Nevezés

Az Év Facility Management Cége

PQS International Cégcsoport

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Mester 29-31

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

A PQS cégcsoport immáron 20 éve a hazai létesítménygazdálkodási stabil piac szereplője. Napjainkra büszkén valljuk magunkról, hogy tevékenységi körünk lefedi a piac minden szegmensét és teljes körű, minőségi fm szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleink számára az ország teljes területén. Szolgáltatásainkról bővebb információt weboldalunkon (www.pqs.hu) talál. Prudens gazdálkodás, felelős munkáltatói magatartás és a piaci trendeknek, újdonságoknak való megfelelés mozgatja alapozza meg cégünk sikereit.

Alig egy évvel a levonulás után, cégünk ismét étkeztetési szolgáltatásokat nyújt a kecskeméti Mercedes gyár dolgozói részére. 2016. év elején pályázat útján nyertük el a több évre szóló megbízást és rendkívül gyors felkészülési időt követően március óta szolgálunk ki napi több mint 2000 adag meleg ételt három műszakban.

Az év során elnyertük a lehetőséget, hogy a kanadai gyökerekkel rendelkező multinacionális ATCO Group alvállalkozójaként teljeskörű üzemeltetési szolgáltatásokat nyújtsunk egy nyugat-magyarországi, rendkívül korszerű repülőtér számára. Az ATCO Group 7.000 alkalmazott és 20 milliárd dolláros eszköz állománya révén nyújt különböző infrastrukturális szolgáltatásokat ügyfeleinek szerte a világban. A több mint 20.000 m2-en elhelyezkedő repülőtéri létesítmények üzemeltetése során a legmagasabb nemzetközi szakmai és biztonsági standardoknak kell megfelelnünk, amely különösen nagy kihívásnak bizonyult a kisvárosi környezetben, közel az osztrák határhoz, ahol is a minőségi munkaerő hiánya hatványozottan jelentkezik.

A műszaki üzemeltetési terület portfóliója a fenti megbízáson túl, egy másik jelentős feladattal is bővült. Az év során pályázat útján elnyertük a közel 50.000 m2 alapterületű Corvin Irodák és a jelenleg átadás-átvétel alatt álló, kb. 25.000 m2-es C4-Nokia Sky Park üzemeltetését. A Futureal fejlesztésében megvalósult projektek mindegyike rendelkezik BREEAM minősítéssel, és mind a hazai, mind a nemzetközi ingatlanpiacon számos nívó díjat nyertek el.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A PQS, illetve az a holding struktúra, amelyhez tartozik, 2016-ban kb. 12 milliárd forintos árbevételt realizál. Cégcsoportunk mérete nagyvállalati megoldásokat kíván, így további fejlődésünk egyik záloga, hogy nem sajnáljunk erőforrásainkat a belső szervezet korszerűsítésére, oktatást és minőségi szolgáltatást biztosító rendszerek kiépítésére.

Folyamatosan fejlesztjük támogató szolgáltatásainkat, ügyfélszolgálatunk az egyik legerősebb a jelenlegi FM piacon. IVR alapú kommunikációs eszközzel és saját fejlesztésű CAFM rendszerrel felszerelt, 0-24 órában elérhető munkatársaink pótolhatatlan feladatot látnak el, mind munkaszervezés és megvalósítás, mind pedig a minőségbiztosítás terén.

Cégünk vezetői felvállalják a szakma nehézségeivel járó felelősséget és a lehetséges fórumokon képviselik a közös érdekeket. Számtalan szakmai szervezetben vállalnak a menedzsment tagok aktív részvételt, így is elősegítve a piac átlátható működését, fejlődését. A LEO, a MATISZ, a VIMOSZ csak néhány olyan szervezet neve, amelyekben aktívan képviseltetjük magunkat, illetve igyekszünk eleget tenni minden szakmai konferenciákra szóló meghívásnak is.

Továbbra is szívügyünk az fm oktatása, partneri együttműködésünk az Edutus Főiskolával töretlen, szakértő kollégáink óraadó tanárként, diploma konzulensként aktívan kiveszik a részüket a főiskola létesítménygazdálkodási BSc és posztgraduális képzésének munkájából. Támogatunk és bátorítunk minden munkatársat, hogy bátran vállalja az oktatásban való közreműködést, mert meggyőződésünk, hogy ez az ő szakmai elkötelezettségükre is jó hatással van.

A sport iránti elkötelezettségünk okán, örömmel tettünk eleget a FTC felnőtt férfi vízilabda csapat szponzori felkérésének és 2015 óta névadóként támogatjuk őket. Az FTC-PQS Waterpolo a hazai bajnokság élmezőnyében játszik, és köszönhetően a nyáron igazolt olimpikon erősségeknek, idén várhatóan a nemzetközi kupákban is jegyzett csapattá válik. Hajrá FTC-PQS Waterpolo!