Az Év Irodája

Trivium Packaging BSC, Europe

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 30-34.

Átadás éve: 2023 Q1

Ingatlan mérete: 1600 m²

Irodában dolgozók száma: 213

Bérlő cég: Trivium Packaging BSC, Europe

Irodabútor

Europa Design

Irodabútor

Ahrend Hungary

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Audiovizuális rendszerek

AV Spring Kft

Világítástechnika

Rio Lámpastúdió Kft.

Irodabútor

Coninvest Belsőépítészet Kft.

Irodabútor

DoWork Kft

Növénydekoráció

Hungarden

signage design

BpDekor

signage design

BePro

Költöztető cég

Frachtmeister

Kivitelezés / Fitout

Epronex

Tervezés / belsőépítészet

Arkitektor (Arkit Design Kft.)

Project management

Cushman & Wakefield

Rövid bemutatkozás

A Trivium Packaging globális piacvezető a végtelenül újrahasznosítható fémcsomagolásban. A vállalat 4 évvel ezelőtt jött létre, jelenleg több mint 60 helyszínen működik Európában és Amerikában. A budapesti székhelyű Üzleti Szolgáltató Központja (BSC) egy évvel később, 2020-ban alakult meg, ma pedig már több, mint 180-an dolgoznak nálunk. 3 év alatt 5 ország, több mint 20 helyszínéről szerveztük át sikeresen a pénzügyi és logisztikai szolgáltatásokat. A BSC emellett kommunikációs, Master Data, HR és toborzási, valamint vezetői asszisztensi munkakörökkel is támogatja az anyavállalatunkat.
Trivium Packaging is the global leader in infinitely recyclable metal packaging. The company was founded four years ago and now has over 60 sites in Europe and the Americas. Its Budapest-based Business Service Centre (BSC) was established a year later in 2020 and currently employs more than 180 people. In 3 years, we have successfully outsourced financial and logistics services from 20+ locations in 5


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Trivium Packaging budapesti irodája példaképe a fenntarthatóságnak, a funkcionalitásnak és a közösségi szellemnek, így kitűnő jelölt az Év Irodája díjra. Az irodánk nem csupán egy munkahely, hanem összhangban van a környezettudatos tervezéssel és az alkalmazottak igényeivel.
A kezdetektől fogva, az iroda tervezésénél és kialakításánál nagy hangsúlyt helyezeztünk a környezettudatosságra. 99 százalékban kerültük a mesterséges alapú anyagokat és felületeket. Ennek köszönhetően több helyen a szokásos laminátum / dekor helyett valódi furnér és alumínium felület készült, a magasabb költség ellenére is. A recepciós pult vagy a gardrób bordázott alumínium frontja ugyanazt az alapanyagot használja, mint a cég termékei. Ugyancsak alumínium felületet kaptak a tárgyalók teljes magasságú ajtajai. A teakonyhában a növényzet elhelyezésénél a szükséges megvilágítás és öntözés is ki lett építve, hogy a dekorációs funkciót a természetes növényzet biztosítsa. A bútorok kiválasztásánál előnyt élveztek a fa-fém kombinációjú termékek. Büszkék vagyunk arra, hogy az irodánkban az egyetlen tárgy, ami műanyagból készült, a fedő, amit a tányérra helyezünk a mikrohullámú sütőben.
A csapatunkkal és a tervezőkkel közösen kialakított tárgyalótermeinket globális vállalati részlegekről neveztük el, és a Trivium márkaszíneivel dizájnoltuk. Egy multinacionális vállalatnál ez plusz kohéziót jelent a nemzetközi hátterű kollégáknak.
A lokáció, az irodaház kiválasztásában is kulcsfontosságú volt a fenntarthatóság. A Haller Gardens egy vibráló zöld oázis ahhoz képest, hogy központi helyen helyezkedik el. Az üzemeltető olyan környezetbarát gyakorlatokat alkalmaz, mint a kerékpáros közlekedés támogatása, a hulladék gondos szelektálása és a megújuló energiaforrásokkal való energiaellátás. A kollégák a szünetekben ls a meetingekre is használják a zöldtetős teraszunkat, ahol gyakran kertészkednek is.
A munkán túl irodánk a közösségépítés központja is. Arra törekszünk, hogy egy olyan hely legyen, ahol a kollégák valóban otthon érzik magukat.


Tervezők

Belsőépítész: Arkitektor – Kogan-Szabó Sándor, Papszt Gábor
Project Management: Cushman & Wakefield Project & Development Services – Dybisewszky Gábor