Az Év Szakmai Irodája

Smart Office Solutions

Adatlap megosztása

Cím: 1117 , Alíz utca 3

Átadás éve: 2022 Q2

Ingatlan mérete: 260 m²

Irodában dolgozók száma: 6

Bérlő cég: Smart Office Solutions Kft.

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Tervezés / belsőépítészet

UPPER Design Studio

Irodabútor

Smart Office Solutions Kft. --

Világítástechnika

RIO Lámpastudió

Fotók

Jaksa Bálint

Növénydekoráció

Floresse

Rövid bemutatkozás

A Smart Office Solutions Kft. a több mint 200 éves osztrák Bene irodabútor-gyártó cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Cégünk dolgozói több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek minőségi, kreatív irodaterek tervezésében és megalkotásában.


Fő beszállító partnerünk, a Bene termékeire a kiváló minőség mellett a funkcionalitás, a formatervezés és az ergonómia ismeretein alapuló tudományos és folyamatos fejlesztés jellemző. Az innovatív design és az állandó technikai újítások az európai szabványok és előírások maximális figyelembe vételével kelnek életre a termékekben.


A Smart Office kínálatában a Bene bútorok mellett számos neves gyártó termékeit is megtalálhatják, mint például: Interstuhl, Actiu, Humanscale, Wilkhahn, Viccarbe, Ideapaint, Arper, Abstracta, Balma, Caimi, Cascando, Dieffebi, Götessons, Noti, Pedrali, TrueDesign, stb.


Cégünk célkitűzése, hogy minőségi termékeket kínáljon a magyarországi irodabútor piacon. Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálására törekszünk az igények felmérésétől, a tervezésen, tanácsadáson, ajánlatadáson és megvalósításon keresztül, a projektek befejezését követő kapcsolattartásig.


Az új iroda tervezése 2021. tavaszán kezdődött, melyben nagy segítségünkre volt az UPPER Design Studio, Edvi Zsófia és Kiss Péter. A tervezés során alapkövetelmény volt, hogy az irodában legyen kialakítva egy fix terület a munkahelyeknek, egy zárt tárgyaló és egy fókusz szoba, egy konyha, lounge területtel és egy flexibilisen, több funkcióra is használható terület, mely könnyen átalakítható. A kivitelezés 2021. novemberétől zajlott, a beköltözés pedig 2022. áprilisában meg is történt.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az Office Garden irodapark kiváló lokációnak bizonyult mind a cég, mind a munkavállalók számára. A jó tömegközlekedési lehetőségek és a kerületen belüli elhelyezkedés miatt az ügyfelek számára is könnyen elérhető az iroda. Az Alíz utcában található sok zöld felület és a platánsor egész évben csodálatos kilátást kínál a padlótól mennyezetig érő ablakokon át. A nagy belmagasságnak és a természetes megvilágításnak köszönhetően az iroda hívogató és barátságos környezetet nyújt.


Bár kis létszámú a cég, de így is minden kolléga megtalálhatja a munkájához az éppen megfelelő munkakörnyezetet, legyen az adminisztrációs feladat, projekt megbeszélés, videokonferencia, ügyféltalálkozó, reggeli kávézás, vagy csak egy kis munkahelyi beszélgetés.


A jót térkialakításnak köszönhetően az iroda egy része pillanatokon belül átalakítható, így kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmassá válik - legyen az saját vagy akár külső cég rendezvénye.