Office Branding Különdíj

myhive prime flexible offices

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 30-34.

Átadás éve: 2021 Q3

Ingatlan mérete: 561 m²

Irodabútor

Ahrend Hungary

Tervezés / belsőépítészet

Viador Átrium Group

Kivitelezés / Fitout

Value 4 Real Építő Kft.

Rövid bemutatkozás

Az IMMOFINANZ magyarországi ingatlanjai a társaság teljes portfóliójának 10,1%-át teszik ki. A vállalat a bérlők és alkalmazottjaik igényeit középpontba állítva, környezeti és közösségi szempontból egyaránt vonzó épületeket kínál. A magyarországi portfólió bérbeadottsági mutatója kiemelkedően magas, a 2020. szeptemberi állás szerint 95,19% !


A vállalat fontos célja az iroda portfólió magas minőségének fenntartása és további bővítése, amelyet az ingatlanok folyamatos felújításával, a költségek és az energiafogyasztást optimalizáló, fenntartható megoldások alkalmazásával, valamint a rugalmas és megoldásorientált ügyfélkezeléssel valósít meg. Az irodaépületek nagyrésze BREEAM-In-Use tanúsítvánnyal rendelkezik, amely fontos szerepet játszik a versenyképesség megőrzésében. A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az energiamegtakarítások növelésére és a fenntarthatóság iránti elköteleződés megteremtésére.


