Az Év Irodája

PSI CRO iroda

Adatlap megosztása

Cím: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B.

Átadás éve: 2023 Q2

Ingatlan mérete: 894 m²

Irodában dolgozók száma: 60

Bérlő cég: PSI CRO

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Audiovizuális rendszerek

AV Spring Kft

Tervezés / belsőépítészet

DVM group

Kivitelezés / Fitout

DVM group

Világítástechnika

RIO Lámpastudió

Bérlő

PSI CRO

Irodaszőnyeg, padló

Prointerior

Irodaszőnyeg, padló

Naturflor

fali burkolat

BURKOLAND

Irodaszőnyeg, padló

Rokfort

fali burkolat

Tapétatrend

fali burkolat

Niverso

fali burkolat

WoodUpp

fali burkolat

Domotrend

Fotók

Hlinka Zsolt

Rövid bemutatkozás

A PSI CRO egy klinikai kutatásokat támogató globális vállalat világszerte kb. 3000 munkavállalóval.
A cég filozófiáját tekintve a munkavállaló áll a középpontban, ennek megfelelően új irodájukat úgy szerették volna kialakítani, hogy az elsősorban a munkavállalók mentális és fizikai jóllétét szolgálja, és az irodai munkavégzés pozitív élményekkel társuljon. A cél tehát egy visszafogott, elegáns, de otthonos és rendezett kép, ami itt fogadja a dolgozókat.
A homlokzatra szervezve főleg cellás irodaterekben dolgoznak a munkavállalók, ami a gyakori telefonálás és bizalmas információk miatt célszerű. Ezeken kívül két open office területet is kialakítottunk flexibilis munkaállomásokkal, melyek közül az egyik az épület hídszerű nyaktagján helyezkedik el, panorámás kilátással a Városligetre. A konyha központi szerepet kapott az iroda életében sok design elemmel, mint pl. neon felirat, rattan lámpák, színes bútorok, zöld növények.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A tervezés során megvizsgáltuk, hogy az egyes terekben milyen multiszenzoriális élményre van szükség a hatékony és kellemes napi rutinokhoz, mely magába foglalja a tapintás, hallás és szaglás szerinti érzékelést is. Kialakítottunk egy relax szobát, ahol a PSI munkatársak talpuk alatt érezhetik a szizál szőnyeg kellemes érdességét, és élvezhetik a parajdi sótégla jótékony hatását. A konyha nyüzsgőbb hangulatát erősítik a rattan lámpák és a neon felirat. A fókuszálást igénylő tereket akusztikus burkolatok támogatják. A másik vezérfonalat a helyi munkavállalók egyik kedvelt témája, a „kirándulás az Alpokba” jelentette, amit a terek frissessége, szín- és anyaghasználata tükröz.
A 900 m2-es területen a Discovery workshoptól kezdve a koncepció- és kiviteli terven át a kivitelezést is a DVM group végezte.


Tervezők

Tervezők: DVM Group Kft. & Ricardo Alves
Belsőépítész csapat: Fekete-Tóth Tímea, Lente Ildikó, Tardos Margaréta, Bolgár Eszter