Az Év Kivitelező Cége

Value4Real Group

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Bérlő cég: Raben Group Hungary, ÉMI TÜV-Süd, Teladoc, VGP, Avison Young, Worldquant, Craft, Helvét Farm Zrt., NuSkin, Partner in Pet Food, Colonnade, IDBC, Atenor, GTC, Bio-Rad, Erste alapkezelő, Skanska, CA-Immo, JLL, Pfizer, Colliers, L'Oreal, Panattoni, CBRE, Stay In Hungary, Futureal, CPI, MET, NHOOD, Bosch, H&M, Faulhaber, GLP, Prologis, Adventum,

Rövid bemutatkozás

A 2023-as egy nem mindennapi év volt számunkra. Cégcsoportunk ugyanis idén ünnepelte alapításának 10. évfordulóját. Az idei év értékelését lehetetlen csupán a januártól decemberig tartó időszakra értelmeznünk, kell hozzá az a további kilenc év is, hogy ennek tükrében láthatóvá váljon az a fejlődési ív, melynek emelkedéséhez eddig minden egyes évben, így idén is hozzá tudtunk tenni. Az elmúlt 10 év alatt 5-ről 110 főre emelkedett az alkalmazotti létszám, több, mint 570 sikeres projektet zártunk Európa 11 országában. Ennek nyomán pedig 130 millió Euróval járultunk hozzá a magyar GDP-hez. Eredményességünk nem a véletlen műve. Az elmúlt évek gazdasági nehézségei (Covid, háború, infláció) és a kihívásokkal teli piac ellenére is meg tudtuk őrizni azt az előnyt, mellyel sok szempontból a versenytársaink előtt haladunk. Kiváló példa erre a 2023. év, mivel idén is fajsúlyos, megvalósult projektekkel gazdagodott a portfóliónk az iroda és a kereskedelmi-ipari szektorban egyaránt.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Tavasszal adtuk át a Raben Group Magyarország számára, dunaharaszti központjukban felépült új, 3500m2-es raktárcsarnokot és 1500m2-es központi irodaépület. A mintegy 7,5 millió Eurós beruházásból, Design & Build konstrukcióban megvalósított új átrakóközpont lehetővé teszi a logisztikai szolgáltató vállalat jelentősen növekvő áruforgalmának kiszolgálását, továbbá a hazai és a nemzetközi közúti gyűjtőszállítmányozásban rejlő növekedési potenciál kiaknázását.


A nyár folyamán zártuk az ÉMI-TÜV-SÜD szentendrei telephelyén, szintén Design & Build formában létesült multifunkciós irodaház projektünket. A 70-es években épült, háromszintes, betonszerkezetű épület, a teljes külső és belső megújulás után egyaránt ad otthont az élenjáró technológiával felszerelt fizikai és kémiai tesztelőlaboratóriumoknak, emellett pedig irodafunkciót is ellát.
Év eleji átadással debütált az általunk kivitelezett NuSkin iroda „hazai pályán”, az Alkotás Pointban, majd ezt követte az Agroloop részére átadott bérlemény Üllőn, a VGP Aerozone-ban. A Millenium Tower 1 irodaház lobbijának és lift előtereinek megújítása is a mi feladatunk volt. Lobbi felújításban egész jók vagyunk, az MT-1 volt a sorban a tizenhatodik.


Az Andrássy 12 Irodaházban két új iroda megvalósulásának is kulcsszereplői voltunk: Az Avison Young-nak először, a Craftnak, a világhírű magyar startupnak már másodszor dolgozott kivitelező üzletágunk. A Worldquant már 7 éve számít ránk folyamatosan bővülő irodájuk kiépítésében. Januárban adtuk át a Freedom Palace-ben megvalósított 3. ütemet és jelenleg is dolgozunk a negyediken, mellyel összesen 2400 m2 részükre kivitelezett irodahelyiséggel büszkélkedhetünk. A napokban költözik megújult irodájába a Teladoc. A világ vezető virtuális egészségügyi szolgáltatója szintén kivitelezőcsapatunkra bízta a Corvin 7-ben, kialakított új otthonának megvalósítását.


