Nevezés

Az Év Üzemeltető Cége

PQS cégcsoport

Adatlap megosztása

Cím: 1117 , Sopron út 19.

Átadás éve: 0000-00-00

Ingatlan mérete: 0 m²

Irodában dolgozók száma: 0

Bérlő cég: - FKF Zrt - Raiffeisen Bank - Junior Zrt - Magyar Igazságügyi Akadémia - MNB - Henkel - Temic Continental

Rövid bemutatkozás

Gyors, rugalmas reagálás, jól szervezett és hatékony ellátás! Minden ügyfélnek erre van szüksége napjainkban és PQS arra törekszik, hogy ezek a szempontok érvényesüljenek a mindennapokban. Meglévő ügyfélkörünktől újabb és újabb feladatokra kaptunk felkérést az év során, illetve kollégáink proaktív, tanácsadói szemlélete segíti terjeszkedésünket és ügyfeleink fenntartható működését.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Meggyőződésünk, hogy a 2013-ban befejezett országos szolgáltatói hálózat építési projekt hiánypótló jellegű a piacon, hiszen mint minden más ágazatban, az FM-ben is jellemző a Budapestre centralizáltság. Olyan munkavállalói és alvállalkozói hálózattal, valamint folyamatszervezési gyakorlattal rendelkezünk, amely lehetővé teszi a megfelelő ellenőrzött minőségű ellátást az ország minden pontján, akár két órás feladat ellátási határidő vállalásával. A kidolgozott rendszer széles körben történő értékesítéséhez szükséges koncepció kidolgozása az idei év feladata volt, amely a IV. negyedévre meghozta gyümölcsét és egy országos kiskereskedelmi partnertől nyertünk el megbízást több évre.

Továbbra is erősségünknek tartjuk, az összetett, nagy hozzáadott értékű megbízások ellátását, ahol kiemelt szerepe van a sokoldalúságnak és a szakmai alkalmazkodásnak.

Ügyfeleink számára biztosított a lehetőség az idei évtől, hogy csatlakozzanak beszerzési klaszterünkhöz, amelynek révén többek között csökkenthetik energia és üzemanyag kiadásaikat.

2014-ben folytatódott a termékfejlesztési törekvésünk, elindítottuk új üzletágunkat, amely bérraktározási, komissiózási és országos szállítmányozási feladatokat fog ellátni jövő év elejétől az idén elnyert első megbízás révén.