Az Év Közösségi Irodája

Szikra Coworking

Adatlap megosztása

Cím: 1072 Budapest, Klauzál utca 30

Ingatlan mérete: 750 m²

Tervezés / belsőépítészet

MAI Studio

Rövid bemutatkozás

Szia! Ez itt a Szikra, Budapest egyik legújabb közösségi irodája: szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók, egyszemélyes cégek kedvenc megoldása a munkaterülettel kapcsolatos problémákra. Küldetésünk, hogy tökéletes környezetet biztosítsunk vállalkozásod számára.


Bérelj magadnak a fix asztalaink közül egyet, hogy bármikor bejöhess hozzánk dolgozni, vagy akár ugorj be néhány órára, ha úgy alakult a napod. Használhatod a tárgyalóinkat is, sőt, akár konferenciát vagy workshopot is szervezhetsz.


Recepciós kollégáink örömmel kezelik a leveleidet, figyelnek a csomagjaidra. Használd a kerékpártárolónkat, a kényelmi szolgáltatásainkat és természetesen a szupergyors wifinket. A Szikra alapítói azért hagyták maguk mögött a lakásirodákat, hogy olyan légkört teremtsenek, ahol mindenki zavartalanul dolgozhat. Közösségi tereinket úgy terveztük, hogy ösztönözzék a kapcsolatépítést, és recepciósunk is szívesen összeköt valakivel a következő projektedhez.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Szikra Coworking közösségi tere a célközönség igényeit figyelembe véve a maximális flexibilitás jegyében lett kialakítva. Kávézós stílusú elrendezésével kényelmes környezetet biztosít gyors megbeszélésekhez, egésznapos munkához, vagy akár csoportos coworkinghez is.


A nap végén azonban pillanatok alatt 80 fős rendezvényhelyszínné alakítható, így közösségi meetupoknak, előadásoknak és kapcsolatépítő eseményeknek biztosít helyet.