A jelenleg futó projektjeink közül kiemelt szerepet tölt be a Helvét Farm Zrt. megbízásából épülő ipari projekt. A fenntartható mezőgazdaságot célzó, innovatív, TWP-t előállító üzem teljes megvalósításáért a V4R felel. A Bühler és Hosokawa technológiát tartalmazó épület a második hasonló, de komplexitásában egyedülálló létesítmény lesz Európában. A projekt kihívásait a rendkívüli technológiai komplexitás, a porrobbanás veszélye és az újszerűségből fakadó koordinációs igények jellemzik.


Az ipari mellett a lakossági szektorban is nagy volumenű kivitelezési megbízásokat teljesítünk. Az Atenor által fejlesztett Lake 11 projekt több ütemén, mintegy 25.000 m2-en teljesítünk kivitelezési megbízást. Az iroda szektorban, az általunk korábban, Design&Build konstrukcióban megvalósított Bio-Rad irodát bővítjük, továbbá finisbe értek a Budapest One-ban kiépítésre kerülő Partner in Pet Food iroda munkálatai. Kivitelezőcsapatunk, a Value4Real belsőépítészeinek kreatív elképzeléseit ültetik át a valóságba.


Az impozáns számok és adatok elérésében kiemelt szerepe van a kollégáknak, projektjeink komplexitása miatt pedig az üzletágak között is kiemelten fontos az összhang. Számunkra ez jelenti a kulcsot a fejlődési mérföldkőnek számító projektek elnyeréséhez és sikeres teljesítéséhez. A cégcsoport stabilitásához, a hatékonyságunkhoz és a fejlődési irányok meghatározásához lefektetett vállalati alapértékek, a cégfilozófiánkhoz szorosan illeszkedve a transzparens és minőségorientált működésünket biztosítják. Idén létrehoztuk a Val-You Díjat, melyet a teljes cégcsoport összes munkavállalójának jelölései alapján, szavazás útján ítélünk oda a vállalati alapértékek valamelyikében élenjáró kollégáknak.


A jövőt illetően, először vissza kell tekintenünk a múltba. A cégcsoport immáron 10 éves történetében mindig is nagy hangsúllyal szerepeltek az ipari projektek. Projektmenedzsment üzletágunk a kezdetek óta kulcsszerepet játszik a hazánkban, illetve Európa több helyszínén megvalósuló ipari-logisztikai nagyberuházások megvalósulásában, kivitelezés-támogatás, költségmenedzsment, műszaki ellenőrzés, energiahatékonysági vizsgálatok, illetve LEED/BREEAM épületminősítés szolgáltatásokkal. Generáltervező üzletágunk mind szakértelemben, tapasztalatban, mind kapacitásban és élenjáró szoftveres infrastruktúrát alkalmazva képes komoly technológiát igénylő, rendkívül komplex ipari projektek megvalósítására, melyet az elmúlt 10 év referenciái példaértékű módon támasztanak alá. Az egyre gyarapodó és egyre nagyobb léptékű Design&Build konstrukcióban megvalósuló ipari projektjeink azt mutatják, jó úton járunk.


A ZSŰRI INDOKLÁSA A DÍJAZÁSRA

A Value 4 Real kiemelkedő teljesítményét alátámasztja az elmúlt évben megduplázott kivitelezett kereskedelmi területeik. Sikeres projektjeik közé tartozik a Raben Group Magyarország dunaharaszti központjában felépült raktárcsarnok és központi irodaépület, valamint az ÉMI-TÜV-SÜD szentendrei telephelyén megvalósult multifunkciós irodaház. Az általuk kivitelezett NuSkin iroda, az Agroloop bérlemény Üllőn, a Millenium Tower I irodaház lobby és lift előterének megújítása, valamint lakossági szektorban Lake 11 projekt is a győzelmük mellett szól.