Nevezés

Az Év Közösségi tere Különdíj

Officelab 113

Adatlap megosztása

Cím: 1141 Budapest, Egressy út 113

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég: * szabadúszók, magánvállalkozók, cégek * közösségi iroda egyéneknek * rendezvénytér egyéneknek, cégeknek egyedi igényre szabva

Rövid bemutatkozás

2017 őszén nyitott az OfficeLab113 CoWorking – egy kutyabarát közösségi iroda Zugló szívében, ahol napokra, de akár órákra is bérelhetsz magadnak irodát és tarthatsz emlékezetes programokat.
Irodánk 110 nm alapterületű, mely áll egy 85 nm-es közösségi térből, egy 10 fő befogadására alkalmas tárgyalóból és a kiszolgáló helységekből. Mindehhez tartozik egy 20 nm-es kültéri terasz.
Irodánk közvetlenül a Zuglót átszelő kerékpárút és patak mellett található zöldövezetben.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Design-unknat egyedi elképzelésünk alapján egy grafikus varázsolta falainkra. Már a belépéskor magával ragad az indusztriál stílusban berendezett tér hangulata.
* Újdonság: 2017 őszén nyitottuk meg az OfficeLab 113 kapuit és máris népszerű a coworkerek és a partnercégek körében.
* Hiánypótló: Könnyen elérhető helyszínt teremtettünk azok számára aki távol a város zajától, zöldövezeti környezetben szeretne tárgyalni, dolgozni, találkozókat szervezni, mellőzve a belvárosi parkolóhely keresés
bonyodalmát és költségét.
* Stílusos egység: egyedi designt és egyben kellemes munkakörnyezetet hoztunk létre.
* Szabad, független munkastílus: szabad munkavégzési lehetőséget biztosít, megszabadítva az arra vágyókat az otthonról dolgozás magányától, a kávézók zajától.
* Állatbarát és természetközeli: Co-working a zöldben. Kis kedvencedet is szeretettel és némi jutalomfalattal várjuk és ha feltöltődésre van szükségetek, sétálj egyet a pár lépésnyire lévő patakparton.
Az iroda minden apró részlete a lelkesedésünket és a projekt iránti elkötelezettségünket mutatja. Célunk egy szerethető, „otthonos” és mégis a coworking munkahelyek elvárását
tükröző karakteres munkahelyi környezet megteremtése volt.