Nevezés

Az Év Tanácsadó Cége

Stay in Hungary Kft

Adatlap megosztása

Cím: 1062 Budapest, Aradi utca 16

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

STAY IN HUNGARY KFT

A magyar hátterű, B.Nagy Ferenc ügyvezető által 2007-ben alapított Stay in Hungary Kft betelepülő nagyvállalatok részére nyújt komplex belsőépítészeti, generál tervezési, project management és érdekképviseleti szolgáltatásokat, amely három fázist takar:

1. fázis: Költségtervezés, irodatér felkutatás, bérleti szerződés folyamán tényleges érdekképviselet.
2. fázis: Teljes körű belsőépítészeti és tervezés, tendereztetés és project management kulcsátadásig
3. fázis: Kész iroda piaci bevezetése, sajtótájékoztató és munkaerő toborzás segítő PR kampány lebonyolítása

Röviden, a Stay In Hungary Kft több szolgáltatást nyújt egy cégnek, nem egy szolgáltatást ad el több cégnek. Ebből fakadóan egy ügyféllel eltöltött idő átlagosan 1 év. Évente csak 2-3 ügyfelet vállalunk. Ez a háromfázisú projektmenedzselés, amely hazánkban egyedülálló jóval olcsóbb, hatékonyabb és személyre szabottabb, mint a megszokott, vagyis hogy külön cégek végeznek egyes fázisokat, amelyek sokszor nem is ismerik egymást, pedig összefüggő és egymásra épülő tevékenységekről van szó. Összességében a betelepülő cégeknek időt, pénzt és energiát spórolunk és elősegítjük mielőbbi sikeres indulásukat.

A Stay in Hungary Kft olyan jövőbemutató munkatereket tervez és valósít meg, amelyek hatással vannak a céges kultúrára, jobb egyéni és csapat teljesítményre, működési hatékonyságra, így a munkaerő toborzásra és megtartásra, ezáltal a profitra. Különös hangsúlyt fektetünk a beszállítók versenyeztetésére valamint költség- és műszaki ellenőrök bevonásával a kivitelezők ellenőrzésére, hogy az iroda a kiviteli terveknek megfelelően az előre meghatározott költségkereten, határidőn belül és kiváló minőségben kerüljön átadásra.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Belsőépítészeti kialakításkor nem katalógusokból való vásárlást, hanem az egyedi tervezést, a kortárs magyar ipar- és képzőművészek, kisiparosok munkáit preferáljuk, legyen az szobrász, festő,textiltervező, asztalos, lakatos, üvegfúvó, keramikus, így segítve a hazai kisvállalkozásokat. Ez egyrészt kultúrmisszió, vagyis, hogy minél többen ismerjék meg a mai formatervezés és képzőművészet alkotóit és alkotásait, másrészt ezek a használati és dísztárgyak, szobrok és képek fokozzák a munkaterek otthonosságát, és észre sem veszi az ott dolgozó, hogy mindezek közvetve kreativitásra, csapatmunkára és végül teljesítményfokozásra ösztönzik. Az igényes, szerethető munkakörnyezet segíti a munkaerő-toborzást és a munkaerő megtartását. Az általunk, szó szerint is életre keltett irodák nagyon jó példák arra, hogy a fokozott piaci versenyben mennyi többletet jelent a fejlett munkakultúrát támogató kreatív munkatér. A külföldi nagyvállalatok pedig örülnek, ha magyar képző és alkotóművészek munkáját emeljük be a tér tervezésbe és kommunikációba, mert ettől lesz egyedi, ugyanakkor költség szempontból is mindkét fél részére előnyös.

Munkatársak: B.Nagy Ferenc ügyvezető, belsőépítészek: Szegő Gábor, Hitka András, Gáti Anna, Project Management: Oszvald Lilla, Elszászer Dániel.

www.stayinhungary.com