Az Év Irodája

Office Line

Adatlap megosztása

Cím: 1117 , Budafoki út 91-93

Átadás éve: 2022 Q3

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Tervezés / belsőépítészet

UPPER Design Studio

Irodaszőnyeg, padló

Decor Floor

Rövid bemutatkozás

A tavaly 20. születésnapját ünneplő Office Line Kft. a magyar irodabútor piac meghatározó szereplője már 2002 óta. Két évtizedes múltra visszatekintő cégünk szakmaisága és megbízhatósága a védjegyünk, mindemellett azonban elkötelezetten azon dolgozunk, hogy ügyfeleinken olyan irodákat alkossunk, amelyek a legfrissebb trendeken és egyedi igényeiken alapulnak. Egészen a tervezési fázistól a megvalósításig rendelkezésre állunk, az irodai projekteket kulcsrakészen adjuk át.


Miután csapatunk kinőtte az előző irodánkat, elérkezett az idő, hogy megteremtsük a minket méltó módon reprezentáló főhadiszállásunkat, ahol a széles termékpalettánk bemutatásán túl egy inspiráló és kényelmes munkateret szerettünk volna kialakítani. Az irodánkat kiegészíti a hozzá tartozó bemutatóterem, ahol az általunk forgalmazott olasz bútorgyártó termékeivel szemléltetjük az irodai terekben rejlő lehetőségeket.


A saját irodánk megálmodásánál legfőképp azt tartottuk szem előtt, hogy időtálló és elegáns belső tereket hozzunk létre, egyedi, friss és váratlan design-megoldásokkal megspékelve. A legapróbb részleteket is tudatosan megtervezve, a rendelkezésre álló tér minden szegletét kiaknázva olyan munkahelyet hoztunk létre, amely hűen tükrözi értékeinket, mindezt pedig olasz designnal párosítottuk.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Az Office Line irodájának tervezését az UPPER Design csapatára bíztuk, hiszen jól ismerik értékeinket és kulcstermékeinket, így néhány kéréstől eltekintve szabad kezet adtunk a design megalkotásában. Mivel cégünk számos olasz brand forgalmazója, szerettük volna, ha ez a belső terekben is visszaköszön: karakteres, kontrasztos, erős színeket használtunk, amelyek a bútorokon és a burkolatokon is visszaköszönnek. A különleges bútorok mellett nagy hangsúlyt kaptak az akusztikai megoldások is, így dekoratív akusztikai panelek kerültek a falakra és a mennyezetre.


Az iroda egyik érdekessége, hogy előnyben részesítettük a modernkori elvárásoknak megfelelő multifunkciós tereket, így például a klasszikus értelemben vett zárt, vezetői szoba helyett egy mindenki által használható tárgyalóhelyiséget hoztunk létre. A tér exkluzív eleganciáját a sötét színek, és a prémium, ujjlenyomatmentes anyagból készülő bútorok adják. A kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektettünk, így került a hatalmas tárgyalóasztal felé egy különleges design lámpa is. A tárgyalót kétrétegű, hanggátló üvegfalakkal választottuk el a többi helyiségtől, ez a megoldás a konyhai részben is visszaköszön - az üvegből készült térelválasztók az akusztikai előnyökön felül megnyitják a belső tereket, növelik a komfortérzetet.


A nyitott irodai munkatérbe olajzöld bútorokat és állítható magasságú asztalokat választottunk, az open office koncepciója támogatja a kollégák gördülékeny kommunikációját a napi munka során. A funkcionalitást megőrizve fontosnak tartottuk, hogy a Framery hangszigetelt fülkéi is helyet kapjanak az irodában, amelyeket videókonferenciák és tárgyalások lebonyolítására is használhatunk.


A terekben kiemelkedő szerepet játszanak a különleges, formabontó mennyezeti megoldások, a munkatér felett a sötétre festett, gépészetet megmutató nyitott mennyezetre akusztikai álmennyezet került, a közlekedő feletti teret pedig rácsokkal és gömblámpákkal dobtuk fel. Nagy hangsúlyt kapott a konyha és a mosdó designja is, mindkét helyiséget a modern színek, letisztult, ám mégis játékos formák jellemzik, a burkolatok és a bútorok prémium érzetet biztosítanak.


A végeredmény egy időtálló, exkluzív design, amely bővelkedik az egyedi megoldásokban, miközben méltón képviseli az Office Line értékeit.