Az Év Irodája

Nufarm

Adatlap megosztása

Cím: 1112 Budapest, Balatoni út 2-a

Átadás éve: 2023 Q4

Ingatlan mérete: 650 m²

Irodában dolgozók száma: 60

Bérlő cég: Nufarm Hungária Kft.

Irodabútor

Office Line Kft.

Növénydekoráció

Plantart

Kivitelezés / Fitout

Officium Irodafejlesztő Zrt.

Projektmenedzsment

Eston International Kft.

Tervezés / belsőépítészet

Pivot270 Kft.

Irodaszőnyeg, padló

Cera Kft.

Fotók

Tamási Viktória

Ingatlanfejlesztő

Futureal Management Kft.

Kivitelezés / Fitout

Pedrano Group

Rövid bemutatkozás

A Nufarm egy ausztrál székhelyű mezőgazdasági vállalat, amely több mint 100 éve segíti a gazdákat világszerte korszerű növényvédelmi megoldásokkal és BeyondYield™ vetőmag technológiák fejlesztésével.


Céluk, hogy a fenntartható gazdálkodás alapelveinek megfelelve megőrizzék a földet, a természet diverzitását és ezáltal létrehozzanak egy “Jobb holnap”-ot: We Grow a Better Tomorrow.
A magyar Nufarm csapat új irodába költözése fontos pontja a vállalat fejlődésének és átalakulásának. A növekedő, lendületes fiatal csapat igényeit kellett összeegyeztetni a természetközeli, partnerek fogadására is alkalmas munkatérrel. Mindezt kitörve a magyar mezőgazdaság konvencionalitásából de megőrizve a növények szeretetét, a szántóföldek napsütötte hangulatát.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Egy kenguru-ugrással a családias, otthonos és természetközeli térbe.


Az iroda tervezésekor elsődleges célunk volt a cég tevékenységének implementálása az iroda minden kis rezdülésébe, az egyedi falgrafikákba és üvegmatricába, ahol minden formának és motívumnak jelentősége van. Valamint a falburkolatokba és falfestésekbe, ahol a logó N-betűje több helyen is visszaköszön. Ennek vonalvezetése és légiessége összhangban van a különleges helyszínnel is, így a belsőépítészeti tervezés során is az íves formákat vizsgáltuk és alkalmaztuk. Nagy hangsúlyt fektettünk az iroda ergonómiájára is, hogy mindenki számára kényelmes és funkcionális legyen a tér, és teljes mértékben kiszolgálja az ott dolgozókat. Rengeteg újrahasznosított anyagot integráltunk, a bútorszövetektől kezdve az akusztikus paneleken és térelválasztókon át a szőnyegekig.
Mindenhol figyeltünk rá, hogy ne csak látványra, de mélységekig hatolva is egy igazán zöld irodát hozzunk létre, ahova kellemes bejárni, hogy a Nufarm dolgozói egy inspiráló, növényekkel teli környezetben tudják segíteni a mezőgazdaságban is a belső értékek megvédését.


Tervezők

Pivot 270 - Ercsényi Katalin, Tasnády Réka, Kovács Klaudia