Nevezés

Az Év Fejlesztő Cége

Property Market Kft.

Adatlap megosztása

Cím: 1117 Budapest, Buda-part tér 2.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A Property Market Kft. Magyarország top 3 ingatlanfejlesztő cége között van.
Budapest újkori történetének legnagyobb városnegyed szintű fejlesztése, a BudaPart, jelenleg legnagyobb projektje.
A többszörösen díjnyertes fejlesztő cég vezetői eddig közel 50 projektet valósítottak meg sikeresen, 1,5 millió m2-es beépített területtel, több mint 300 ezer m2 kereskedelmi ingatlant adtak bérbe, és több ezer lakást értékesítettek.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Külsős szakértők és tanácsadók alkalmazása helyett, kompetenciáinkkal teljes körűen tudjuk képviselni ügyfeleink érdekeit: a terület akvizíciót, az üzleti tervezést, a megvalósíthatósági tanulmányt, az értékesítési, a marketing és az ügyfélkezelési stratégiát magába foglaló víziótól az ingatlanfejlesztési szakaszon át az értékesítés lezárásáig, azaz a végfelhasználói felhasználásig. Ily módon valós értéket teremtünk és növeljük a hatékonyságot a teljes folyamat során, miközben pénzt és időt takarítunk meg ügyfeleink számára.
Fejlesztőként komplex szolgáltatásokat nyújtunk az ingatlanprojekt létrehozásában.
Műszaki-jogi-gazdasági releváns kompetenciáinkkal képesek vagyunk a Befektető teljes körű képviseletére. Minden stratégiai javaslatot és napi döntést komplexen és tágabb kontextusban, az üzleti tervből származtatva vizsgálunk a tulajdonosi profit maximalizálása és optimalizálása érdekében. Ideális struktúrának tartjuk, ha a megbízó a stratégiai előkészítést és a napi irányítási tevékenységeket kiszervezi a fejlesztőnek, tevékenységének folyamatos figyelemmel kísérésével. A fejlesztő a befektetési terméket előre rögzített rendszer szerint részletesen megtervezi, bemutatja, majd elkészíti.