Nevezés

Az Év Tervezett Lakó Projektje

Sunshine Residence Hévíz

Adatlap megosztása

Cím: 8380 Hévíz, Széchenyi utca 21

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Kivitelezés / Fitout

DMD Zrt.

Rövid bemutatkozás

A Sunshine Residence otthonainak megálmodásakor olyan komplex megoldásban gondolkodtunk, amely egyszerre nyújtanak igazi álomotthonokat, de tökéletes befektetési lehetőségként is szolgálnak. Átadása 2021 első negyedévében várható.
A beruházás keretében Hévíz központjában a Széchenyi utca és a József Attila utca által határolt 2200 m² területű saroktelken 63 lakás, 4 üzlet és egy étterem kerül kialakításra. Az épületben a kisebb stúdiólakásoktól a nagy tetőteraszos, panorámás otthonokig minden megtalálható, így mindenki igényei szerint válogathat közűlük. A háztól gyalog mindössze 5 percre található a Hévízi-tó, a sétálóutca pedig csupán 2 percre. A belvároshoz közel, ám mégis csendes, nyugodt övezetben épül a társasház, így nem kell tartani a beszűrődő zajtól.
A lakásokban magas minőségű anyagok és gépészeti megoldások lettek beépítve a legmodernebb technikával, ami hozzájárul a hatékony energiahasználathoz. A mennyezethűtés-fűtés rendszer korszerű és költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva, így garantálja az alacsony fenntartási költségeket egész évben. Az épület alatt teremgarázs lett kialakítva, így biztonságos parkolási lehetőség is biztosított.
Hévíz Délnyugat-Magyarország kicsiny egészségközpontja, mely méretével ellentétben hatalmas hírnévnek örvend. A város közepén található, egyedülálló tónak köszönhetően ugyanis 2012-ben már Magyarország második legnépszerűbb településévé vált.
A város meghatározója a turizmus, részben ennek köszönhető a vidéki város felvirágzása. A több, mint 200 éves fürdőkultúrával rendelkező pihenőhely a számos látogató ellenére sem veszített varázsából és máig is a nyugalom, tisztaság és harmónia jellemzi. A város minden szegletét fejlődés kíséri, legyen szó a szépségápolás, a gasztronómia, a gyógyászat és rehabilitáció, de akár az infrastruktúra területéről.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Hévíz egy igazi ékszerdoboznak számít, melyet többek között köszönhet a teljesen egyedülálló Hévízi-tó jelenlétének, a csendes, nyugodt és mindig rendezett környezetének és a Balaton közelségének.
A Sunshine Residence Hévíz központjában a Tótól, a sétálóutcától és a gyönyörű Szentlélek-templomptól pár perc sétára található a Széchenyi utca és a József Attila utca sarkán.
A lakásokban magas minőségű anyagok és gépészeti megoldások lettek beépítve a legmodernebb technikával, ami hozzájárul a hatékony energiahasználathoz. A mennyezethűtés-fűtés rendszer korszerű és költséghatékony hőszivattyús megoldással lett kialakítva, így garantálja az alacsony fenntartási költségeket egész évben.
Az épületben egy mediterrán jellegű étterem és négy üzlet kerül kialakításra.