Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

Ráday Residence

Adatlap megosztása

Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 57 57

Átadás éve: 2019 Q4

Ingatlan mérete: 5599 m²

Rövid bemutatkozás

A Ráday Residence lakóház terveinek megalkotásakor a tervező figyelembe vette a lendületes környezetet, emellett fontos szempont volt a korszerű stílus amely napjainkat jellemzi. Maradandót alkotni, ami nem csupán emeli a fényét a környezetének de szerves része is képes lenni. Ezzel a szemléttel kezdtük felépíteni a Ráday Residence három épületéből álló nyolc emelet magas lakóházat. Melynek tervei azonnal elnyerték a rangos European Property Awards Development megbecsült kitüntetését.


A lakóház aljában passzázst alakítunk ki, amelyről a földszinten üzletek nyílnak majd, az első emeleten pedig irodák kapnak helyet. Az irodaszárnyak tetejére barátságos, zöld tetőkert kerül. A látványos, visszalépcsőző kialakítású tetőszinteken nagy teraszos luxus penthouse lakások épülnek, amelyekhez természetesen saját tetőkert is jár.


A Ráday lakóház további előnye – annak központi elhelyezkedése. A legközelebbi metróállomás mindössze 600 méterre található. Egészen közel van a Dunapart számtalan előnyével.


A családoknak is ideális választás, hiszen a kerületben elérhető bölcsődék, óvodák és iskolák vannak.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Ráday lakóház legfőbb előnye a központi elhelyezkedése. A legközelebbi metróállomás mindössze 600 méterre található, 4-6 villamos, Boráros tér lépéstávolságra. Nem beszélve a közeli Duna part hangulatos partjáról, ahol számos elbűvölő hely közül válogathat az ember. A családosok számára is ideális választás lehet, hiszen a kerületben elérhető bölcsődék, óvodák és iskolák is vannak.
European Property Award kitüntetés 2017-ben