Nevezés

Az Év Belsőépítész cége

Pyxis Nautica Építésziroda Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1015 Budapest, Donáti utca 23-25.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Cégünket 2017 nyarán három elhivatott építész alapította: Monori László, Tóth Dávid és Tótszabó Tamás. A Pyxis Nautica csapata az indulás pillanatától célul tűzte ki, hogy az angolszász hagyományoknak megfelelő design & build projekteket visz végig, így a megbízót nem egy nehezen értelmezhető kiviteli tervvel a kezében hagyjuk magára a tervezés végén, hanem azt követően a kivitelezést is kézben tartva folytatjuk a projektet, amíg az utolsó kép is a helyére kerül a falon. A csapat az emlúlt két év alatt tovább bővült, kollégáink: Kis Ferenc, Valastyán Igor és Péntek Ágnes.

DÍJAINK
2017 - Az Év Irodája Díj 1. helyezés (Kisvállalati kategória) - Betsson Group Office
2018 - Az Év Irodája Díj döntős - Possible CEE
2019 - BIG SEE Award Residential Category - B31 Loft lakás

IDEI NEVEZETT PROJEKTJEINK
https://azevirodaja.hu/nevezok/1340
https://azevirodaja.hu/nevezok/47952

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Munkatársaink létszáma az előző évben megduplázódott, az éves árbevételünk pedig a 2018-as évhez képest képest több, mint kétszeresre nőtt. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan ügyfeleknek dolgozhatunk mint a Telenor, MVM, WHB, Market illetve a Tihanyi Bencés Apátság.

2019-ben számos iroda belsőt terveztünk- 25 és 3300 nm között, lakás belsőket a nagypolgáritól az újépítésűig, épületeket családi házaktól kezdve csarnokokon át a kisebb középületekig. Lehetőségünk nyílt több történeti és műemléki épület felújításán és belsőépítészetén dolgozni.

Tervező tevékenységünk mellett 2019-től kizárólagos forgalmazója vagyunk egy akusztikai panel családnak, illetve irodaterekbe kínálunk saját tervetésű bútor és kiegészítőkből álló termékcsaládot.

Munkáink során kiemelt figyelmet fordítunk az energiahatékony és környezettudatos megoldások alkalmazására. Csapatunkban tudhatunk egy épületenergetikai és passzívháztervező szakmérnököt, valamint a közös céges járművünk egy elektromos roller.

A társadalmi felelősségvállalásunkért kiemelkedően egyik partnerünk- Tótszabó Tamás tesz, aki idén harmadjára tanít másodéves építész hallgatókat külsős konzulensként a Budapesti Műszaki Egyetem Lakóépülettervezés tanszékén.
Kiemelten foglalkoztat minket a vizuális kultúra általános felemelése, ezért projektjeinkbe szívesen vonunk be társ alkotókat a fotóművészet, tervezőgrafika és egyéb alkalmazott művészeti társterületekről.

A tervezésen túl szívesen vállaljuk a saját terveink megvalósításának projekt menedzsmentjét, műszaki ellenőrzését, hogy a végeredmény olyan lehessen, mint ahogy azt a megbízónkkal közösen megálmodtuk.