Nevezés

Az Év Lakóingatlan Fejlesztése

Park West 1

Adatlap megosztása

Cím: 1134 Budapest, Szabolcs utca 15-25.

Átadás éve: 2022 Q1

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Ingatlanfejlesztő

LIVING

Rövid bemutatkozás

A WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING 2022 januárjában adta át a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, összesen 880 lakást kínáló Park West projektjének első ütemét. A 229 lakásos Park West 1-ben jellemzően 40-50 nm-es, teraszos, a budai hegyekre és a Városligetre néző lakások kerültek kialakításra, melyek mindegyike fiatalos dinamikával töltik fel a benne, illetve a körülötte élőket. A LIVING professzionális szolgáltatócége, a LIVING Service az ingatlan tulajdonosok mindennapjait teszi könnyebbé, míg az egyéb infrastrukturális fejlesztések a teljes környék épüléséhez járulnak hozzá.

A BB energetikai besorolású Park West 1 lakópark a nagyvárosi, aktív életmódot kedvelő közönséget célozza meg, akiknek fontos szempontot jelent a kiváló elhelyezkedés és megközelíthetőség, illetve a lakópark biztosította LIVING Service szolgáltatások. A Park West lakópark a főváros egyik leggyorsabban fejlődő környékén, a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben található, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt. Egy könnyed sétával mindössze 10 percre található a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a felújított Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, a Westend bevásárlóközpont, illetve a belváros is gyorsan elérhető akár tömegközlekedéssel, akár autóval is.
Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkoló, a házban egyedi, szintenkénti tárolók is kialakításra kerültek.

Az épület földszintjén továbbá változatos méretű, szerkezetkész üzlethelyiségek érhetőek el, melyek kiváló befektetési lehetőséget jelentenek: a forgalmas környék a helybéliekkel (kb. 35.000-en) és a naponta arra közlekedőkkel együtt jelentős, 80-90.000 fős célközönséget is jelenthet az itt üzletet nyitó vállalkozások számára.

A LIVING számára fontos a művészeti értékek támogatása, mely a Park West 1 esetében is megjelenik. A lakófejlesztéshez tartozó tűzfal felületre egy üdítő, élettel teli alkotás került felfestésre. A falfelületre a lakópark bizonyos lakásaiból nyílik kilátás: a LIVING a Színes Város csapatával együttműködve szeretett volna a beköltöző lakóknak egy művészeti értéket képviselő alkotással kedveskedni, ami Budapest városképébe is illeszkedik.

A 229 lakásos Park West 1 átadására 2022 januárjában került sor. A fejlesztés sikere nyomán 2021-ben elindult a Park West 2, 2022-ben pedig a Park West 3 kivitelezése is. A második ütem várhatóan 2023 végéig, a harmadik ütem pedig 2025 első negyedévében készül el.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

-Kiváló lokációjú, XIII. kerületi otthonok, ideális megközelíthetőség mind autóval, mind tömegközlekedéssel
-Napfényes, teraszos, energiahatékony otthonok
-Tömbrehabilitációs fejlesztés, melynek során újjászületik a XIII. kerület egyik barnamezős területe, ezáltal hozzájárulás a város fejlődéséhez
-Emberközpontú fejlesztés, „zöld” szemlélet alapján energiahatékonysági és környezettudatossági szempontok figyelembevétele a tervezés és a kivitelezés során egyaránt
-Prémium építési minőség, erős értékajánlattal
-LIVING Service szolgáltatások
-Családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt kiváló választás
-Személyre szabott megoldások, testre szabható lakások
-Megbízható fejlesztő, stabil és erős pénzügyi háttér