Az Év Irodakivitelező Cége

Value4Real Építő Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás utca 50.

Rövid bemutatkozás

A Value4Real Építő Kft. a Value4Real Group leányvállalata.


Hét éve alapított, budapesti központú -és varsói irodánk megnyitásával nemzetközivé bővült- cégcsoportunk erős mérnöki és tervezői hátteret biztosít Construction üzletágunknak, mely elsősorban az irodai fit-out, a kiskereskedelem és a logisztika szektorra specializálódott, generálkivitelezési és design&build szolgáltatást nyújt főként külföldi háttérrel rendelkező, hazai ügyfelek részére, az ehhez szükséges szemléletmóddal és fejlett infrastruktúrával mind műszaki, mind humán területen. A második legrégebbi üzletágunk alapítása óta töretlenül fejlődik. A tavalyi évben elért léptékváltás mind az elnyert projektek méretében, mind a csapat folyamatos növekedésében tetten érhető.


Cégünk, négyéves működése során több, mint 50 ezer m2, főképp iroda fit-out kivitelezést valósított és valósít meg jelenleg is. Projektjeink több mint 30%-a design&build konstrukcióban készült. Munkáink során saját generáltervező és mérnökcsapatunk nyújt folyamatos támogatást, hozzájárulva ezzel a Value4Real Group közös sikereihez. Különösen büszkék vagyunk arra, ha egy irodaprojekten az irodaház fejlesztőjének, illetve bérlőinek is egyaránt elnyerjük bizalmát. Így egy csapatként, professzionális szinten hajthatjuk végre a tervezést, majd a kivitelezést.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2020-as évet kiemelkedően sikeresnek értékeljük. A közelmúltban fejeződött be eddigi legnagyobb design&build megbízásunk a Nordic Light Trio 12.000 m2 irodaterületen. A két éven át tartó innovatív projekt belsőépítészeti és fitout tervezését, generálkivitelezését a világ egyik vezető gyógyszeripari vállalata és a Skanska megbízásából végeztünk. A nyár folyamán adtuk át -többek között- a Boehringer-Ingelheim RCV Gmbh magyarországi fióktelepe számára készült irodát a Millennium Tower H épületében, az HBO Holding Zrt. 1650m2-es új irodáját a Bank Centerben és egy informatikai vállalkozás részére kivitelezett, 3100m2-es központi irodát, a Váci-úti irodafolyosón. Említésre méltó még az Estée Lauder budapesti irodájának kivitelezése a Budapest One Irodaházban 3050 m2-en, az Emerson Iroda kiépítése a Hungária ABC Irodaházban 1700nm2-en és a myhive Showroom mintairoda, a Haller Gardens területén. Bár vakcina gyártó laboratóriumot is valósítunk meg design&build konstrukcióban, az alkotó-tervezői képességeink és a magasszintű kivitelezői tudásunk ötvözete leginkább az olyan Design&build konstrukciókban ölt testet, mint például amilyen a szabadegyházi Hungrana területén létesült irodaprojektünk.


A Covid miatti veszélyhelyzetből fakadó megváltozott körülményekhez mind a munkaterületeken, mind irodán belül sikerrel alkalmazkodtunk. Jó okunk van bízni benne, hogy a változásokra való nyitottságunk és az üzletágaink együttműködésben rejlő szinergiák a 2021-es évben is további sikerekre vezetik a Value4Real Cégcsoportot.


Referenciák

Hazai és nemzetközi ingatlanpiac meghatározó szereplői, tulajdonosi, bérbeadói és bérlői oldalról, irodapiaci, retail, logisztikai és ipari szegmensekből.