Nevezés

Az Év Kivitelező Cége

Value 4 Real Group

Adatlap megosztása

Cím: 1123 Budapest, Alkotás 50.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Value4Real Cégcsoport komplex szolgáltatásokat nyújt az építési projekteket érintő minden területen.
Az építéskivitelezést belsőépítészeti és generáltervezési szolgáltatásainkkal ötvözve, Design & Build konstrukcióban is valósítunk meg irodabelsőket, üzleteket, éttermeket, ipari csarnokokat és technológiai épületeket immáron kilencedik éve.
Hiszünk abban, hogy a kiemelkedő eredmények elérése érdekében, tervezési és mérnöki szolgáltatásainkat kivitelezési tevékenységünkkel ötvözve (projektmenedzsment, költségmenedzsment, zöld épületminősítés, műszaki ellenőrzés) a hazai piacon egyedülálló módon, nagy léptékben tudjuk saját mérnökállományunkat a komplex projektjeink szolgálatába állítani.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A vártnál is mozgalmasabb év volt a 2022-es. Idén indult a Raben új irodaépület megvalósításával egybekötött csarnokbővítése Dunaharasztiban, összesen mintegy 5000 m2-en, illetve az ÉMI-TÜV SÜD szentendrei telephelyén, a laborhelységeknek is otthont adó irodaház külső-belső rekonstrukciója, három épületszinten, összesen 1500 m2-en.

A két nagy volumenű, párhuzamosan zajló, Design & Build megbízásunk mellett számos remek projekt gazdagította referenciáinkat az ingatlanpiac majd minden szegmenséből. Februárban adtuk át az Arena Corner Irodaház megújult fogadócsarnokát és kantin tereit, majd nem sokkal később a Netpincérként indult, de már foodpandaként átadott irodát és oktatóközpontot a Stúdium Irodaházban. Szintén kivitelező csapatunk bábáskodása alatt került kialakításra a Medicover új magánszülészeti szárnya a Váci-úti Vision Towers Irodaházban. A mintegy 1200 m2 alapterületű korszerű létesítményben egy aszeptikus műtő, 2 szülőszoba és 12 exkluzív szoba hivatott szolgálni a családok maximális komfortját. A myhive Haller Gardens Irodaházban szinte otthonosan mozog kivitelező csapatunk, a tavalyi teljes rekonstrukciót, illetve a showroom és mycowork irodák átadását követően az irodaterek kialakítására került a hangsúly. Ennek nyomán születtek meg a VGP és a Nova Services új irodái. A BOSCH egyterű iroda bővítése, a Quadrum Irodapark üde színfoltjaként valósult meg a nyáron, Design & Build konstrukcióban. A CPI tulajdonában lévő Andrássy Palota lobbijainak és átriumának komoly szervezést igénylő rekonstrukciós munkálatai szeptemberre készültek el, november elején pedig a Worldquant irodák legfiatalabb, harmadik tagja is átadásra került a Szabadság-téri Freedom Palace irodaházban.

Lengyel leánycégünk elindította kivitelezési üzletágát, igy a Varsói WOLA Centert is a kivitelezési referenciáinknak otthont adó irodaházak népes táborában üdvözölhettük idén.

A több, mint 100 főből álló egységes csapatunknak hála, fáradhatatlanul várjuk a 2023-as év szakmai kihívásait!