Az Év Facility Management Cége

SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 2000 Szentendre, Vasúti villasor 49/b

Rövid bemutatkozás

A SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft. 2012-ben alapította Sólyom András. Célja, hogy évtizedes ingatlanpiaci tapasztalatok birtokában egy ügyfél centrikus, helyi üzemeltető középvállalatot hozzon létre Munkatársaival • Egyfelől ismerik a nemzetközi vállalatok, ingatlanalapok elvárásait: riporting struktúrákat, rizikómanagement eszközöket, transzparencia elvárásokat.

 • Másfelől széleskörű piaci ismerettel és kiterjedt, megbízható alvállalkozói hálózattal rendelkeznek valamennyi szolgáltatási feladatra.
  A globális üzemeltetői tudás és a lokális tapasztalat kombinációja a siker záloga.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA


 1. Növekedés: A vállalat a gyors növekedés fázisában van: Árbevétele 2014-ben 79%-al haladta meg a megelőző évet, 2015-ben pedig 59%-al.! A real Double Digit Company! :--)

 2. Minőségirányítás: A vállalat az alapítás pillanatától rendelkezik minőségpolitikával, amit 2014-ben tanúsíttattak, 2016-ban megújítottak.

 3. Vevői elégedettség I.: Több szolgáltatási szerződésük is tartalmaz rendszeres értékelést, SLA-t. A kapott visszajelzéseket komolyan veszik, eddig pénzügyi levonásra nem került sor.

 4. Vevői elégedettség II.: A megbízók elégedettségét a kérdőíves megkeresés helyett az alapszerződés volumenén túlmutató pótmunkák (felújítási, beruházási és kiépítési projektek) volumenén mérik le. A pótmunkák százalékos aránya az alapszerződésekhez képest 2014-ben 79%, 2015-ben pedig elérte a 100%-ot!

 5. Vevői elégedettség III.: 2016 évben két megbízást is nyertek olyan Ügyféltől, akinek már dolgoztak korábban.

 6. Vevői elégedettség IV.: 2012-óta egyetlen szerződésüket sem mondták fel.

 7. Társadalmi felelősségvállalás: Aktív tagjai vagyunk a LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségének), ezen keresztül a HuGBC-nek (Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének), a német-magyar kereskedelmi és iparkamarának, valamint az ügyvezető személyében a RICS-nek is.

 8. Innováció: Tanácsadási üzletág: Két izgalmas és összetett tanácsadási feladaton is dolgoztak 2016-ben:
  még csak tervezőasztalon létező fejlesztési projektek terveinek konzultációja üzemeltetési szempontból: alaprajzi kialakítás, üzemeltetési helyiségek, üzemeltetési szervezet, előzetes üzemeltetési költségbecslés


Referenciák

Cushman & Wakefield
ConvergenCE
Erste Alapkezelő
Flextronics
Gamma Properties
Immobilia Zrt.
KPMG
Optima Zrt.
Sivantos Kft.
TEVA
Zeus Capital Management