainkra a német ajkú országokban is várakozáson felüli a kereslet, ami nem csak perspektíva, de jó visszaigazolás az általunk képviselt minőségi kritériumok létjogosultságára. 

Forgalmazott termékcsaládunk a feco, talán a legnagyobb múlttal rendelkezik a szakmában, Németország piacvezetőjeként számos díj és elismert projekt fűződik a nevéhez. A cég története 1893-ra vezethető vissza, de több mint 40 éve a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviselő gyártóként van jelen a köztudatban.

Eltolható válaszfalak területén az általunk forgalmazott KOMANDOR Mobilfalakkal elégítjük ki partnereink igényeit, mely termékek egyre felkapottabbak a magyar piacon. 

Beépítés

Tevékenységünk a megszokotthoz képest fordítva indult, ami egyben sikerünk titka is. Kezdetekben különböző gyártók termékeinek helyszíni beépítésével kezdtünk és a projektek teljeskörű helyszíni lebonyolításával indítottunk. Mára ez egy közel 40 fős szerelőcsapattá nőtte ki magát, Europa szerte magas színvonalú szolgáltatást nyújtva. A német ajkú országok piacvezetőjeként szereljük a legtöbb elismert gyártó termékeit, és folyamatfejlesztéseinkkel támogatva őket, évek óta jelentősen hozzájárulunk a szakma fejlődéséhez.

Tervezőknek

Meggyőződésünk, hogy a tervezők munkája és alkotása kulcsfontosságú a mi munkanemükben is, ezért igyekszünk magas színvonalon támogatni őket, nem csak a szükséges paraméterek és segédanyagok rendelkezésre bocsátásával, de a hazai térelválasztási szokásokon túlmutató megoldások teljeskörű ismertetésével is. 

Célunk

Prémium kategóriás termékeinkkel és fejlesztéseinkkel szeretnénk „befalazni" magunkat Magyarország és Európa legmeghatározóbb gyártói közé. Számunkra a hosszútávú partneri kapcsolatok a legfontosabbak, így évek óta erre alapozzuk cégeink jövőjét.