Nevezés

Az Év Belsőépítész cége

Viador Átrium Group

Adatlap megosztása

Cím: 1143 Budapest, Gizella út 51-57

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Viador Átrium tervezőirodát 2008-ban azzal a céllal alapítottuk, hogy az épített környezetet alakító folyamatokban magas színvonalú munkánkkal részt vegyünk, valamint hogy rugalmasan elégítsük ki a környezetalakításban részt vevő szereplők komplex igényeit. Így az irodánk által nyújtott szolgáltatások nem csupán a projektmenedzseri, műszaki ellenőri, épületgépészeti, épületvillamossági, építészeti szolgáltatásokra vagy generáltervezésre korlátozódnak: az épített környezet alkotóelemeit életciklusuk során az első gondolattól az üzemeltetési kérdésekig átfogóan kísérjük végig.
Ügyfeleink bizalmát nem csupán a jól szervezett projekt- és üzlet menedzsmenttel tudtuk megtartani, hanem a szakmai kompetenciánk sokféleségének is köszönhetjük – tervezőink, projektmenedzsereink, szakágaink és műszaki ellenőreink közös tudása minden tervezési munkánknál biztosítják a megalapozott, megvalósítható és magas színvonalú tervek átadását.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

2022-ben az új és a visszatérő ügyfelektől érkező megbízások, valamint a pozitív ügyfél visszajelzések azt igazolták, beérett a sokéves munkánk és a minőségi munkavégzés stabil ismertetőnk lett a piacon. Számos szegmensben – kiemelve az iroda-, kereskedelmi egységeket, illetve ipari létesítményeket – vagyunk megbízható partnerek. 2022 hazai és nemzetközi téren is elismerést hozott a Viador Átriumnak: év elején a Szent Margit Gimnáziumban végzett projektmenedzseri munkánkért Építőipari nívódíjjal jutalmazták a csapatot, ezt követően tulajdonosaink, Sándor Nóra és Sándor Gergely átvehették a BigSEE Architecture Award díjat Public and commercial architecture kategórában (Haller revitalisation project).

KIVÁLÓSÁG A PROJEKTEKEN
Sok mindent alakítottunk, fejlesztettünk munkamódszereinken az elmúlt években, de a három legfontosabb alappillérünk – ügyfélközpontúság, szakmaiság és önvezetés - változatlan maradt. Ezen három alappillér vezet minket a megbízások folyamán, az előkészítéstől a projekt utánkövetéséig.
Ügyfélközpontúságunk magában foglalja a Megrendelő igényeinek mély, alapos megértését; a Megrendelő oldali projekt döntéshozó és a projekt vezető mellett a projekttagokat, és ha lehetőség van rá, az érintetteket, majdani felhasználókat is bevonjuk a tervezésbe, elvárásaikat, véleményüket strukturált módon (kérdőívek, workshopok) feltérképezzük.
Szakmaiság kapcsán fontos számunkra, hogy nem csupán a tervekben törekszünk precizitásra, hanem a folyamat menedzselésében, határidők és megállapodások kialakításában és tartásában is.
Önvezetés – amely a mi értelmezésünkben a proaktivitást, felelős munkatervezést, megvalósítást és együttműködést fedi le. Ezt nem csupán a projektet vezető tervezőtől, hanem minden résztvevő csapattagtól elvárjuk; együttműködő partnerkörünk kialakításánál is ezeket a kompetenciákat keressük.

KIVÁLÓSÁG A KÖZÖSSÉGÜNKBEN
Tervezetten és kiegyensúlyozottan növeltük a csapatunkat az elmúlt években, több mint 40 kollégával dolgozunk már együtt. A folyamatos növekedés folyamatos szervezetfejlesztési munkát is jelent, amely többek között a szervezeti struktúra, folyamatfejlesztések, vállalatirányítási rendszerünk új moduljainak fejlesztését fedi le. Az emberközpontú vezetésnek, a rugalmas munkavégzésnek, a közös programoknak és a képzések támogatásának köszönhetően erősek vagyunk a kollégák megtartásában. Fontos számunkra, hogy a kollégák büszkék legyenek, hogy a Viador Átriumnál dolgoznak.


KÖZÖSSÉGÜNK SIKEREI
2015 óta öt évben is nevezettjei voltunk az Év Irodája versenynek és minden évben legalább egy díjjal gazdagodtunk. Ebben az évben is 6 színvonalas munkában vagyunk érintettek.

TUDÁSBÁZISUNK
A belsőépítész tervezői jogosultságon kívül 17 különféle egyéb szakmai jogosultsággal rendelkezünk, lényegében kivitelezésen kívül az iroda és kereskedelmi megrendelőket házon belülről tudjuk kiszolgálni:
• beruházás-lebonyolítás;
• műszaki ellenőrzés;
• generáltervezés;
• (belső-)építészeti tervezés a space-plantől az as-built dokumentációig;
• látványtervezés;
• tűzvédelmi tervezés;
• épületgépészet;
• épületvillamosság;
• látványtervezés;
• energetikai tanúsítás
• BIM;


FENNTARTHATÓSÁGRA VALÓ TÖREKVÉS
Partnereinknél is egyre erősebb igény – fenntarthatósági és költség szempontok alapján – hogy újrahasznosított/környezetet kevésbé terhelő anyagokból keressünk bútorokat, egyéb elemeket – tapasztalatainkkal ki tudjuk elégíteni ezeket az igényeket; így dolgoztunk már hazai felújított bútorokkal (Bayer, BP). Törekszünk továbbá arra, hogy a nemzetközi szereplőkkel tarkított projekteken is becsempésszük a helyi sajátosságokat, magyar alkotók által létrehozott termékekkel, motívumokkal (Blackrock, Vodafone, Diageo, Haller) is dolgozzunk.