Nevezés

Az Év Facility Management Cége

STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Máriássy 7.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. története, piacvezető státusza immár több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Működésünk első évében 5 milliárd forintot meghaladó, 2016 végére 15 milliárd forintot meghaladó forgalmat értünk el a több mint 4 millió négyzetméteren ellátott teljes körű üzemeltetési szolgáltatásainkkal, mellyel alapításunk óta folyamatosan Magyarország piacvezető létesítménygazdálkodó vállalata vagyunk.
Elsődlegesen a nagyobb ingatlan portfólióval rendelkező cégek, ingatlanfejlesztők, intézményi befektetők, ingatlanalapok számára kínálunk teljes körű, integrált ingatlanüzemeltetési (FM) és ingatlankezelési (AM+PM) szolgáltatásokat.
A Létesítménygazdálkodói és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének (LEO) alapító tagjaként, alelnöki és felügyelő bizottsági elnöki szerepvállalásunk mellett, több munkacsoportban is aktívan részt vettünk szakértő kollégáink bevonásával, a negyedévente mért és publikált LVHI index folyamatos elkészítésében, valamint a LEO FM Benchmarking tanulmány kiadásában.
Hosszú évek óta képviseltetjük magunkat az ingatlanpiac nívós konferenciáin, ahol nemcsak szponzorként és résztvevőként, hanem előadóként is jelen vannak cégünk tapasztalt vezetői.
Cégünk felelősséget érez az ember által épített és a természet alkotta környezet, valamint a társadalom állapotáért, kiemelt fontosságú számunkra a társadalmi felelősségvállalás kérdése, ezért több civil szervezetet és gyermekekkel foglalkozó intézményt is támogatunk: a Bátor Tábor Alapítványt, a Heim Pál Gyermekkórházat, a Tűzoltó utcai gyermekklinikát, a Szemem Fénye, valamint a Team Heart Csemete Alapítványt.
Szakmai elismeréseink: 2016-ban két rangos elismeréssel is gazdagodtunk: a Business Superbrands a legjobb üzleti márkák közé választotta cégünket, a CIJ Awards nemzetközi versenyében pedig az idén első alkalommal meghirdetett, az Év Legjobb Facility Management Cége 2016-ban elismerést szereztük meg.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2016-os év kiemelkedő sikereket hozott cégünk számára, mind üzletszerzések, mind pedig szakmai elismerések vonatkozásában. Az üzemeltetési piac valamennyi szegmensében értünk el akvizíciós sikereket, közbeszerzésekben és zártkörű meghívásos tendereken egyaránt.
A folyamatosan biztosított kimagasló szolgáltatási színvonal, a partneri együttműködés során megvalósított bizalom, és közösen kialakított értékek eredményeként 6 ügyfelünk vonatkozásában szerződéshosszabbítás keretében folytathattuk együttműködésünket, többek között az üzemeltetési piac egyik legnagyobb megbízása, a MOL Nyrt. létesítménygazdálkodási szolgáltatásainak elvégzésében is eredményes tárgyalást folytattunk szerződésünk 3 évvel történő hosszabbítása vonatkozásában.
Nagy sikerként tartjuk számon, hogy cégünk az üzemeltetési piac több jelentős tenderét is elnyerte, melyekkel portfóliónkat 10 új ügyféllel, üzemeltetett területünket 1 millió négyzetméterrel, árbevételünket pedig több mint 2 milliárd Ft-tal növeltük. Büszkék vagyunk arra, hogy immár elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-t, a MOM Park bevásárlóközpontot, a Westend Business Center és V17 irodaházakat, a HGA Capital ingatlanportfolióját, valamint a MÁV Zrt.-t épületeinek országos takarítása és karbantartása-hibajavítása vonatkozásában.
Kiemelkedő teljesítményként értékeljük, hogy piacvezető, 13 milliárd forintos árbevételű cégként idén több mint 15%-os növekedést sikerült elérnünk.
Korszerű üzemeltetési szolgáltatásainkat saját fejlesztésű CAFM szoftverünk támogatja. Az interneten keresztül – akár mobileszközről is – elérhető szoftverünk az összes működési területünket és szolgáltatásunkat lefedi. A mobil applikációval támogatott GPS alapú munkaszervezés lehetővé teszi, hogy a karbantartó, hibaelhárító szakembereink okos eszközökkel felszerelve végezzék országszerte tevékenységüket, így mind az ügyfelekkel, mind pedig a cégünk munkatársaival folyamatosan, online tarthatják a kapcsolatot.