Az Év Irodája

TopSafe

Adatlap megosztása

Cím: 2142 Nagytarcsa, Szilas 5

Átadás éve: 2015 Q4

Ingatlan mérete: 102 m²

Irodában dolgozók száma: 8

Bérlő cég: Tulajdonos: Topsafe Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Paller Eszter

Irodabútor

ZConcept Kft

Rövid bemutatkozás

A TOPSAFE KFT. profilja partnereinek minőségi védőeszközökkel való kiszolgálása. A magyar tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek a munkavédelem szakmai hátterére, mely elengedhetetlen a minőségi termékek forgalmazásához. A cég 2016-ban költözött Nagytarcsára, hogy egy 600 m2-es raktárnak és iroda + bemutatóteremnek köszönhetően, még gyorsabban és rugalmasabban tudja követni a piaci igényeket.
Alkalmazkodva a csarnoképület acélszerkezetes, indusztriális megjelenéséhez, Paller Eszter belsőépítész segítségével az iroda kialakítását is ebben a szellemben álmodtuk meg. Bontott tégla falakkal, látszó acélszerkezetekkel és elektromos védőcsövezéssel, csarnoklámpákkal integráltuk az iroda stílusát a környezetébe.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az iroda lokációja nem teszi lehetővé, hogy az alkalmazottak élvezzék egy belvárosi iroda által nyújtott olyan előnyöket, mint az éttermek, konditermek, ezért a vezetőség nagy hangsúlyt fektetett rá, hogy ezeket a lehetőségeket az iroda nyújtani tudja. Ezért található benne a dolgozók által használható konditerem, valamint egy tágas, közösségi főzésekre alkalmas konyha. Úgy érezzük, egy olyan munkakörnyezetet sikerült kialakítanunk, ahová mindenki örömmel jár be dolgozni.