A siker elérésben nagy szerepe van a vállalat nemzetközi irodakoncepciójának, a piacon is egyedülálló myhive-nak. A bevezetés után rövid időn belül kiderült, hogy a bérlők szeretik és értékelik az új márkát, amely a mindennapokban is eléri célját: sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtése az irodaházban dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. Az IMMOFINANZ folyamatosan figyelemmel kíséri a márkát, és minden évben újabb szolgáltatással tovább is fejleszti: gyakorlatban is reagál a piaci és bérlői igényekre. A dolgozók well-being érzése és munkahelyi komfortja mind a bérlők, mind a munkaadók részéről a kiemelkedően fontos. Bár ez utóbbin egy egész csapat dolgozik, a community manager napi szinten jelen van a bérlők életében és irodaházakra lebontva azonosítja a bérlői igényeket. Mindezt nagyban támogatja a saját fejlesztésű myhive-offices mobilapplikáció, amelynek segítségével naprakész információt kapnak a bérlők, hamarosan rendelni és fizetni is lehet vele, sőt a myhive tagok egymással is kapcsolatba léphetnek.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A 2020-ban kialakult gazdasági helyzet és körülmény, a jelentős arányú otthoni munkavégzéssel együtt egy teljesen új, rugalmasan alakítható munkahelyek iránti igényt generál. Az IMMOFINANZ gyorsan reagált a piaci változások okozta bérlői igényekre, és olyan szolgáltatáscsomagot kínál az irodaházakban, amely még nagyobb mozgásteret kínál a bérlők számára: modern, vonzó, bármilyen méretű és rugalmasan változtatható munkaterületeket. Ez segíti majd a bérlőket, hogy alkalmazottaik számára a legmegfelelőbb munkakörnyezetet biztosíthassák. Meggyőződésünk, hogy a vállalatok számára a társadalmi kapcsolatok és a személyes interakció különösen fontosak az innováció, a személyes motiváció és a termelékenység szempontjából. Ezért továbbra is fennáll a kereslet a hozzáadott értéket képviselő kiváló minőségű irodai szolgáltatás iránt.
A myhive rugalmas irodakoncepciója a megújuló myhive Haller Gardens irodaházban debütál, ahol az új szolgáltatások és myhive termékek prezentálására hamarosan megnyílik a showroom, amely bemutatja az IMMOFINANZ által kínált lehetőségeket: a már említett rugalmasan alakítható, bútorozott, rövidtávon is bérelhető, modern irodatereket és teljes körű szolgáltatáscsomagot.
És mindezt nem csupán egyetlen irodahelyiség bemutatásával, hanem egy komplett irodaház alkalmazkodó infrastruktúrájával: portaszolgálat, myhive személyzet (akik gondoskodnak minden egyéb szolgáltatásról pl. mosoda, virágküldés, színházjegy vásárlás), myhive alkalmazás használatának lehetősége (a myhive tagok mindent a telefonjukon, az applikáción keresztül kezelhetnek: hozzáférést, foglalást, hálózatépítést, eseményeket, fizetéseket), valamint beltéri és kültéri társalgók, éttermek, kávéházak konferencia terem használat. De rendelkezésre áll fitneszterem oktatókkal, kerékpáros szobák zuhanyzóval és szekrényekkel, a garázsok elektromos autók számára. És mivel nemzetközi márkáról van szó, a munka bármelyik - sőt bármelyik ország - myhive irodaházában történhet.
A myhive munkaterület termékei ideálisak bármilyen méretű modern vállalkozás számára. Legyen szó személyre szabott vállalati térről, saját hozzáféréssel, akár saját irodai egységről vagy egyéni munkaállomásról egy megosztott irodában: a rugalmas irodai megoldások bármilyen méretű vállalkozás számára teljeskörű irodai infrastruktúrával!
• mymembership a legnagyobb rugalmasságot biztosítja, havonta foglalható és hozzáférést biztosít az összes myhive irodaházhoz és kényelmi szolgáltatáshoz,
• myflex, akár egy naptól is bérelhető asztalok a közösségi térben, mely minden szolgáltatást magában foglal
• mydesk, több mint dedikált asztal a közösségi térben, hiszen tartalmazza az összes myhive szolgáltatást,
• myroom, akár egy hónaptól igénybe vehető kis- és nagyobb cégeknek egyaránt a rugalmasan kialakított irodaterek a myhive minden előnyével,
• myoffice, egy évtől foglalható a személyre szabott iroda 50 főnél nagyobb vállalatnak a myhive teljes szolgátatás csomagjával, akár recepcióval és külön bejárattal.
A siker csak a megfelelő környezetben virágzik. A munkahely minden aspektusa számít - a barátságos fogadtatástól és az élénk előcsarnoktól kezdve a vonzó kültéri terekig. És ha ehhez még el sem kell köteleződni, akkor nemcsak a siker garantált. Az IMMOFINANZ részéről kiemelten fontos a bérlői igényekre összpontosítani: a rugalmasság és a közösség központi szerepet játszik ezen a téren.
Egy-egy projekt kialakításán, így a Haller Gardens irodaházban már elkészült showroom előkészítésén és megvalósításán is nagyon összetett csapat dolgozik. A Megrendelői oldalon külön csoport készíti elő, ellenőrzi és támogatja az építészeti/műszaki összetevőket, akik lényegében az arculat maradéktalan és megfelelő alkalmazásáért felelnek. Ugyanígy a Megrendelő biztosít egy nemzetközi stábot a gazdasági/pénzügyi keretek fenntartására, amely részben a helyi képviselet, részben a központi anyacég delegáltjaiból áll. A két csoport munkáját és valamennyi külső szereplő részvételét fogja össze a megrendelői lebonyolító csapat.
A külső szereplők klasszikus felállásban vesznek részt az egyes projekteken (külső lebonyolító, tervezők, kivitelezők, üzemeltetők és beszállítók), de az együttműködés szintje messze meghaladja az átlagos beruházásokét. Mivel a Haller Gardens irodaházba tervezett átalakítások összesen 13 megkülönböztethető, de mégis egységes projektet ölelnek fel, ezért az egymásba fonódó koncepciók és beruházási akciók előkészítése során nagyon széles körben egyeztettek a csapatok egymással. A meglévő épület jelenleg is zajló életét is figyelembe kellett venni, ami önmagában is külön kihívás.
A sikeres előkészítés, amelyet az első megvalósult projekt is igazol, azért volt lehetséges, mert óriási belső motiváció hajtott minden résztvevőt.