Az Év Irodája

mycowork - Haller Gardens

Adatlap megosztása

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 30-34.

Átadás éve: 2021 Q4

Ingatlan mérete: 1010 m²

Irodabútor

Ahrend Hungary

Tervezés / belsőépítészet

Viador Átrium Group

Kivitelezés / Fitout

Value 4 Real Kft.

Rövid bemutatkozás

Az IMMOFINANZ célja az iroda portfólió magas minőségének fenntartása és további bővítése, amelyet az ingatlanok folyamatos felújításával, a költségek és az energiafogyasztást optimalizáló, fenntartható megoldások alkalmazásával, valamint a rugalmas és megoldásorientált ügyfélkezeléssel valósít meg. A myhive Haller Gardens BREEAM-In-Use és Access 4 you tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek fontos szerepet játszanak a versenyképesség megőrzésében. A vállalat évek óta nagy hangsúlyt fektet az energiamegtakarítások növelésére és a fenntarthatóság iránti elköteleződés megteremtésére. Az irodaház parkolóiban számos elektromos autótöltő állomás van kihelyezve, és több kerékpártároló is kialakításra került.


Az IMMOFINANZ 2021-ben vezényelte le a myhive Haller Gardens teljes felújítását és itt debütált az egyik új terméke, a mycowork. Bár az irodaház a jó megközelítésnek, az átfogó szolgáltatásoknak, a közösségi tereknek köszönhetően eddig is népszerű volt a bérlők körében, de a további kényelmi funkciók és szolgáltatások bevezetésével még magasabb szintre emelte a színvonalat. Az IMMOFINANZ részéről kiemelten fontos a bérlői igényekre összpontosítani: a rugalmasság és a közösség központi szerepet játszik, amely a megújuló irodaház kialakításánál meghatározó volt.


Reagálva a bérlői piacon megjelenő változásokra többféle konstrukcióban az eddigieknél még nagyobb rugalmasságot kínál a bérlőknek: modern, vonzó, bármilyen méretű és rugalmasan változtatható munkaterületeket. Ez segíti őket, hogy alkalmazottaik számára a legmegfelelőbb munkakörnyezetet biztosíthassák. Ez azt jelenti, hogy mind a bérleti időtartamra, mind a terület méretére vonatkozóan maximálisan ügyfelek igényeihez igazodnak, sőt az iroda kialakításánál és a szolgáltatások tekintetében is nagyon rugalmas a cég, hiszen az elvárásokat igen magas szinten kiszolgáló irodákra van szükség.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

Mint már a bevezetőben említettük, a myhive egy új pillére a rugalmas irodaszolgáltatás a mycowork, mely újdonságnak számít a piacon, hiszen közvetlenül a tulajdonostól vehetők bérbe ezek a rugalmas irodaterületek és szolgáltatások. Tökéletesen felszerelt, magas színvonalú bútorozott, kész irodák, teljes körű kényelmi szolgáltatás csomaggal.


A mycowork termékei ideálisak bármilyen méretű modern vállalkozás számára. Legyen szó személyre szabott vállalati térről, saját hozzáféréssel, saját irodai egységről vagy egyéni munkaállomásról egy megosztott irodában. A mycowork rugalmas irodai megoldás, ahol akár egyetlen munkaasztal bérlésére is van lehetőség prémium irodakörnyezetben. És mindezt nem csupán egy irodahelyiség bérlésével, hanem egy komplett irodaház alkalmazkodó infrastruktúrájával kínálja: portaszolgálat, myhive személyzet, myhive alkalmazás használatának lehetősége, valamint beltéri és kültéri társalgók, étterem, kávézó, konferencia terem használat. De fitneszterem, zuhanyzóval és szekrényekkel ellátott kerékpár tároló, elektromos töltőállomások is rendelkezésre állnak.


Ebben a szolgáltatásban a kimagasló infrastruktúra és modern dizájn mellett már elérhetőek a különféle magas szintű ergonómiai megoldások: például az irodaszékek és asztalok minden testtípushoz és magassághoz állíthatók. A természetes fény maximális biztosítása mellett bioritmust követő lámpával vannak felszerelve az irodaterek, melyek a napszaknak megfelelően állítják be a szükséges fényerőt. Továbbá a levegő tisztítására alkalmas, megfelelő mennyiségű zöld növény szabályozza a szobahőmérsékletet és páratartalmat. A tisztított vizet csapba beépített vízszűrő biztosítja. Valamint a zónásított fűtés- és hűtésrendszer olyan magas szintű innovatív technológiával működik, amely automatikusan követi, méri és szabályozza a benti hőmérsékletet. A társasági életet és kikapcsolódást szolgálják a közösségi terek, de rendelkezésre állnak különféle méretű, hangulatú tárgyalók vagy elszeparált fókuszszobák. Mindemellett futóklub, tornaóra, jóga, masszázs, sőt egészségeséletmód-tanácsadás is rendelkezésre áll.


Az IMMOFINANZ meggyőződése, hogy a vállalatok számára az innováció, a személyes motiváció és a termelékenység szempontjából továbbra is fontosak lesznek a társadalmi kapcsolatok és a személyes interakciók, így a jövőben is fennáll a kereslet a hozzáadott értéket képviselő kiváló minőségű irodák iránt. A siker csak a megfelelő munkakörnyezetben virágzik. A munkahely minden aspektusa számít - a barátságos fogadtatástól és magas szolgáltatási színvonaltól kezdve a vonzó előcsarnokon át a kellemes kültéri terekig!