Az Év Irodája

R&R Software Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1038 Budapest, Ráby Mátyás utca 8

Átadás éve: 2019 Q1

Ingatlan mérete: 600 m²

Irodában dolgozók száma: 36

Bérlő cég: R&R Software Zrt.

Irodabútor

Bravosincord Kft.

Irodabútor

Ahrend Hungary

Világítástechnika

Trilux Hungária Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Archimon by BUILDEXT

Rövid bemutatkozás

Az R&R Software Zrt. székhelye Budapest családi házas zöldövezetében található. Tudatosan fejlesztik a több 500-600m2-es irodaházból álló területüket, igazodva a körülöttük lévő lakókörnyezet sajátosságaihoz. A nevezett irodájuk a legújabb épületük, melyet 2017-ben kezdtek el építeni.


A tervezésnél a szempont az volt, hogy olyan épületbe költözzön az R&R Software irodája, amely amellett, hogy reprezentatív és kiemelkedő színvonalú irodaterületeket kínál, a mai környezettudatos irányelveknek is tökéletesen megfelel. Az irodaház a költséghatékony üzemeltetést fenntartható és energiatakarékos műszaki technológiák alkalmazásával biztosítja, így illeszkedik a cég filozófiájának alapelveihez is.


A belsőépítészeti tervezés során, a munkaállomások kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az iroda megfeleljen a mai, modern követelményeknek és ergonómiai szempontoknak - a fény-, a zaj-, a hőmérsékleti és az akusztikai hatások minimalizálásával biztosítva a kollégák kényelmét és hatékony munkavégzését. A LED-világítás, a zöld kertkapcsolat, és a többi dekoráció szintén cégünk környezettudatos gondolkodásmódját reprezentálja, és egyben irodánk dísze is.


Az ideális irodai munkakörnyezet megteremtésén túl nagy hangsúlyt fektettünk a rekreációs területek, a mindennapos megbeszélések helyszínéül szolgáló tárgyalók, illetve a konyha-étkező-terasz-kert kapcsolat kialakítására is, amely tökéletes és változatos helyszíne a munkavégzésnek és a munkahelyi kikapcsolódásnak is.


Az irodában a tárgyalók térkapcsolatainak összenyitásával, valamint az ezekhez kapcsolódó terasz és kert kialakításának köszönhetően nagyobb rendezvények is lebonyolíthatók. Nyitott tetőteraszunk alkalmas közös események, fogadások megrendezésére, a hétköznapok során pedig - kényelmes kerti bútorokkal berendezve - tökéletes helyszínt ad a munka melletti feltöltődésre, rövid beszélgetésekre, pihenésre és akár tárgyalások megtartására is.


Az ergonomikusan kialakított irodabútorok az irodában dolgozók és a vendégek kényelmét hivatottak biztosítani, míg az írható, nagy falfelületek a kommunikációt, valamint a hatékony, közös munkavégzést segítik elő. IT cégként fontos szerepet jutott a technológiai megoldásoknak is, mint az üvegfelületeken használt okosfólia vagy az érintőképernyős monitorok.


Belsőépítészeti tervezők: Apró Tamás, Caimacan Tünde, Stephens Andrea, Molnár István
Fotó: Póllai Attila


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az R&R Software irodája egy jól átgondolt, tudatosan tervezett tér, amely a fenntarthatóságot képviselő, környezettudatos elvek szerint lett kialakítva. A belső design és a színválasztás a frissességet, lendületességet és modern gondolkodásmódot tükrözi. Igyekeztünk harmóniát és otthonosságot teremteni a dolgozók mindennapjaiban, egy olyan, inspiráló környezettel, ahová jó megérkezni és jó érzés időt tölteni. Úgy gondoljuk, hogy mindezt sikerült megvalósítani.


Kiemelt területek:  • Különböző méretű tárgyalók (4-12 fő)

  • Ergonomikus munkakörnyezet

  • Cafeteria zóna

  • Kertkapcsolat

  • Ügyfélváró