Nevezés

Az Év Facility Management Cége

NEO Property Services Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Máriássy utca 7.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Rövid bemutatkozás

Naponta több mint 3 millió négyzetméteren, közel 6 ezer épületben ellátott teljes körű létesítményüzemeltetési (Facility Management), ingatlankezelési (Property Management) és generálkivitelezési szolgáltatásainkkal alapításunk óta Magyarország meghatározó létesítménygazdálkodó vállalata vagyunk. Cégünknél közel 600 munkatárs dolgozik, forgalmunk 2022-ben eléri a 28 milliárd forintot.

Tulajdonosuk a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest Nyrt.

Elsősorban nagyvállalatok, jelentős ingatlan portfólióval rendelkező cégek, ingatlanfejlesztők, intézményi befektetők, ingatlanalapok számára kínálunk teljes körű létesítménygazdálkodási (FM) szolgáltatást, generálkivitelezést és fit-out munkákat, valamint ingatlankezelési (PM) és társasházkezelési szolgáltatásokat.

Átlátható működésünk, országos lefedettségünk, ügyfélre optimalizált működési modellünk, saját fejlesztésű CAFM rendszerünk (NMBS), 0-24 órás Call Centerünk, nagy gyakorlattal és helyismerettel bíró, folyamatosan rendelkezésre álló mobil csapataink és bő 20 éves szakmai tapasztalatunk megbízható hátteret biztosít ügyfeleink számára a saját üzleti tevékenységük eredményes ellátásához.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

DINAMIKUS NÖVEKEDÉS

Büszkék vagyunk arra, hogy - a közelmúlt és napjaink meglehetősen változékony piaci körülményei között is - folytattuk és folytatjuk a lendületes növekedést. A közbeszerzési és piaci tendereken elért eredményeink mellett meglévő partnereink is újabb munkákkal bíztak meg minket. 2022-ben ez 13 %-os emelkedést jelent az adózás előtti eredményeink tekintetében.

2022-es új szerződéseink, ügyfeleink:

MOL
LIVING
MÁV
E.ON
METRO
GOBUDA MALL
BRFK
PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM
OPPELLA HEALTHCARE
EUROAPI
CIB BANK
HUNGAROCONTROL
MÁRAI KULTURÁLIS KÖZPONT
FGSZ
VOLÁNBUSZ
AUTOWALLIS
INFOPARK I, B, C, D IRODAHÁZAK
BUDAPART BALLERUS
PARK WEST 1.
KASSÁK PASSAGE

Fontos terület számunkra a Társasházkezelés, amely PM üzletágunk keretében működik. Az idei évben – az előző évhez képest - több mint másfélszeresre növeltük a kezelt albetétek számát.

A klasszikus ingatlankezelési területen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2022-től mi kezeljük Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, az Infopark impozáns, I, B, C, D jelű irodaházait. Az elnyert 4 épülettel, annak ~50.000 m2 bérbeadható területével, újabb sikeres lépest tettünk az ingatlankezelési portfóliónk bővítése érdekében.


ÚJ ÉS BŐVÜLŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Tevékenységeink között egyre nagyobb hangsúlyt kap a generálkivitelezés. Generálkivitelezési üzletágunkat az elmúlt két évben az ügyfelek igényei alapján folyamatosan fejlesztettük. Valkó Ferenc generálkivitelezési igazgató vezetésével és 15 fővel megerősített mérnöki csapatunkkal – az eddigi fit-out beruházások mellett – nagyobb volumenű szerkezetépítési és generálkivitelezési feladatokat is ellátunk.

Property Management üzletágunk keretei között 2020-ban beindítottuk az ingatlankezelési tevékenység speciális ágát a társasházkezelést, mely azóta is dinamikus fejlődést mutat. A cégünk által menedzselt házak költségvetése 2022-ben már meghaladja az 500 M Ft-ot, a kezelt albetétek száma pedig a 3000-et.

2022-től új szolgáltatásunk a Cyber Security. Giller Tamás gazdasági vezérigazgató helyettesünk korábbi informatikai tapasztalatai és nemzetközi kapcsolatok segítségével építjük ki ezen szolgáltatásunkat.


TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Cégünk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, legfőképp a beteg gyermekek és családjuk támogatása. Évek óta rendszeres pénzadományokkal támogatjuk a Bátor Tábor és a Rett Szindróma Alapítványokat valamint a Heim Pál Gyermekkórházt.

Munkatársaink több raklapnyi tárgyi adományt gyűjtöttek az ukrajnai menekültek számára.


FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS, KÖRNYEZETVÉDELEM, ESG

Felelős beszállítóként – a saját vállalatunk ESG-tevékenysége mellett – maximális mértékben támogatjuk ügyfeleink ESG vállalásainak teljesítését is. Környezetbarát FM-szolgáltatásokkal, energetikai átvilágítással és tanácsadással, adatszolgáltatással segítjük az általunk kezelt létesítmények és a bennük folyó tevékenység kibocsátásainak, ökológiai lábnyomának csökkentését.


PROPTECH

Folyamatosan továbbfejlesztjük, újabb képességekkel ruházzuk fel saját, internet alapú CAFM rendszerünket, az NMBS-t. A hatékonyság növelése érdekében megújítottuk az NMBS mobil applikációs felületét, a Charlie-t: minden tevékenység és mozgás valós időben és térben is követhető, jobban támogatja a munkavédelmi feladatok ellátását, korszerűbb és még inkább felhasználóbarát lett a kezelőfelület is.

Szüntelenül keressük azokat a PropTech megoldásokat és lehetőségeket, amelyeket szolgáltatásainkba építve az épülethasználók számára magasabb szintű ügyfél-élményt, korszerűbb munkakörülményeket nyújthatunk, így növelhetjük megbízóink elégedettségét.

Az okosépületek terjedésével egyre többen felismerik annak kockázatát, hogy az épületekkel kapcsolatos adatok, információk, materiális javak, valamint emberi életek is veszélybe kerülhetnek. A NEO Property Services Zrt. elkötelezett abban, hogy ügyfeleit a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálja, így 2022-től tevékenységi körét Cyber Security (kibervédelmi) szolgáltatásokkal is bővítette, hogy megvédje az ingatlanok tulajdonosait és használóit a kibertérből érkező támadásoktól.


INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI RENDSZER

Integrált Irányítási Rendszerünk öt különböző irányítási szabvány szerint tanúsított:

o ISO 9001 (Minőségirányítás),
o ISO 14001 (Környezetközpontú Irányítás),
o ISO/IEC 27001 (Információbiztonsági Irányítás),
o ISO 45001 (Munkahelyi Egészség és Biztonság Irányítás).
o Információnk szerint cégünk az FM szolgáltatók közül hazánkban elsőként szerezte meg az ISO 41001 (Létesítménygazdálkodási Irányítás) tanúsítványt.


SZAKMAI SZERVEZETI TAGSÁG

Cégünk alapító tagja és aktív résztvevője a LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), a szervezet egyik alelnöke cégünk vezérigazgatója, Vágó László.

2020-ban csatlakoztunk a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható fejlődésért) szervezethez is.