Az Év Irodája

Veeva Systems Hungary Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 68-84

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 2435 m²

Irodában dolgozók száma: 292

Bérlő cég: Veeva Systems Hungary Kft.

Bérlőképviselet

Offie

Tervezés / belsőépítészet

Pivot270

Irodabútor

Office Art & Design

IT tanácsadás

Sinaptive

Irodabútor

MillerKnoll

Tervezés / belsőépítészet

Habit Action

Rövid bemutatkozás

A Veeva Systems Magyarország új központja a budapesti RoseVille-ben a fenntarthatóság, az innováció és a dolgozók jólétének mesterkurzusa. Az Atenor Hungary által fejlesztett RoseVille egy BREEAM Excellent és Access4You Gold minősítésű épület, amely a Veeva saját ESG-elvek iránti elkötelezettségét tükrözi. A helyiség zöld kerteket és teraszokat, csúcstechnológiás megoldásokat, valamint az alkalmazottak bevonására és elégedettségére összpontosító tervezési etikát tartalmaz. A Veeva vállalati arculatához harmonikusan illeszkedő és a modern munkahelyi trendekre összpontosító irodája nem csupán egy munkaterület, hanem a munka jövőjének bizonyítéka.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Veeva Systems költözése az ikonikus RoseVille komplexumba több, mint egyszerű költözés; ez egy szándéknyilatkozat, amely a Veeva Systems környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) elvek iránti rendíthetetlen elkötelezettségének bizonyítéka. Ez nem csupán egy iroda, hanem a Veeva alapértékeinek élő kiterjesztése, egy hely, ahol a vállalati felelősségvállalás életre kel.


Ez a munkahely újraírja a stratégiát, és nem csak fülkéket és irodahelységeket kínál, hanem buja teraszokat és nagyfényes konyhát. Ezek a természetes találkozási pontok nem csupán kellemes szórakozási lehetőségek, hanem átalakító zónák, ahol a produktivitás és a jó közérzet találkozik.


De ami igazán megkülönbözteti a Veeva irodáját, az az, ahogyan demokratizálta új munkaterületének kialakítását. Az alkalmazottak nem csupán passzív használók, hanem aktív résztvevők. Konzultációk és belső megbeszélések révén a Veeva gondoskodott arról, hogy az új irodát azok alakítsák ki, akik a legtöbbet használják majd. Ez olyan szintű elégedettséget biztosít a munkatársak számára, amiről sok más vállalat csak álmodni tudnak. Ez nem csak a dolgozók elégedettségéről szól; ez egy olyan jövő megalapozásáról szól, ahol a dolgozók jóléte a vállalati siker sarokköve.


Az új iroda nem csupán egy munkahely, hanem egy innovációs központ. Hibátlanul illeszkedik a Veeva Systems úttörő "Work Anywhere" modelljéhez. Az irodát úgy építették, hogy alkalmazkodjon, átalakuljon és a jövővel szembenézzen. A legmodernebb technológiai és fenntartható funkcióknak köszönhetően a munkahely valóban megelőzi korát.


Az iroda ergonómia tekintetében is új mércét állít fel. Minden egyes bútort és berendezést aprólékosan választottak meg, hogy az iroda ne csak kényelmes , hanem ergonómiai szempontból is tökéletes is legyen.


A Veeva Systems és a RoseVille alkotóinak közös elképzelése a fenntartható jövő. Ezt nem csak a BREEAM Excellent és az Access4You Gold tanúsítványok jelzik, hanem a vállalat minden politikájába és minden intézkedésébe bele van vésve.


Az eredmény egy olyan munkaterület, amely nem csak a mai kornak megfelelő hatékonyságú, hanem a vállalati munkahelyek jövőjének mintája: ez nem csak egy fizikai tér; ez egy változást hozó helyszín. A fenntarthatóság, a munkavállalók jólétének és az innovatív növekedés kézzelfogható bizonyítéka.


Tervezők

Habit Action, Pivot270, Atenor, Veeva Systems