Nevezés

Az Év Tervezett Lakó Projektje

Metrodom River Lakópark

Adatlap megosztása

Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 64.

Átadás éve:

Ingatlan mérete:

Irodában dolgozók száma:

Bérlő cég:

Ingatlanfejlesztő

Metrodom Kivitelező Kft.

Rövid bemutatkozás

A Metrodom River Lakópark nem csak Budapest XI. kerületében és a Metrodom Cégcsoport kínálatában számít különlegességnek, hanem az új építésű társasházak teljes hazai választékában. A megújuló Duna-part rozsdaövezeti területén a kompakt városmodellben helyet kaptak a lakások és az irodák mellett bölcsőde, óvoda és üzletek, valamint számos közösségi szolgáltatás is. A változatos méretű, prémium kategóriás lakások exkluzív szolgáltatásokkal és csodás dunai örökpanorámával várják a beköltöző lakókat.

A Lakópark Budapest egyik dinamikusan fejlődő, frekventált övezetében kerül megépítésre, 6 ütemben. A közel 750 lakásnak otthont adó lakóépületegyüttest különleges Duna-parti fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, és a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium kategóriás otthonná.
A Metrodom River épületei már első pillantásra felhívják magukra a figyelmet elegáns külső megjelenésükkel, az egyedileg készülő homlokzati burkolattal, és a színezett üvegkorlátokkal.

Az épületek egy középső, alacsonyabb épület mellé két oldalról eltolva rendezett tornyok együtteséből állnak, keretesen földszintes kerengőkkel kiegészítve. A szinteket az épületen végigfutó, szerelt homlokzati sávok jelölik ki, figyelemfelkeltő színek alkalmazásával. A szerelt homlokzat vízszintes, színes sávjai az ablakok parapetjétől az alatta lévő ablak szemöldökéig tartanak, és az erkélyekre is tovább futnak mellvédként.
Már a tervezés során nagyon fontos szempont volt, hogy az épületek egy nagy és összefüggő, autómentes belső kertet fogjanak közre, ahol hangulatos sétányok és csobogók színesítik a pihenni vágyók mindennapjait.
Az alacsonyabb szárnyak tetejére gazdag növényzettel beültetett, intenzív zöldtető kerül, így a magasabb emeletekről letekintve is kellemes látványban lesz része mindenkinek. A lakóépületeket úgy terveztük, hogy minél több lakásból nyíljon teljes vagy részleges kilátás a Dunára, illetve nyugati irányba, a Budai-hegyekre. Az egymástól nagy távolságra álló épületek alacsony szárnyai 5 emeletesek, az épületenként jellemzően két karcsú torony pedig 13 (a közvetlen vízparti épületeknél 9) emelet magasak. Az itt található lakások mindegyikéből csodás a dunai a kilátás.

A Metrodom River minden épületében 5 emelet magas, tágas és világos átriumot alakítunk ki, melynek két oldalfala és teteje is üvegből van. Egy lenyűgöző, 18 méter magas tér fogadja a belépőket. Az átrium legizgalmasabb dísze a belső vertikális kert, a földszinten és az emeleti növényládákban elültetett mediterrán növényzet, amely az évek során fáival és speciális belső csobogórendszerével megidézi a természet belső harmóniáját.
A különleges belső megjelenés mellé emelt szintű prémium kategóriás szolgáltatások is társulnak, mint óvoda, bölcsőde, szauna, kültéri és beltéri fitnesz, közösségi játszószoba, baba- mama szoba, vizes normál játszótér, csónakház, közösségi tetőterasz, grillterasz, kávézó, jóga és tai-chi terasz, bérelhető irodák, üzletek és hangulatos sétányok.

A tervezéskor kiemelt figyelmet fordítottunk a kisgyermekes szülők igényeire. A családi bölcsőde és intézményi óvoda a tartós, mindennapos elhelyezés mellett megoldja azokat a helyzeteket is, amikor csak néhány órára lenne szükség a kisgyermekek biztonságos elhelyezésére.
A prémium szolgáltatások, magas műszaki és minőségi tartalmú igazi otthonokkal párosulnak. A lakások hosszú távon élhető terekkel és örökpanorámával készülnek. A lakások szintenkénti száma épületenként felfelé csökken. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély, melynek nettó mélysége 2,20 m. Ez az átlagnál jóval szélesebb, kényelmesebb és élhetőbb megoldásnak számít. A lakások hűtéséről és fűtéséről a korszerű és újdonságnak számító Metrodom Dual Eco Plus hőszivattyús rendszer gondoskodik. A klíma és fűtőtestek helyett a lakások mennyezete adja le a hőt, illetve biztosítja a hűtést és fűtést. A megfizethető prémium lakások második generációs okosotthon rendszerrel is fel vannak szerelve. A lakók ennek segítségével irányíthatják lakásuk fűtését, hűtését, világítását, redőnyeit, ellenőrizhetik a nyílászárók nyitott vagy zárt állapotát, olyan alapfunkciókkal, mint a „Takarékos szellőztetés", „Otthon vagyok", „Távollét", „Vakáció”, „Nappal- és Éjszaka”, segítve ezzel a környezettudatos és energiatakarékos felhasználást.

Nem véletlen, hogy már a kivitelezés megkezdésekor óriási volt az érdeklődés a Metrodom River Lakópark lakásaira. A beruházás saját erőből, illetve banki finanszírozással valósul meg, így az építkezésekhez nem szükséges az ügyfelek pénze. A Metrodom fizetési ütemezése így rendkívül kedvező és biztonságos. Az ügyfelek szerződéskötéskor 10% foglalót fizetnek, a fennmaradó 90%-ot pedig majd csak a műszaki átadás és jogerős használatbavételi engedély kiadását követően.

OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A Duna-parti rozsdaövezetben megépülő kompakt városmodell újszerű és előremutató példája a lakóparkoknak. A Metrodom River Lakópark kiemelkedő és különleges szolgáltatásokat nyújt az új építésű lakást keresőknek, úgy mint óvoda, bölcsőde, szauna, kül- és beltéri fitnesz, közösségi játszószoba, baba-mama szoba, vizes normál játszótér, csónakház, közösségi tetőterasz, grillterasz, kávézó, jóga és tai-chi terasz, bérelhető irodák, üzletek, hangulatos belső sétányok.

A lakópark lakásai örökpanorámás, prémium kategóriás igazi otthonok exkluzív szolgáltatásokkal, teljes mértékben a jövő emberének tervezve.