Az Év Facility Management Cége

NEO Property Services Zrt.

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Máriássy utca 7.

Rövid bemutatkozás

Naponta több mint 3 millió négyzetméteren, közel 6 ezer épületben ellátott teljes körű létesítményüzemeltetési (Facility Management), ingatlankezelési (Property Management) és generálkivitelezési szolgáltatásainkkal alapításunk óta Magyarország meghatározó létesítménygazdálkodó vállalata vagyunk. Cégünknél közel 600 munkatárs dolgozik, forgalmunk 2022-ben eléri a 28 milliárd forintot.


Tulajdonosuk a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest Nyrt.


Elsősorban nagyvállalatok, jelentős ingatlan portfólióval rendelkező cégek, ingatlanfejlesztők, intézményi befektetők, ingatlanalapok számára kínálunk teljes körű létesítménygazdálkodási (FM) szolgáltatást, generálkivitelezést és fit-out munkákat, valamint ingatlankezelési (PM) és társasházkezelési szolgáltatásokat.


Átlátható működésünk, országos lefedettségünk, ügyfélre optimalizált működési modellünk, saját fejlesztésű CAFM rendszerünk (NMBS), 0-24 órás Call Centerünk, nagy gyakorlattal és helyismerettel bíró, folyamatosan rendelkezésre álló mobil csapataink és bő 20 éves szakmai tapasztalatunk megbízható hátteret biztosít ügyfeleink számára a saját üzleti tevékenységük eredményes ellátásához.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

DINAMIKUS NÖVEKEDÉS


Büszkék vagyunk arra, hogy - a közelmúlt és napjaink meglehetősen változékony piaci körülményei között is - folytattuk és folytatjuk a lendületes növekedést. A közbeszerzési és piaci tendereken elért eredményeink mellett meglévő partnereink is újabb munkákkal bíztak meg minket. 2022-ben ez 13 %-os emelkedést jelent az adózás előtti eredményeink tekintetében.


2022-es új szerződéseink, ügyfeleink:


MOL
LIVING
MÁV
E.ON
METRO
GOBUDA MALL
BRFK
PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM
OPPELLA HEALTHCARE
EUROAPI
CIB BANK
HUNGAROCONTROL
MÁRAI KULTURÁLIS KÖZPONT
FGSZ
VOLÁNBUSZ
AUTOWALLIS
INFOPARK I, B, C, D IRODAHÁZAK
BUDAPART BALLERUS
PARK WEST 1.
KASSÁK PASSAGE


Fontos terület számunkra a Társasházkezelés, amely PM üzletágunk keretében működik. Az idei évben – az előző évhez képest - több mint másfélszeresre növeltük a kezelt albetétek számát.


A klasszikus ingatlankezelési területen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2022-től mi kezeljük Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, az Infopark impozáns, I, B, C, D jelű irodaházait. Az elnyert 4 épülettel, annak ~50.000 m2 bérbeadható területével, újabb sikeres lépest tettünk az ingatlankezelési portfóliónk bővítése érdekében.


ÚJ ÉS BŐVÜLŐ SZOLGÁLTATÁSOK


Tevékenységeink között egyre nagyobb hangsúlyt kap a generálkivitelezés. Generálkivitelezési üzletágunkat az elmúlt két évben az ügyfelek igényei alapján folyamatosan fejlesztettük. Valkó Ferenc generálkivitelezési igazgató vezetésével és 15 fővel megerősített mérnöki csapatunkkal – az eddigi fit-out beruházások mellett – nagyobb volumenű szerkezetépítési és generálkivitelezési feladatokat is ellátunk.


Property Management üzletágunk keretei között 2020-ban beindítottuk az ingatlankezelési tevékenység speciális ágát a társasházkezelést, mely azóta is dinamikus fejlődést mutat. A cégünk által menedzselt házak költségvetése 2022-ben már meghaladja az 500 M Ft-ot, a kezelt albetétek száma pedig a 3000-et.


2022-től új szolgáltatásunk a Cyber Security. Giller Tamás gazdasági vezérigazgató helyettesünk korábbi informatikai tapasztalatai és nemzetközi kapcsolatok segítségével építjük ki ezen szolgáltatásunkat.


TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS


Cégünk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, legfőképp a beteg gyermekek és családjuk támogatása. Évek óta rendszeres pénzadományokkal támogatjuk a Bátor Tábor és a Rett Szindróma Alapítványokat valamint a Heim Pál Gyermekkórházt.


Munkatársaink több raklapnyi tárgyi adományt gyűjtöttek az ukrajnai menekültek számára.


FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS, KÖRNYEZETVÉDELEM, ESG


Felelős beszállítóként – a saját vállalatunk ESG-tevékenysége mellett – maximális mértékben támogatjuk ügyfeleink ESG vállalásainak teljesítését is. Környezetbarát FM-szolgáltatásokkal, energetikai átvilágítással és tanácsadással, adatszolgáltatással segítjük az általunk kezelt létesítmények és a bennük folyó tevékenység kibocsátásainak, ökológiai lábnyomának csökkentését.


PROPTECH


Folyamatosan továbbfejlesztjük, újabb képességekkel ruházzuk fel saját, internet alapú CAFM rendszerünket, az NMBS-t. A hatékonyság növelése érdekében megújítottuk az NMBS mobil applikációs felületét, a Charlie-t: minden tevékenység és mozgás valós időben és térben is követhető, jobban támogatja a munkavédelmi feladatok ellátását, korszerűbb és még inkább felhasználóbarát lett a kezelőfelület is.


Szüntelenül keressük azokat a PropTech megoldásokat és lehetőségeket, amelyeket szolgáltatásainkba építve az épülethasználók számára magasabb szintű ügyfél-élményt, korszerűbb munkakörülményeket nyújthatunk, így növelhetjük megbízóink elégedettségét.


Az okosépületek terjedésével egyre többen felismerik annak kockázatát, hogy az épületekkel kapcsolatos adatok, információk, materiális javak, valamint emberi életek is veszélybe kerülhetnek. A NEO Property Services Zrt. elkötelezett abban, hogy ügyfeleit a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálja, így 2022-től tevékenységi körét Cyber Security (kibervédelmi) szolgáltatásokkal is bővítette, hogy megvédje az ingatlanok tulajdonosait és használóit a kibertérből érkező támadásoktól.


INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI RENDSZER


Integrált Irányítási Rendszerünk öt különböző irányítási szabvány szerint tanúsított:


o ISO 9001 (Minőségirányítás),
o ISO 14001 (Környezetközpontú Irányítás),
o ISO/IEC 27001 (Információbiztonsági Irányítás),
o ISO 45001 (Munkahelyi Egészség és Biztonság Irányítás).
o Információnk szerint cégünk az FM szolgáltatók közül hazánkban elsőként szerezte meg az ISO 41001 (Létesítménygazdálkodási Irányítás) tanúsítványt.


SZAKMAI SZERVEZETI TAGSÁG


Cégünk alapító tagja és aktív résztvevője a LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), a szervezet egyik alelnöke cégünk vezérigazgatója, Vágó László.


2020-ban csatlakoztunk a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható fejlődésért) szervezethez is.


Referenciák

MAGYAR TELEKOM
MOL
MOL PETROLKÉMIA
WING
LIVING
MTV
MÁV
E.ON
MVM
MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR
INVITECH
PRAKTIKER
OBI
XXXLUTZ
ASIA CENTER
AGRIA PARK
METRO
FAMILY CENTER
GOBUDA MALL
BRFK
CORVINUS EGYETEM
PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM
COLOPLAST
THYSSENKRUPP
OPPELLA HEALTHCARE
EUROAPI
CIB BANK
HUNGAROCONTROL
MÁRAI KULTURÁLIS KÖZPONT
FGSZ
VOLÁNBUSZ
AUTOWALLIS
INFOPARK I, B, C, D IRODAHÁZAK
STEFÁNIA PARK
OKTOGON IRODAHÁZ
INNOVATION BUSINESS PARK
KASSÁK RESIDENCE
BUDAPART BALLERUS
PARK WEST 1.
KASSÁK PASSAGE
METROPOLITAN GARDEN