Irodabútor

Kapcsolat

Cím: 1139 Budapest
Teve utca 18-28.
Kapcsolat a szolgáltatóval

Magunkról

Kik vagyunk?
A G-Green Interior Kft. egy pár éve alakult, fiatal, motivált és dinamikus csapat, akik elkötelezettek a fenntartható fejlődés és innovatív megoldások iránt az irodabútorozás világában (is).

Mit tudunk?
Tevékenységünk eredményességének alapja munkatársaink végzettségének széles palettája, mellyel számos releváns területet lefedünk: formatervezés, belsőépítészet, látványtervezés, faipari ismeret, tájépítészet, műszaki tervezés, marketing, ágazati stratégia, gazdasági területek, IT.

Szakmailag széleslátókörűek és mindemellett naprakészek is vagyunk, hiszen több évtizedes kompetens gyakorlattal bíró kollegák mellett frissen végzett munkatársaink is vannak, akiktől elsőkézből értesülünk a fiatalabb generációk igényeiről, ízlésvilágáról = felkészülten tudjuk kielégíti a most munkába álló Z-generációkat foglalkoztatni vágyó megbízóink elvárásait is.

Célunk?
Cégünk fő profilja irodaházak, szállodák, közületi terek, HORECA egységek teljes körű bútorozása. Belső késztetésünk és tiszta meggyőződésünk, hogy mi is formáljuk a jövőt. Nem csak azáltal, hogy a jövő alapköveit ma letevő dolgozóknak biztosítjuk a megfelelő munkakörnyezetet, hanem azáltal is, hogy az általunk kínált megoldásokat használva kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk. Gyártóink ugyanis szigorú kritériumok útján kerültek kiválasztásra, törekedve a fenntarthatóságra és környezettudatosságra. A cél, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legalkalmasabb konstrukciót és hogy szem előtt tartsuk a fenntarthatóság és környezettudatosság alapelveit, eleget téve ezáltal szlogenünk elvárásainak: „more than green, more than furniture”.


Termékek/szolgáltatások?
Kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatók a magas minőségű, exkluzív design bútorok, mint a költséghatékonyságra törekvő, de minőségi termékcsaládok. Igény esetén pedig akár egyedi gyártást is vállalunk, biztosítva van ehhez minden szükséges technikai és emberi feltétel.

Szolgáltatásaink az iroda audittól kezdve, belsőépítészeti tervezésen át, mindent átfogó projektmenedzsmenten, komplett költöztetésen, raktározáson át, egészen a bútorok összeszereléséig kiterjed, mindezekre garanciát vállalunk.

Termékek:
-Vezetői bútorok
-Operatív bútorok
-Tárgyaló és konferencia bútorok
-Soft Seating
-Kültéri bútorok
-Akusztikai megoldások
-Többfunkciós bútorok
-Catering berendezések
-Kiegészítők

Szolgáltatás:
-Teljes körű bútorozás
-Space plan tervezés
-Belsőépítészeti koncepció tervezés
-Akusztikai tanácsadás
-”Zöld iroda” kialakítás
-Multifunkciós irodaterek
-Ergonómiai tanácsadás
-Iroda audit
-Szállítás, költöztetés
-Projektmenedzsment
-Fit-out munkálatok
-After sales szolgáltatások