Az Év Közösségi tere Különdíj

Officelab 113

Adatlap megosztása

Cím: 1141 Budapest, Egressy út 113

Ingatlan mérete: 110 m²

Bérlő cég: * szabadúszók, magánvállalkozók, cégek * közösségi iroda egyéneknek * rendezvénytér egyéneknek, cégeknek egyedi igényre szabva

Rövid bemutatkozás

2017 őszén nyitott az OfficeLab113 CoWorking – egy kutyabarát közösségi iroda Zugló szívében, ahol napokra, de akár órákra is bérelhetsz magadnak irodát és tarthatsz emlékezetes programokat.
Irodánk 110 nm alapterületű, mely áll egy 85 nm-es közösségi térből, egy 10 fő befogadására alkalmas tárgyalóból és a kiszolgáló helységekből. Mindehhez tartozik egy 20 nm-es kültéri terasz.
Irodánk közvetlenül a Zuglót átszelő kerékpárút és patak mellett található zöldövezetben.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Design-unknat egyedi elképzelésünk alapján egy grafikus varázsolta falainkra. Már a belépéskor magával ragad az indusztriál stílusban berendezett tér hangulata. • Újdonság: 2017 őszén nyitottuk meg az OfficeLab 113 kapuit és máris népszerű a coworkerek és a partnercégek körében.

 • Hiánypótló: Könnyen elérhető helyszínt teremtettünk azok számára aki távol a város zajától, zöldövezeti környezetben szeretne tárgyalni, dolgozni, találkozókat szervezni, mellőzve a belvárosi parkolóhely keresés
  bonyodalmát és költségét.

 • Stílusos egység: egyedi designt és egyben kellemes munkakörnyezetet hoztunk létre.

 • Szabad, független munkastílus: szabad munkavégzési lehetőséget biztosít, megszabadítva az arra vágyókat az otthonról dolgozás magányától, a kávézók zajától.

 • Állatbarát és természetközeli: Co-working a zöldben. Kis kedvencedet is szeretettel és némi jutalomfalattal várjuk és ha feltöltődésre van szükségetek, sétálj egyet a pár lépésnyire lévő patakparton.
  Az iroda minden apró részlete a lelkesedésünket és a projekt iránti elkötelezettségünket mutatja. Célunk egy szerethető, „otthonos” és mégis a coworking munkahelyek elvárását
  tükröző karakteres munkahelyi környezet megteremtése volt.