Az Év Közösségi Tere

Qubes by HB Reavis

Adatlap megosztása

Cím: 1133 Budapest, Árbóc utca 1-3

Ingatlan mérete: 4870 m²

Növénydekoráció

Cityplant növénydekoráció

Design & Build

GMB Solutions

Irodabútor

Nowy Styl Hungary Zrt.

Irodabútor

Kemaboo Kft.

Design & Build

Rolltex Kft.

Design & Build

Reich Tamás EV.

Technológia és innováció

Visual Europe

Design & Build

Kevép Kft.

Retailer

Kende Gastro

Takarító cég

LHB Clean Kft.

Vízautomaták

Waterlogic Kft.

IT üzemeltetés

Ricoh

IT üzemeltetés

Last Mile

Irodabútor

Cre8

Irodabútor

MTJ Interier sro

Rövid bemutatkozás

Az Qubes rugalmas megoldásokat kínál minden vállalkozás hibrid munkahely igényeire. A minden igényt lefedő, all-in-one rövid távú szerződés lehetővé teszi, hogy a munkakörnyezetet a vállalat és az alkalmazottak gyorsan változó igényeihez, ami manapság különösen fontos, főleg az előre nem látott akadályok és gyors változások idején. A Qubes segítségével teljesen személyre szabott irodai környezet hozható létre, amely tükrözi a vállalat kultúráját és egyaránt alkalmas csapatmunka, értékesítés és ügyféltalálkozók számára is, mindemellett a térbe könnyen beilleszthetők a virtuális együttműködéshez szükséges megoldások is. A Qubes önálló irodaként és opcionálisan „rugalmas térként” is választható a klasszikus irodakonstrukciók mellé.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Qubes-ban minden a produktivitásról, a munkatársak kényelméről és jóllétéről szól. A bérlőket már a 0. perctől kezdődően teljesen felszerelt irodaterek várják, így azonnal nekiláthatnak a zavartalan munkavégzésnek.


Minden tér teljes mértékben testre szabható az egyedi igényeknek megfelelően. Az átméretezhető irodák az opcionálisan választható plusz tárgyalók és a szeparálható kisebb szobák mind a kreatív és hatékony munkavégzésben segítenek.


Mindezen túl a recepció működtetésével, a közösségi terekkel, a nyomtatóállomásokkal és privát telefonfülkékkel az a célunk, hogy a mindennapos munkát a lehető legyegyszerűbbé és leggördülékenyebbé tegyük ügyfeleink számára.