Nevezés

Az Év Tervezett Projektje - Vegyes Funkció

TÓPARK

Adatlap megosztása

Cím: 2051 , Belterület: HRSZ: 7702/31

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Az "újragondolt" TÓPARK Multifunkciónális Irodakomplexum megvalósításának munkálatait 2015 ben kezdte meg az Útnet Épitő Kft., amely a Lavinamix csoport része. Fejlesztésünk kitűzött célja, h egy 10 hektáron létrehozott, kompakt, megvalósítható terv eredménye képpen, egy élhető, önálló "város a városban" életteret teremtsünk , az itt élő, dolgozó és idelátogató emberek számára!
Szerencsés elhelykezkedéséből adódóan, sikerült egy kivételes infrastruktúrát kiépítenünk, ami az M7,M0,M1 háromszögében található. Általunk megvalósúlt, mindhárom autópálya közvetlen becsatlakozása, ami által könnyen megközelithetővé vált a mindössze 11km re fekvő főváros, Bécs vagy a Liszt Ferenc nemzetközi repűlőtér is! Épületeink számos átalakításon és állagmagóváson esnek keresztül a mai napig , hogy illeszkedhessenek új célunk minden elvárásainak, mind minőségében mint esztétikájában! Jelentős tereprendezésen, parkosításon vagyunk túl, ami az ősfák ültetésén keresztül a közvetlen kapcsolódó Törökbálinti tó partjának fejlesztést is magában foglalja!
A Tópark "mini város" projektünket két ütemben valósítjuk meg. Mindvégig szemelőtt tartva épületeink fentarthatóságát, környezetbarát szemléletét, energiatakarékos üzemeltetését, azaz "LEED"minősítését. Ezen feltételek meglétéhez, a szükséges legmodernebb építési és gépészeti teknológiákat alkalmazzuk!
- I.ütem, 2017 év végén
- II.ütem, 2018 év végén

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A TÓPARK, MUKTIFUNKCIÓNÁLIS INGATLANKOMPLEXUM, Hazánkban egyedülálló, de a világban is ritka fejlesztés és kivitelezés! Egy különleges trend, amire büszkék vagyunk, hogy Mi honosíthatjuk meg térségünkben! Megvalósitása bonyolúlt, kihívásokkal terhes, de mégis inspiráló minden iparág számára, kik közreműködnek benne! Egy új irány! Környezetteremtés a jelen és jövő nemzedékei számára, pihenésüket, munkájukat és otthonukat új felfogásba helyezve.