Az Év Irodaháza

Officium Irodaház

Adatlap megosztása

Cím: , II. 1026 Budapest, Riadó u. 7.

Ingatlan mérete: 13000 m²

Bérlő cég: _

Rövid bemutatkozás

Az Officium öt szinten, összesen 13.000 négyzetméter bérelhető területtel rendelkezik, melyet az épület alatt kialakított mélygarázs és a földfelszíni parkolók egészítenek ki. Az épületet az irodaterek lenyűgöző belmagassága (2,9 métertől 3,91 méterig), hatalmas üvegfelületei, a klasszicista és XXI. századi, modern belső terei, valamint 400 négyzetméteres panorámás tetőterasza teszi vonzó, minden igényt kielégítő, innovatív munkakörnyezetté.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

-A magas minőségű építészeti megoldások mellett a fejlesztő Akadémia Park Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a modern technológia környezettudatos megoldásaival hozzájáruljon a természetes értékek megóvásához és az irodaépület környezetbarát és energiatakarékos működtetéséhez.
A legmagasabb komfortérzet biztosíthatósága érdekében az irodaházban innovatív gépészeti eljárások kerültek alkalmazásra. A mind nyáron, mind télen kellemes hőmérsékletet az eredeti épületrészben klímagerendák, míg az új épületrészekben sugárzó felületfűtés/hűtés biztosítja.  • Az integrált mennyezeti hűtő-fűtő-szellőztető berendezés, a klímagerenda az épületek légkondicionáló rendszerrel kombinált hőleadó és szellőztető eleme. A klímagerenda a leghatékonyabb berendezés az irodaépületek helyiségeinek temperálására. Az alacsony zajszint (kevesebb, mint 35 dB) különlegesen csendes munkahelyi környezet biztosítását teszi lehetővé

  • Az alacsony hőmérsékletű felületi fűtő/hűtő rendszerek megfelelnek az energiatakarékos felhasználás és a magasabb komfortszint kielégítési követelményeknek. A hőleadás a természetes folyamatokhoz közelítően sugárzásos módszerrel történik, és ennek megfelelően, akár a klímagerenda, kellemesebb hőérzetet biztosít, mint a hagyományos megoldások. Ezzel a rendszerrel lehetővé válik a szinte fokozatmentes hőszabályozás, ahol külön levegőbefújás nélkül lehetséges a belső hőmérséklet állítása.