Az Év Irodája

Mazars

Adatlap megosztása

Cím: 1139 Budapest, Fiastyúk u. 4-8

Átadás éve: 2021 Q3

Ingatlan mérete: 1133 m²

Irodában dolgozók száma: 170

Bérlő cég: Mazars Kft.

Mobil és üvegfalak

GMB Solutions

Akusztika

Ahrend Hungary

Irodaszőnyeg, padló

Floor by Blue

Világítástechnika

Pont Light Kft

Tervezés / belsőépítészet

Capstone Management Kft.

Tervezés / belsőépítészet

LEVEL UP Office Design

Világítástechnika

LUMINIS KFT.

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

IT tanácsadás

Streamnet Zrt.

Bérlőképviselet

Robertson Hungary Kft.

Rövid bemutatkozás

https://www.youtube.com/watch?v=QQ2MoZuNjtE


A Mazars világszerte több mint 90 országban jelen lévő nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat, amely 42.000 munkatársunk szaktudására támaszkodva kínál magas színvonalú szolgáltatásokat a könyvvizsgálat, a számvitel, valamint az adó-, pénzügyi, jogi és üzleti tanácsadás területén.
A Mazars 30 éve van jelen Magyarországon, egyike a vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégeknek a hazai piacon. Munkatársaink száma folyamatosan nő, jelenleg 170 fő.


7 év után elérkezettnek láttuk az időt új irodába történő költözésre, üzleti és szervezeti céljaink megvalósítása céljából. Az iroda végleges méretével és kialakításával kapcsolatos döntéseket egyértelműen meghatározták a járványhelyzet által indukált gazdasági hatások, valamint a tervezés során már követni tudtuk az új típusú, hibrid szervezeti működési módot támogató irodai trendeket is.


OKOK, AMIÉRT ÉRDEMES A DÍJRA

A költözés nem csupán egy új helyszínt, hanem egy új korszak kezdetét is jelentette a cég életében, hiszen ezzel egyidőben egy teljes szervezeti megújulás is kezdetét vette. Mindemellett a Mazars globális rebrandingje is 2020-ban debütált.
Ezt a teljeskörű megújulást testesíti meg az új iroda.


Mindenképp meg kell, hogy említsük André Courréges nevét, hiszen az ő szelleme kísérte végig a tervezés folyamatát.
Mint ahogy a francia divattervező is úttörő volt a divatvilágában, előremutató terveivel, úgy a cég is hasonló célkitűzésekkel tekint a jövőbe.
Ezt a szemléletet reprezentálja az új iroda atmoszférája.


A koncepció alapja egy olyan letisztult, minimalista iroda kialakítása volt, ahol elsősorban a fehér, világos terek uralkodnak. Ezt a visszafogott világot teszik élettel telivé a mély tónusok, valamint a karakteres geometrikus formák.
A funkciókhoz a cég arculatának különböző színeit társítva definiáltuk azokat, szem előtt tartva a célt, hogy ezáltal elősegítsük az adott terület működésének hatékonyságát is.


A munkaterületeken visszafogott, natúr színeket használva teremtettünk nyugodt légkört, ezzel támogatva a fókuszált munkavégzést.
Ezzel szemben a közösségi terekhez élénkebb színeket választottunk, így elősegítve a megfelelő feltöltődést és kiszakadást a monoton munkavégzésből.


Az iroda egyik legmeghatározóbb tere az Innovation Lab, ami önmagában szimbolizálja mindazt, amit a cég képvisel: innovatív, energikus, fiatalos.
A koncepciónk alapja a „Tér a térben” való megjelenítés volt, melynek élményét futurisztikus és high-tech elemekkel fokoztuk.
Így egy olyan impulzív belső világot teremtettünk, mely kiváló helyszínt biztosít a kreatív munkának.


Fiatalos és modern munkakörnyezet, valamint rugalmas, napfényes és élhető irodaterek kialakítását tette lehetővé a kedvező lokációjú, Váci Greens irodapark A+ kategóriás irodaháza. A környezetbarát technológiákat és megoldásokat felsorakoztató irodapark a környezetvédelmi célkitűzéseink és a fenntarthatóságot célzó vállalati stratégiánk megvalósításához is hozzájárul.
Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a fenntarthatóság nemcsak zászlónkra tűzött szlogen, hanem az irodaváltás projektet alapjaiban meghatározó szempont volt. A környezeti és gazdasági tudatosság jegyében a meglévő bútorok jelentős részét felújítás után (újrakárpitozás) az új irodában is felhasználjuk, így sikerült minimalizálni az újonnan vásárolt design bútorok mennyiségét. A kényelmes irodai munkavégzésre használt régi és új bútoraink egyaránt magas minőséget képviselnek és ergonómiai szempontból is professzionálisak. A maradék bútorokat pedig teljeskörűen eladományozásra kerültek, illetve munkatársak és bútorbizományos cégen keresztül kisvállalatok részére lettek értékesítve.