Az Év Tervezett Projektje - Vegyes Funkció

Szervita Square

Adatlap megosztása

Cím: 1052 Budapest, Szervita tér 8.

Ingatlan mérete: 14900 m²

Tervezés / belsőépítészet

DVM DESIGN Kft.

Projektmenedzsment

DVM DESIGN Kft.

Kivitelezés / Fitout

DVM construction Kft.

Ingatlanfejlesztő

Horizon Development Kft.

Rövid bemutatkozás

A LEED Platinum környezettudatos minősítést megcélzó Szervita téri fejlesztés 2019-től 14.900 négyzetméteren kínál modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest szívében.


A modern, 7-emeletes épület különleges formavilágával, könnyed, éteri szerkezetével és lágy homlokzatkontúrjaival két közteret köt össze egy közepén átfutó passzázzsal. Átlagon felüli bevilágítottságával, funkcionális és hívogató belső tereivel, rugalmas kialakításával, természetes arányaival, kozmopolita hangulatával, valamint kiváló vizibilitásával és megközelíthetőségével ideális iroda- és kereskedelmi központ a belvárosban, kiemelkedő márkaértéket képviselve bérlői számára.


A lokáció kiváló adottságai, valamint a beépített innovatív, fenntartható megoldások és környezettudatos technológiák garantálják az épület LEED Platinum szintű környezettudatos minősítését. Az egész környék revitalizálására irányuló fejlesztői törekvés része egy nagy közösségi tér és közpark létrehozása, amely az épületet és közvetlen környezetét köti majd össze. A különböző szolgáltatásokat és funkciókat elválasztó szinteltolás egy olyan elegáns, kortárs építészeti megoldás, amely a város szívében kialakuló élénk közösségi szféra kialakulásának is kulcsa egyben.


www.szervita.com


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Könnyed, elegáns építészeti megoldásai, a megvalósulást követően várható társadalmi előnyei, és a belváros épített környezetében betöltött meghatározó helye okán
2015-ben a Szervita Square az ingatlanszakma döntése alapján az Év Építészeti Koncepciója díjat nyerte el (Resource Property Awards).