Nevezés

Az Év Finanszírozó Cége

UniCredit Bank Hungary Zrt

Adatlap megosztása

Cím: 1051 Budapest, Szabadság tér 5-6

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Az UniCredit Bank és jogelődei jelentős nemzetközi háttérrel és tudással rendelkeznek, ami 150 éves finanszírozói tapasztalaton alapul. Az UniCredit Bank magyarországi leánybankja több mint 20 éves múlttal rendelkezik a helyi ingatlanpiacon, és az egyik legjelentősebb ingatlanhitel-portfolióval büszkélkedhet a térségben.

Szakértői csapatunkkal átfogó és rugalmas megoldásokat és személyre szabott projekthiteleket kínálunk ügyfeleink számára.

A legjelentősebb magyar bankok egyikeként képesek vagyunk nagy volumenű hiteleket nyújtani, igény esetén hitelezői szindikátust szervezünk, a konzorcium vezetőjeként koordinálunk kiemelt projekteket, vagy akár regionális befektetési portfolióval rendelkező befektetőket szolgálunk ki az UniCredit Csoport egyéb vállalatainak támogatásával.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Összhangban a növekvő lakáspiaci trendekkel, szívesen vállalunk részt nagy és közepes méretű lakóparkfejlesztések finanszírozásában, továbbá folytatjuk a szállodák, bevásárlóközpontok, logisztikai projektek finanszírozásához kapcsolódó teljes körű szolgáltatásokat tartalmazó tevékenységünket.

A 2018. év jelentős növekedést hozott az UniCredit Bank számára az ingatlanfinanszírozásban mind a hitelállomány, mind a bevétel vonatkozásában. A portfólióban az építési projektek aránya emelkedett, ami a fenntartható növekedés alapja a jövőben. Büszkék vagyunk arra, hogy komoly szerepet vállalhattunk több olyan meghatározó jelentőségű ügyletben, mint például a Futureal csoport újonnan induló Etele Plaza bevásárlóközpontja, vagy a Property Market beruházásában megvalósuló BudaPart lakóprojekt több üteme.