Az Év Coworking Irodája

Szindbád Közösségi iroda és Rendezvénytér

Adatlap megosztása

Cím: 1033 Budapest, Fő tér 2

Ingatlan mérete: 110 m²

Irodában dolgozók száma: 7

Tervezés / belsőépítészet

Benczúr - Weichinger

Rövid bemutatkozás

Óbuda első coworking irodája a páratlan hangulatú Fő téren, az Esernyős Kulturális, Turisztikai és Információs Pont részeként nyílt meg 2016-ban. A patinás épületben az egykori Postakocsi Étterem teljes körű rekonstrukciója és funkcionális átalakítása a Benczúr-Weichinger Studio tervei alapján készült. A korszerű belsőépítészeti megoldásokkal kialakított, letisztult belső tér a közösségi irodában dolgozók egyedi igényeire reflektál. A barátságos légkörben rendelkezésre álló munkaállomásokon kívül két tárgyaló helyiség, egy teakonyha és zárható szekrények is használatba vehetőek. A bérlők kényelmét olyan modern berendezések és eszközök biztosítják, mint például az integrált mágneskártya, mely nem csak a ki- és belépésre jogosít, hanem a különböző irodai szolgáltatások (nyomtatás, szkennelés, csomagtároló) is ennek használatával érhetőek el. A zavartalan és könnyed munkavégzést a fiatalosan berendezett galéria, komfortos kanapék és az irodából nyíló belső udvar segítik. A Szindbád térben a közösségi iroda mellett egy 80 főt befogadó rendezvénytér is működik, mely színvonalas helyszínként szolgál előadások, konferenciák és céges rendezvények lebonyolítására. Az coworking iroda és a rendezvénytér, valamint az Esernyős kávézója, a hozzá tartozó kortárs galériával és kamarateremmel egymást erősítik, multifunkciós szolgáltató komplexumként működnek. A kikapcsolódásra csábító zöld területekkel körülvett Szindbád kifejezetten vonzó azok számára is, akik a környező agglomerációban laknak, vagy a nyüzsgő belvárosi irodák helyett szívesebben dolgoznak a számos rekreációs lehetőséget kínáló békés környezetben, karnyújtásnyira a fő közlekedési csomópontoktól. A közvetlen közelben különböző üzletek, éttermek, posta, kormányablak és számos kulturális program is elérhető.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Szindbád Közösségi iroda és Rendezvénytér célkitűzése Óbuda átfogó városfejlesztési koncepciójába is illeszkedik, melynek fő eleme a közösségépítés.


A Szindbád nem csupán irodaként működik, hanem szakmai programsorozatával lehetőséget kíván teremteni arra, hogy az itt dolgozók kapcsolatokat építsenek, vagy vállalkozói kompetenciáikat fejleszthessék. A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő, minden alkalommal más-más tematikára épített ingyenes előadássorozat a szélesebb közönség számára is érdekes.


A Szindbád Közösségi Iroda Óbuda környezetvédelmi programjával összhangban nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos működésre is (pl.: újrahasznosított papír használata, szelektív hulladékgyűjtők az iroda területén, papír helyett pamut kéztörlők).