Világítástechnika

Pont Light Kft

A Pont Light Kft. a világítástechnika specialistája, olyan egyedi termékeket alkot, amely szinte valamennyi belső tér, legyen az iroda, közösségi tér vagy üzlet igazi ékköve.
A cég magyar brandként új dimenzióba helyezi a világítást, hiszen olyan lámpatesteket gyárt, amelyek minden építész és belsőépítész álmát valóra váltják.
Folyamatosan bővülő termékeik eleganciát, praktikumot és reprezentatív atmoszférát teremtenek a belső terekben, miközben energiatakarékos üzemeltetésük a környezettudatosságot is erősítik az esztétikai kifinomultság mellett.
A Pontlight itthon és a nemzetközi piacon is egyre sikeresebben képviseli a hazai kreativitást és világszínvonalat, miközben nem csak sztenderd terméke- ket gyárt, hanem egyedi megrendelésre is dolgozik. Termékeik Európa országai (pl. Svájc, Németország, Ausztria, Íror- szág, Franciaország) mellett Közel-Kele- ten és Dél-Amerikában is népszerűek. Referenciáik köre széleskörű, számos tevékenységi körben dolgozó ügyfél igé nyeit sikeresen megvalósították, említ- sünk meg néhányat a teljesség igénye nélkül: Libri, Netpincér, Cafe Frei, Atenor, Cushman & Wake eld, Lamborghini.
Az elektronikát a világ egyik legjobb szakipari cége, az osztrák Tridonic szállítja, így eleget tehetnek extrább megrendeléseknek is.

Cím: 1036 Budapest
Nagyszombat u.1
Kapcsolat a szolgáltatóval
Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!